Home | Boek maken | Reisboek maken

Reisboek maken

Je favoriete vakantie momenten opnieuw beleven kan met een reis fotoboek. Maak je luxe hardcover precies zoals jij wilt en bepaal alle details met behulp van onze editor. Welke vakantie ga jij vast leggen in je eigen reis fotoboek? Wacht niet langer en vul je eigen reisboek!

LUXE REISBOEK MAKEN Prijzen en levertijden
Op Myglossy.nl maak je prachtige reisboeken van jouw reizen.
Professioneel design eenvoudig te personaliseren

Wij hebben al nagedacht over mooie lettertypen en layouts. Jij hoeft ze alleen maar te vullen met jouw verhalen en foto’s.

Totale creatieve vrijheid en eenvoudige opmaak

Pas teksten aan, voeg illustraties toe en verander eenvoudig de opmaak van pagina’s met onze handige ‘drag and drop’ editor.

Een uniek en persoonlijk cadeau

Leg jouw vakantie-herinneringen vast in jouw eigen reisboek of maak een prachtig trouwboek als aandenken aan jullie bruiloft.

Uniek fotoboek vakantie

Alle mooie vakantie momenten kun je in jouw boek terug laten komen. Met onze prachtig ontworpen reisfotoboek thema ben je snel klaar! Voeg je foto’s, notities, toegangskaartjes en plattegronden toe en creëer binnen een handomdraai een uniek en persoonlijk hardcover reisboek.

Het bijzondere van een vakantie fotoboek maken is dat je al je herinneringen erin kunt verwerken. Plezier gegarandeerd tijdens het ontwerpen maar ook daarna. Show jouw eigen reis fotoboek aan je vrienden, familie en bekenden en maak ze deelgenoot van de mooie reis die je gemaakt hebt.

Leuk extraatje is dat je van ons gratis een online versie van je reis fotoboek krijgt. Middels een link kun je de online versie bekijken én delen met iedereen. Hierdoor heb je direct na het bestellen van je reis fotoboek al de beschikking over een digitaal reisboek en duurt het wachten tot je hardcover reisboek in de brievenbus valt minder lang.

Probeer het nu
Zo eenvoudig werkt My glossy

Jouw mooiste herinneringen in je eigen luxe glossy of boek. Op Myglossy.nl maak je snel en eenvoudig de mooiste boeken en magazines. Alles kan en het is super gemakkelijk. Meer inspiratie op doen of kijken hoe het werkt?

HARDCOVER BOEK MAKEN
Klanten beoordelen ons met een
4.7 / 5
 • Mooie sjablonen
  “Mooie sjablonen, super service en afwerking. Ik heb er iemand heel blij mee kunnen maken.”

  Bron: Trustpilot

 • Mooie kwaliteit
  “Zeer verzorgd en mooie kwaliteit!
  Dik tevreden!”

  Bron: Trustpilot

 • Mooi programma, snel geleverd & topkwaliteit
  “Mooi programma met veel mogelijkheden en snel geleverd! Resultaat was top!”

  Bron: Trustpilot

 • My Glossy werkt fantastisch
  “My Glossy werkt fantastisch, super snel en prachtig resultaat!!”

  Bron: Trustpilot

 • Prima programma
  “Prima programma om je Glossy samen te stellen. En goede ondersteuning met snelle reacties op vragen.
  Eindresultaat was spectaculair. Super mooi geprint, prachtige foto’s”

  Bron: Trustpilot

 • Snelle levering
  “Snelle levering en goede service”

  Bron: Trustpilot

 • Leuk programma om mee te werken.
  “Leuk programma om mee te werken. Resultaat overtreft iedere verwachting.”

  Bron: Trustpilot

 • echt een supertip.
  “echt een supertip. voor een origineel en zeer persoonlijk kado.”

  Bron: Trustpilot

Handige tips voor een boek of magazine

Speciaal voor het creëren van een reis fotoboek hebben wij een speciaal themaboek klaar gezet. Kies voor het vakantie thema en onze speciale editor zorgt ervoor dat je alleen nog de speciale thema templates hoeft te vullen.

Ons reis fotoboek is al helemaal ingericht op de vakantie sfeer. Een vakantie fotoboek maken is nog nooit zo eenvoudig geweest. Voeg eenvoudig en snel jouw eigen materiaal toe. Denk hierbij aan foto’s maar ook afbeeldingen van plattegronden en entree kaartjes zijn leuk om toe te voegen.

