Maak een echte glossy als cadeau voor jullie collega.

Persoonlijk afscheidscadeau voor jouw collega?

Myglossy.nl snelle verzending

Snelle levering

Binnen 5 werkdagen bezorgd

Myglossy.nl Gratis luxe afwerking 2

Gratis luxe afwerking

Luxe glossy of robuust matte finish

Myglossy.nl gratis online versie 2

Gratis online versie

Leuk om te delen 

Myglossy.nl Mooie kwaliteit

Hoogwaardige materialen

Mooie designs & templates

Tijdschrift voor afscheid van een collega bij MyGlossy

Een tijdschrift maken voor een afscheid van een collega is écht een leuk idee! Als je collega het bedrijf namelijk gaat verlaten, wil je dit niet onopgemerkt voorbij laten gaan. Op de website van MyGlossy maak jij eenvoudig met andere collega’s een écht tijdschrift voor de collega die weggaat. Hiermee zijn jullie gegarandeerd van een persoonlijk bedankje en een uniek cadeau!
Om het jou éxtra makkelijk te maken hebben wij prachtig designs voor je klaar staan. Al onze designs staan vol met leuke ideeën en mooi opgemaakte pagina’s. Kortom, dankzij MyGlossy creëer jij een persoonlijk afscheidscadeau voor je collega.
Myglossy.nl tijdschrift maken als uniek en persoonlijk Cadeau.

Professioneel design eenvoudig te personaliseren

Wij hebben al nagedacht over mooie lettertypen en layouts. Jij hoeft ze alleen maar te vullen met jouw verhalen en foto’s.
Myglossy.nl tijdschrift maken als uniek en persoonlijk Cadeau.

Totale creatieve vrijheid

Pas teksten aan, voeg mooie illustraties en iconen toe en verander eenvoudig de opmaak van pagina’s met onze handige ‘drag and drop’ editor.
Myglossy.nl tijdschrift maken als uniek en persoonlijk Cadeau.

Onvergetelijk en persoonlijk cadeau collega

De mooiste herinneringen in zijn of haar eigen luxe tijdschrift. Maak een uniek gepersonaliseerd cadeau voor je collega om nooit te vergeten. 

Myglossy.nl-zelf-tijdschrift-maken-afscheid-cadeau-bedankt

Dit basisdesign kun je helemaal aanpassen naar je eigen wensen

Bedankje voor het afscheid van je collega

Met het handige online programma van MyGlossy maak jij snel en eenvoudig dé mooiste magazines als persoonlijk cadeau voor je collega. Omdat je werkt vanuit één van onze basisdesigns, kan jij zelf kiezen welke onderdelen jij wilt gebruiken en of jij dingen wilt aanpassen. Je kan namelijk de blokken verslepen, kopiëren, toevoegen of verwijderen. Kortom, jij hebt de volledige controle over hoe jouw pagina’s eruit komen te zien. Het is zelfs mogelijk om pagina’s helemaal leeg te maken en vanaf nul op te bouwen hoe jij dat wilt.

Bij MyGlossy is het niet alleen mogelijk om het magazine te customizen, je kan zelfs het aantal pagina’s bepalen. Door simpelweg pagina’s toe te voegen of te verwijderen uit het design, creëer jij het persoonlijke afscheid voor je collega wat bij hem of haar past. Ook is het mogelijk om pagina’s te kopiëren en als basis te gebruiken voor nieuwe pagina’s door ze aan te passen. Hoe meer pagina’s je toevoegt, hoe dikker de glossy zal worden. Hier ben jij volledig vrij in! Wel is het minimum vereiste aantal pagina’s 32 en het maximale aantal 180 pagina’s.

Gepersonaliseerd cadeau voor je collega

Door mooie herinneringen, verhalen en foto’s te verzamelen en deze te verwerken in een glossy, heb jij in één klap een gepersonaliseerd cadeau voor je collega. Creëer een mooie inhoudsopgave, plaats grappige weetjes over jullie collega in de glossy of maak leuke top 3 lijstjes met een mooi vormgegeven fotopagina. Niets is te gek bij MyGlossy! Dit alles (en meer) vind je in onze designs voor een uniek magazine als persoonlijk afscheidscadeau voor je collega. 

Wil jij graag het tijdschrift met andere collega’s delen? Dit kan uiteraard bij MyGlossy! Zo ontvang je bij ons altijd een gratis online versie van het tijdschrift. Nu kan jij hem rustig (online) doorbladeren en eenvoudig delen met andere collega’s.

Tijdschrift: hét afscheidscadeau voor mannelijke en vrouwelijke collega’s

Met MyGlossy kan jij snel en eenvoudig zelf een tijdschrift maken als persoonlijk cadeau voor één van je collega’s. Door de templates aan te passen creëer jij in slechts een paar klikken hét ideale tijdschrift voor zowel mannelijke als vrouwelijke collega’s.

Werk samen met collega’s en verzamel mooi herinneringen en leuke verhalen om de glossy persoonlijk te maken. Met ons professioneel ontworpen basis design (gevuld met mooie pagina’s en ideeën voor grappige onderwerpen) heb jij de handvaten om je collega in het zonnetje te zetten. Elke pagina is een kustwerk op zichzelf én volledig aanpasbaar naar jouw wensen.

Waarom kiezen voor MyGlossy?

Bij ons ben jij altijd verzekerd van een extra lange levensduur, een gratis online tijdschrift én een gratis luxe afwerking. Dankzij de gratis luxe afwerking die jij ontvangt bij MyGlossy, krijgt jouw glossy direct de look and feel van een echte LINDA, JAN of ander bekend tijdschrift. Jij bent zelf vrij om te kiezen voor een luxe glossy omslag of juist een robuuste matte cover. Ook de afwerking van de pagina’s bepaal jij helemaal zelf.

Bij MyGlossy zorgen wij voor een stevige 260 grams omslag en stevige pagina’s van 150 grams papier. Hierdoor heb jij écht iets in handen ongeacht hoeveel pagina’s je tijdschrift telt. Uiteraard wordt jouw glossy ook voorzien van een solide verlijmde rug waardoor de glossy nóg langer mee gaat. Dit betekent dat je collega ontzettend lang van je prachtige afscheidscadeau kan genieten!

✅ Extra lange levensduur
✅ Gratis online tijdschrift
✅ Gratis luxe afwerking

Meer designs voor persoonlijk afscheidscadeau collega

Heb je een vraag?

Op onze pagina tips & inspiratie vind je handige video’s en andere tips over hoe je de mooiste pagina’s maakt. Hier vind je ook antwoorden op vragen over de werking van ons programma.

Contact

Als je een vraag hebt stel deze dan gerust. We denken graag met je mee. Je kunt ons bereiken via ons contactformulier.

Verder werken aan je project

Als je al was begonnen aan een glossy en je wilt verder werken dan kun je je project openen via de de optie ‘project openen’ bij je accountgegevens. Deze optie kun je vinden door in te loggen.