Myglossy.nl tijdschrift maken als uniek en persoonlijk Cadeau.

Online magazine maken

Binnen 5 werkdagen bezorgd

Myglossy.nl snelle verzending

Snelle levering

Binnen 5 werkdagen bezorgd

Myglossy.nl Gratis luxe afwerking 2

Gratis luxe afwerking

Luxe glossy of robuust matte finish

Myglossy.nl gratis online versie 2

Gratis online versie

Leuk om te delen 

Myglossy.nl Mooie kwaliteit

Hoogwaardige materialen

Mooie designs & templates

zelf een online magazine maken

Een verjaardag wil je natuurlijk niet onopgemerkt voorbij laten gaan. Op My Glossy maak je samen met familie, vrienden en collega’s een echt tijdschrift als persoonlijk verjaardagscadeau. Hier kun je jouw persoonlijke magazine online maken.
Jouw tijdschrift online maken is eenvoudig, omdat we mooie designs voor je klaar hebben staan. Het staat vol met leuke ideeën en mooi opgemaakte pagina’s voor een persoonlijk cadeau.
Myglossy.nl tijdschrift maken als uniek en persoonlijk Cadeau.

Professioneel design eenvoudig te personaliseren

Wij hebben al nagedacht over mooie lettertypen en layouts. Jij hoeft ze alleen maar te vullen met jouw verhalen en foto’s.

Myglossy.nl tijdschrift maken als uniek en persoonlijk Cadeau.

Totale creatieve vrijheid

Pas teksten aan, voeg mooie illustraties en iconen toe en verander eenvoudig de opmaak van pagina’s met onze handige ‘drag and drop’ editor.

Myglossy.nl tijdschrift maken als uniek en persoonlijk Cadeau.

Onvergetelijk en persoonlijk cadeau

De mooiste herinneringen in zijn of haar eigen luxe tijdschrift. Maak een uniek gepersonaliseerd cadeau om nooit te vergeten. 

Dit basisdesign kun je helemaal aanpassen naar je eigen wensen

zelf tijdschrift maken online

Zelf online een tijdschrift maken was nog nooit zo leuk en eenvoudig. Omdat je vanuit een basisdesign werkt kun je zelf kiezen wat je wilt gebruiken en of je dingen wilt aanpassen.

Je kunt de indeling van de pagina’s veranderen door tekstblokken, foto’s en andere objecten te verslepen en te veranderen. Jij hebt volledige controle over hoe jouw pagina’s er uit komen te zien.

Eigen tijdschrift maken online

Je kunt pagina’s toevoegen, kopiëren en verwijderen uit het design. Zo bepaal je helemaal zelf uit hoeveel pagina’s jouw magazine bestaat. Het gedrukte exemplaar ontvang je binnen 5 werkdagen in de brievenbus.

De minimale dikte is 32 pagina’s en het maximale aantal pagina’s is 180.

Gratis luxe afwerking

Je kunt ook kiezen welke papiersoort de pagina’s en de omslag het beste bij jouw magazine past. Combineer bijvoorbeeld een robuuste matte cover met luxe glossy pagina’s of juist de chique glossy cover met matte robuuste pagina’s. Alle combinaties zijn mogelijk. Jij bepaalt de look en feel van jouw glossy. De luxe afwerking van jouw glossy is helemaal gratis

extra Lange levensduur

Dankzij een stevige 260 grams omslag, pagina’s van 150 grams papier en een solide verlijmde rug gaat jouw tijdschrift lekker lang mee. Zo heb je extra lang plezier van jouw mooie cadeau.

Gratis online Tijdschrift

Voordat je bestelt kun je jouw magazine eerst online doorbladeren met de online versie van jouw tijdschrift. Handig om te controleren of alles goed staat voordat je de bestelling afrondt.

Je kunt jouw digitale glossy online delen met anderen of hem op een scherm doorbladeren tijdens een feest of evenement zodat iedereen het resultaat kan zien. 

origineel Tijdschrift maken online

Werk samen met familie, vrienden en collega’s. verzamel mooie herinneringen, verhalen en foto’s en maak een persoonlijk en onvergetelijk cadeau.

Dit design staat vol mooie pagina’s, leuke artikelen en nog veel meer originele ideeën voor een origineel cadeau.

Persoonlijk afscheidscadeau

Een persoonlijk tijdschrift als cadeau is niet alleen leuk om te ontvangen maar ook om te maken. Of het nou gaat om een collega, een vriendin of iemand anders.

Je kunt eindeloos veel mooie verhalen en andere herinneringen in dit magazine kwijt dat het een waardevol geschenk wordt. Hij of zij zal nog vaak door het tijdschrift bladeren en terugdenken aan de herinneringen die jullie er in hebben verwerkt.

Zelf tijdschrift maken als afscheidscadeau? Probeer het nu!

Meer magazine designs voor een afscheidscadeau

Heb je een vraag?

Op onze pagina tips & inspiratie vind je handige video’s en andere tips over hoe je de mooiste pagina’s maakt. Hier vind je ook antwoorden op vragen over de werking van ons programma.

Contact

Als je een vraag hebt stel deze dan gerust. We denken graag met je mee. Je kunt ons bereiken via ons contactformulier.

Verder werken aan je project

Als je al was begonnen aan een glossy en je wilt verder werken dan kun je je project openen via de de optie ‘project openen’ bij je accountgegevens. Deze optie kun je vinden door in te loggen.