Myglossy.nl eigen magazine maken als portfolio

Portfolio maken?

Pas dit design aan en maak een echt magazine als portfolio

Myglossy.nl snelle verzending

Snelle levering

Binnen 5 werkdagen bezorgd

Myglossy.nl Gratis luxe afwerking 2

Gratis luxe afwerking

Luxe glossy of robuust matte finish

Myglossy.nl gratis online versie 2

Gratis online versie

Leuk om te delen 

Myglossy.nl Mooie kwaliteit

Hoogwaardige materialen

Mooie designs & templates

portfolio voorbeeld

Met het portfolio design van MyGlossy heb jij binnen no time een professioneel portfolio samengesteld. Middels ons handige programma kan jij jouw product of dienst tastbaar maken middels een portfolio magazine. Het portfolio template is volledig aanpasbaar naar jouw wensen en is speciaal gemaakt zodat jij jouw ideeën tot leven kan wekken en écht jouw verhaal kan communiceren. 

Ben jij een fotograaf, visagist(e), binnenhuisarchitect, model of iemand anders die behoefte heeft aan een professioneel portfolio? Ben jij toe aan een online programma waarin jij het portfolio kan aanpassen naar eigen wens? Kortom, wil jij ook een creatief portfolio maken middels ons handige online programma? Ga dan direct aan de slag!

Myglossy.nl tijdschrift maken als uniek en persoonlijk Cadeau.

Professioneel design eenvoudig te personaliseren

Wij hebben al nagedacht over mooie lettertypen en layouts. Jij hoeft ze alleen maar te vullen met jouw informatie en foto’s.

Myglossy.nl tijdschrift maken als uniek en persoonlijk Cadeau.

Totale creatieve vrijheid

Pas teksten aan, voeg mooie illustraties en iconen toe en verander eenvoudig de opmaak van pagina’s met onze handige ‘drag and drop’ editor.

Myglossy.nl tijdschrift maken als uniek en persoonlijk Cadeau.

Met liefde ontworpen 

Dankzij dit flexibele design, de mooie pagina’s en de gratis luxe afwerking heeft jouw portfolio de look en feel van een echte glossy.

Dit basisdesign kun je helemaal aanpassen naar je eigen wensen

Portfolio ontwerpen

Om jou een handje te helpen bij het online maken van jouw portfolio, hebben wij een special portfolio template ontwikkeld. Ons programma werkt geheel online en biedt jou de mogelijkheid om een professioneel portfolio te ontwerpen. MyGlossy werkt middels het ‘drag and drop’ systeem waardoor jij het gehele tijdschrift kan inrichten hoe jij dat wilt. Het portfolio sjabloon bevat blokken voor teksten, foto’s en illustraties—kortom, het bevat alles wat jij nodig hebt zonder dat een software hoeft te downloaden of dure programma’s moet kopen. Met onze ‘drag and drop’ editor creëer jij in enkele stappen dé mooiste pagina’s. Of jij nu een portfolio wilt ontwikkelen voor je bedrijf, voor jouzelf of een grafisch portfolio wilt creëren voor jouw producten of diensten, het kan allemaal met MyGlossy! 

Myglossy.nl tijdschrift maken Portfolio maken
Één van de vele pagina ontwerpen uit het thema 'Portfolio'

Om jou te garanderen dat het eindresultaat meer dan professioneel is, kan jij zelfs het portfolio online bekijken voordat je hem bestelt. Via deze weg kan jij in alle rust (online) door het portfolio bladeren om te zien of alles juist is, of je nog dingen moet aanpassen of wellicht wilt verwijderen. Deze online versie kan jij zelfs delen met vrienden, familie of collega’s zodat ook zij hun ongezouten mening kunnen geven! 

Portfolio maken voor modellen

Het basis design voor ons portfolio is perfect voor modellen. Jij kan eenvoudig de pagina’s uit het template kiezen die jouw foto’s het beste tot hun recht laten komen. Uiteraard is het ook mogelijk om de pagina’s aan te passen door de blokken, teksten en illustratie vakken te verslepen. Middels het online portfolio voorbeeld weer jij altijd hoe het portfolio eruit ziet en kan jij deze wijzigingen waar nodig.

Voor het creëren van een portfolio bij MyGlossy heb jij géén ontwerpkennis nodig. Maak het portfolio eenvoudig en snel en verras toekomstige opdrachtgevers met een echte glossy als portfolio.

Myglossy.nl_online je eigen magazine maken

Bedrijfsportfolio maken

Met een mooi en professioneel ontworpen portfolio laat je mensen het resultaat van jouw werk ervaren. Het portfolio template bij MyGlossy is met zorg ontworpen zodat jij er eenvoudig jouw eigen draai aan kan geven. Jij bent zelf de baas over welke pagina’s je gebruikt, welke blokken je versleept en uiteraard welke foto’s je toevoegt. Het ontwerpen van en portfolio wordt een fluitje van een cent met ons professionele template en jouw creativiteit (en prachtige foto’s).

Meer designs voor een professioneel portfolio magazine.

Heb je een vraag?

Op onze pagina tips & inspiratie vind je handige video’s en andere tips over hoe je de mooiste pagina’s maakt. Hier vind je ook antwoorden op vragen over de werking van ons programma.

Contact

Als je een vraag hebt stel deze dan gerust. We denken graag met je mee. Je kunt ons bereiken via ons contactformulier.

Verder werken aan je project

Als je al was begonnen aan een glossy en je wilt verder werken dan kun je je project openen via de de optie ‘project openen’ bij je accountgegevens. Deze optie kun je vinden door in te loggen.