Catalogus maken?

Pas dit design aan en maak eenvoudig zelf een mooie catalogus

Myglossy.nl snelle verzending

Snelle levering

Binnen 5 werkdagen bezorgd

Myglossy.nl Gratis luxe afwerking 2

Gratis luxe afwerking

Luxe glossy of robuust matte finish

Myglossy.nl gratis online versie 2

Gratis online versie

Leuk om te delen 

Myglossy.nl Mooie kwaliteit

Hoogwaardige materialen

Mooie designs & templates

Online catalogus maken

Een originele catalogus maken kan ook jij snel en eenvoudig doen met ons kant-en-klare catalogus ontwerp! Dankzij dit unieke design van MyGlossy is het haast geen moeite om zelf een catalogus te maken. Bespaar tijd en geld en maak met MyGlossy zelf de mooiste catalogi en brochures.

Het catalogus ontwerp kan jij helemaal aanpassen naar je eigen wensen. Het is speciaal ontworpen voor een luxe catalogi en staat vol met mooi vormgegeven pagina’s om jouw producten en informatie in de spotlight te zetten. Uiteraard kan jij de catalogus exact opmaken zoals jij dat wilt.

Myglossy.nl tijdschrift maken als uniek en persoonlijk Cadeau.

Professioneel design eenvoudig te personaliseren

Wij hebben al nagedacht over mooie lettertypen en layouts. Jij hoeft ze alleen maar te vullen met jouw informatie en foto’s.
Myglossy.nl tijdschrift maken als uniek en persoonlijk Cadeau.

Totale creatieve vrijheid

Pas teksten aan, voeg mooie illustraties en iconen toe en verander eenvoudig de opmaak van pagina’s met onze handige ‘drag and drop’ editor.
Myglossy.nl tijdschrift maken als uniek en persoonlijk Cadeau.

Met liefde ontworpen 

Dankzij dit flexibele design, de mooie pagina’s en de gratis luxe afwerking heeft jouw brochure de look en feel van een echte glossy.

Dit basisdesign kun je helemaal aanpassen naar je eigen wensen

Catalogus maken tips

Dankzij de luxe afwerking, de stevige omslag en dit mooie ontwerp zorg je er voor dat jouw catalogus opvalt en kwaliteit uitstraalt. Je kunt alle pagina’s aanpassen naar je eigen wensen en zo vormgeven zoals jij dat wilt. Met deze tips zorg je er voor dat jouw catalogus er nog meer uitspringt!

Myglossy.nl zelf brochure maken
Één van de vele pagina ontwerpen uit het thema 'Brochure'

Kwaliteit Foto's en afbeeldingen

Een goede catalogus maakt jouw product of dienst tastbaar. Het is laagdrempelig en, door de mooie pagina’s, leuk om door te bladeren. Door het gebruik van mooie foto’s komt jouw product, dienst of boodschap nóg beter over. Zorg daarom voor foto’s van hoge kwaliteit die door de compositie ook echt bij jouw verhaal passen.

Zet jouw producten in het zonnetje en laat jouw doelgroep ze ervaren door ze in een passende setting te fotograferen.

Maak gebruik van kleuren in je foto’s zodat ze er uit springen en zorg er voor dat ze de aandacht trekken.

Bij de compositie van je foto’s is het belangrijk dat de aandacht uitgaat naar jouw product. Dat klinkt logisch maar het gevaar van een foto waarbij te veel te zien is ligt op de loer. Door gebruik te maken van een egale achtergrond of te werken met scherpte en diepte kun je jouw onderwerp of product er uit lichten.

Myglossy.nl zelf brochure maken
Deze pagina vind je ook terug in het thema 'Brochure'

Kijk naar andere tijdschriften en brochures

Als je een catalogus gaat maken raden we je aan om ook te kijken naar andere catalogi of tijdschriften. Doe inspiratie op en maak een selectie van pagina’s die je aanspreken. Je kunt het zo gek niet bedenken of je kunt het zelf maken met ons handige programma. 

 

ORiginele catalogus maken

Zorg dat jouw catalogus origineel is en opvalt. Dit kun je doen door het persoonlijk te maken met spreuken en een heldere merkbelofte. Je kunt dit ontwerp volledig aanpassen naar je eigen wensen. Zo wordt jouw catalogus precies zoals jij dat wilt.

