Myglossy.nl zelf brochure of bedrijfsmagazine maken

Met dit ontwerp maak je zelf een professioneel bedrijfsmagazine

Myglossy.nl snelle verzending

Snelle levering

Binnen 5 werkdagen bezorgd

Myglossy.nl Gratis luxe afwerking 2

Gratis luxe afwerking

Luxe glossy of robuust matte finish

Myglossy.nl gratis online versie 2

Gratis online versie

Leuk om te delen 

Myglossy.nl Mooie kwaliteit

Hoogwaardige materialen

Mooie designs & templates

bedrijfsmagazines

Een bedrijfsmagazine maken is vaak een kostbaar en tijdrovend proces. Op Myglossy.nl heeft u alles binnen handbereik om zelf uw bedrijfsmagazine, MKB magazine of jaarverslag samen te stellen, inclusief een kant en klaar ontwerp voor uw bedrijfsmagazine van hoogwaardige kwaliteit.

Onze vormgevers hebben pagina’s ontworpen vol foto’s en tekstvelden om uw verhaal goed over het voetlicht te brengen. U hoeft deze alleen te vullen met uw foto’s en informatie en u creëert uw eigen unieke bedrijfsmagazine zonder de kosten en tijdrovende informatieoverdracht van een extern bureau.

Myglossy.nl tijdschrift maken als uniek en persoonlijk Cadeau.

Professioneel design eenvoudig te personaliseren

Wij hebben al nagedacht over mooie lettertypen en layouts. Jij hoeft ze alleen maar te vullen met jouw informatie en foto’s.

Myglossy.nl tijdschrift maken als uniek en persoonlijk Cadeau.

Totale creatieve vrijheid

Pas teksten aan, voeg mooie illustraties en iconen toe en verander eenvoudig de opmaak van pagina’s met onze handige ‘drag and drop’ editor.

Myglossy.nl tijdschrift maken als uniek en persoonlijk Cadeau.

Met liefde ontworpen 

Dankzij dit flexibele design, de mooie pagina’s en de gratis luxe afwerking heeft jouw portfolio de look en feel van een echte glossy.

De pagina’s van dit sjabloon kunt u helemaal aanpassen naar uw eigen wensen

Bedrijfsmagazine maken

Omdat u werkt vanuit een basisontwerp dat u helemaal kunt aanpassen naar uw eigen wensen wordt het maken van een bedrijfsbrochure, MKB tijdschrift of jaarverslag een fluitje van een cent. Dit ontwerp voor een bedrijfsmagazine is speciaal ontworpen om uw boodschap helder over te brengen. Alle pagina’s zijn volledig aan te passen en ontworpen om uw verhalen te vertellen op de manier die past bij uw organisatie.

Hier vind u een kleine greep uit de zorgvuldig ontworpen pagina’s in dit bedrijfsmagazinesjabloon.

Bedrijfsmagazine voorbeeld

In dit basisontwerp voor een bedrijfsmagazine kiest u zelf welke pagina’s wilt gebruiken als basis. Alle pagina’s zijn met zorg ontworpen. U kunt de pagina’s aanpassen en vullen met uw eigen foto’s en informatie. Zo creëert u zelf een uniek bedrijfsmagazine zonder kosten te hoeven maken voor ontwerpers, redacteuren en langdurige informatie overdrachten naar een extern bureau.

Bij grotere oplages kunt u een gratis proefexemplaar bestellen zodat u eerst door het fysieke bedrijfsmagazine kunt bladeren en nog aanpassingen aan kunt brengen voor u de definitieve bestelling plaatst. 

Myglossy.nl zelf bedrijfsmagazine of brochure maken
Deze pagina's kunt u als basis gebruiken voor uw bedrijfsmagazine

tijdschrift maken jubileum

Heeft u iets te vieren? Laat uw jubileum of andere mijlpaal niet onopgemerkt voorbij gaan en publiceer een unieke uitgave van uw bedrijfsmagazine. Breng uw organisatie op aantrekkelijke wijze onder de aandacht van uw relaties met uw eigen tijdschrift. Deel het uit op uw evenementen en verspreiden waar u wilt. dankzij onze snelle levering ontvangt u uw bedrijfsmagazines binnen 5 werkdagen ongeacht de oplage.