Catalogus laten maken

Jij weet alles van jouw product of dienst. Het overdragen van teksten en informatie aan de een ontwerper kost veel tijd en energie. Een catalogus laten ontwerpen is daarom een tijdrovend en kostbaar proces.

Waarom niet zelf je catalogus online maken? Vaak heb je al inspiratie opgedaan in andere catalogi of tijdschriften. 

Speciaal voor het maken van een catalogus hebben we het thema ‘brochure design’ dat je eenvoudig aan kunt passen. Dit ontwerp brochure vul je eenvoudig met je eigen foto’s en informatie zonder dat je daarvoor afhankelijk bent van anderen en veel kosten maakt of tijd kwijt ben aan het overdragen van informatie.

Maak een mooie cover

Een mooie cover zorgt er voor dat jouw catalogus opvalt. Het is jouw kans om een goede eerste indruk te maken. Een mooie cover maakt nieuwsgierig en zorgt er voor dat je meer wilt zien. 

Omdat je de cover kunt je opbouwen met foto’s en tekst, kun je in één oogopslag laten zien wat je te bieden hebt. Bedenk vooraf wat je wilt vertellen op de cover. 

Gebruik verschillende lettertypen en speel met verschillen in lettergrootte om hiërarchie in je teksten aan te brengen. De aandacht van de lezers zal als eerste uitgaan naar de foto op de cover. Je kunt zelf sturen in de volgorde waarop mensen jouw informatie in zich opnemen door te spelen met verschillen in tekst. In veel gevallen zal jouw cover een titel hebben. Door de titel prominent te plaatsen zal de aandacht het eerst naar deze titel gaan. Daarna kun je deze extra duiden met een subtitel of slogan in een kleiner lettertype onder de titel.

Deze cover pas je eenvoudig aan in het thema 'Brochure'

Catalogus ontwerpen

De juiste uitlijning van je foto’s, tekstvelden en andere objecten op je pagina’s zorgt voor rust en overzicht. Of je nou een prijscatalogus maakt of juist een brochure waarmee je wilt inspireren of verleiden, als je pagina’s mooi en overzichtelijk zijn opgebouwd vergroot dit het leesplezier.

Alle pagina’s in dit ontwerp zijn vormgegeven met als doel om overzicht te creëren zodat jouw foto’s en teksten optimaal tot hun recht komen. Je vind er de meest uiteenlopende pagina’s zodat je zelf jouw catalogus kunt samenstellen.

Myglossy.nl zelf brochure maken
Één van de vele pagina ontwerpen uit het thema 'Brochure'

Catalogus maken in word

De manier waarop de pagina’s zijn opgebouwd en vormgegeven bepaalt voor een groot gedeelte het succes van je brochure of tijdschrift.

Wij hebben een mooi design klaar staan dat speciaal is ontworpen voor een catalogus. Je hoeft alleen je eigen foto’s en teksten toe te voegen. Je vindt er mooi opgemaakte pagina’s die je eenvoudig kunt aanpassen. De lay-out van deze pagina’s zijn met zorg ontworpen zodat jouw brochure een professionele look en feel krijgt. 

brochure maken indesign

Je kunt eenvoudig zelf een echte catalogus of brochure maken. Je hoeft geen dure software meer aan te schaffen en cursussen te volgen om tot een mooi resultaat te komen. Lettertypen inkopen en op zoek gaan naar een drukkerij behoort ook tot het verleden.

Om tot een professioneel resultaat te komen hoef je alleen dit ontwerp aan te passen naar je eigen wensen. Jij kiest de gratis luxe afwerking en wij nemen het direct in productie.  Binnen 5 werkdagen sturen wij jouw catalogus naar je toe.

Meer designs om een brochure of tijdschrift te maken

Heb je een vraag?

Op onze pagina tips & inspiratie vind je handige video’s en andere tips over hoe je de mooiste pagina’s maakt. Hier vind je ook antwoorden op vragen over de werking van ons programma.

Contact

Als je een vraag hebt stel deze dan gerust. We denken graag met je mee. Je kunt ons bereiken via ons contactformulier.

Verder werken aan je project

Als je al was begonnen aan een glossy en je wilt verder werken dan kun je je project openen via de de optie ‘project openen’ bij je accountgegevens. Deze optie kun je vinden door in te loggen.