Myglossy.nl zelf brochure of bedrijfsmagazine maken
Dit cover ontwerp kunt u als basis gebruiken voor uw bedrijfsmagazine

5 Tips voor eigen bedrijfsmagazine maken

Bij het maken van een bedrijfsmagazine hoeft u zelf het wiel niet uit te vinden. Dit basisontwerp voor een staat vol mooie pagina’s en ideeën voor een bedrijfsblad. We hebben 5 handige tips voor het maken van een eigen bedrijfsmagazine verzameld.

Myglossy.nl zelf bedrijfsmagazine of brochure maken
Dit sjabloon kunt u helemaal aanpassen naar uw wensen

1. portret werknemers

Maak uw magazine persoonlijk door u en uw medewerkers aan het woord te laten. Vraag ze iets te vertellen over hun rol binnen het proces en waar ze het meest trots op zijn. In dit sjabloon vind u verschillende paginadesigns voor portretten. 

Myglossy.nl zelf bedrijfsmagazine of brochure maken

2. overzicht van projecten

Laat zien waar u goed in bent en wat u bereikt hebt. Beschrijf projecten, opdrachten en behaalde doelen in een projectenoverzicht. Laat betrokkenen aan het woord over hoe ze terugkijken op een samenwerking en behaalde resultaten. 

Myglossy.nl zelf bedrijfsmagazine of brochure maken
Dit paginaontwerp is ontworpen om uw projecten mooi en overzichtelijk te tonen en te beschrijven

3. Huisstijl & Identiteit

Alles in dit sjabloon kunt u aanpassen zodat dit magazine helemaal aansluit bij uw huisstijl en merkbeleving. Plaats uw logo op de cover en verander de kleurstelling, teksteigenschappen en foto’s zodat deze aansluit bij uw identiteit.

Myglossy.nl zelf bedrijfsmagazine of brochure maken
Dit paginaontwerp kunt u helemaal aanpassen naar uw huisstijl en voorkeuren

4. quotes & spreuken

Iedere organisatie heeft ze, typische spreuken of quotes van toonaangevende figuren binnen de organisatie. Vaak beschrijven ze een overtuiging of herinnering zo goed dat ze onderdeel zijn geworden van het DNA van de organisatie. Deze quotes kunt u plaatsen naast een foto van de persoon of gebeurtenis waar ze betrekking op hebben. U kunt ze ook onderdeel maken van een artikel waarin u de context beschrijft. 

Myglossy.nl zelf bedrijfsmagazine ofbrochure maken
Dit sjabloon kunt u helemaal aanpassen naar uw wensen

5. Laat u inspireren

Kijk om u heen, blader door magazines die u aanspreken en doe  inspiratie op bij andere bedrijfsmagazines. In ons handige online ‘drag and drop’ programma creëert u de mooiste pagina’s eenvoudig zelf.  De basispagina’s in dit ontwerp voor een bedrijfstijdschrift zijn ontworpen om uw informatie op een aantrekkelijke manier weer te geven en over te brengen. Dit sjabloon is flexibel en gemaakt om u een handige basis te bieden bij het maken van uw bedrijfsmagazine. U heeft geen ontwerp kennis nodig om tot een professioneel resultaat te komen.

Probeer het nu!

Een kleine greep uit de designs die klaar staan om een tijdschrift te maken

Heb je een vraag?

Op onze pagina tips & inspiratie vind je handige video’s en andere tips over hoe je de mooiste pagina’s maakt. Hier vind je ook antwoorden op vragen over de werking van ons programma.

Contact

Als je een vraag hebt stel deze dan gerust. We denken graag met je mee. Je kunt ons bereiken via ons contactformulier.

Verder werken aan je project

Als je al was begonnen aan een glossy en je wilt verder werken dan kun je je project openen via de de optie ‘project openen’ bij je accountgegevens. Deze optie kun je vinden door in te loggen.