Wil je jouw vakantie fotoboek helemaal naar eigen inzicht ontwerpen? Maak dan gebruik van onze gratis sjablonen, mooie illustraties en eenvoudige ontwerptools. Natuurlijk kun je voor extra inspiratie ook onze video’s bekijken. Gebruik alle tips en trucks zodat je binnen een handomdraai een fotoboek reis kunt maken!

Probeer het nu
Laat je inspireren!

Een kleine greep uit de designs die klaar staan om te gebruiken in een reis fotoboek

ONTWERP NU JE EIGEN BOEK
Bereken je korting

Je kunt al vanaf één exemplaar bestellen. Als je meerdere exemplaren bestelt ontvang je korting en wordt de prijs per boek of magazine lager.

Aantal exemplaren:
< >
Aantal pagina's:
< >
Maak je Eigen Luxe Boek
 • Luxe afwerking harde kaft
 • Papiersoort pagina's
 • Eco papier
 • Gratis online versie

  Meer informatie

Maak je Eigen Luxe Boek
Totaal
Je bespaart
Verzendkosten
Prijzen zijn inclusief 9% btw

Verwachte verzenddatum:
verzending maandag 27 mei
Meer informatie

Verwachte verzenddatum:
5 tot 10 dagen na besteldatum
Meer informatie

Wil je meer opties bekijken? Gebruik dan onze uitgebreide calculator en bereken jouw korting Luxe boek maken
Snelle levering
Binnen 5 werkdagen verzonden
Gratis luxe afwerking
Luxe glossy of robuust matte finish
Gratis online versie
Leuk om te delen met vrienden en familie
Hoogwaardige materialen
Mooie designs en templates
Veel gestelde vragen

Hoe kan ik?

In het online programma van My glossy kun je vier verschillende bestanden uploaden. JPEG, PNG, HEIC en PDF. JPEF, PNG en HEIC zijn foto-bestanden. In pdf-bestanden zit vaak ook tekst. 

Werken met pdf-bestanden om een glossy of boek te maken

Stel dat je een glossy wilt maken voor een jarige vriend(in) of een vertrekkende collega, dan wil misschien wel iedereen die bij het feest aanwezig is een stukje tekst schrijven en een paar foto’s aanleveren. Je kunt, als je alles los aangeleverd krijgt, de opmaak helemaal zelf doen. Je kunt ook vragen of mensen zelf een leuk document maken met foto’s en tekst en die als pdf aanleveren. Pdf’s kun je namelijk heel makkelijk uploaden in ons programma.

Heb je een PDF met meerdere pagina’s? Ook die kun je uploaden. Ons programma maakt er automatisch losse pagina’s van, zodat je afzonderlijke afbeeldingen hebt om je pagina’s te vullen. Je kunt ze dan, zoals andere afbeeldingen, paginavullend maken. Je kunt ze ook nog bewerken in de editor: schalen, draaien, versieren, etc. In ons artikel Foto’s bewerken laten we zien hoe dat in zijn werk gaat.

Je kunt, als je gebruik wilt maken van pdf-bestanden, elk van onze templates kiezen als uitgangspunt. Je kunt daarbij de opmaak van de pagina’s aanpassen en pagina’s toevoegen of verwijderen.

 • Alle templates voor de boeken in het formaat 18cm x 23cm vind je hier
 • Alle templates voor de glossy’s, magazines en brochures in het formaat 21cm x 27cm vind je hier

Een hogere resolutie van je bestanden, geeft een mooier eindresultaat.

Foto’s uploaden vanaf een andere apparaat

Je kunt foto’s importeren naar de galerij van jouw project vanaf je computer, vanuit Google Drive en vanaf andere apparaten. Je kunt zo anderen uitnodigen om hun foto’s te uploaden zodat ze rechtstreeks aan jouw galerij worden toegevoegd.

Kies voor ‘foto’s uploaden’ en dan voor ‘genereer QR-code’. Kopieer de link die je ziet staat en plak deze bijvoorbeeld in een e-mail of in WhatsApp.

De ontvanger kan op de link klikken en meteen de foto’s uploaden vanaf zijn computer, tablet of telefoon door op de knop ‘bladeren’ te klikken. Let op, want de link is 2 uur geldig, na 2 uur verloopt de link. Je kunt dan natuurlijk wel weer een nieuwe link versturen. Het kan dus handig zijn om mensen te waarschuwen als je ze de link toestuurt dat ze snel in actie moeten komen.

Veel plezier met het maken van je eigen glossy of boek!

<< Terug naar Veelgestelde vragen

Misschien vind je dit ook interessant…

Vond je deze FAQ nuttig?
Thumbs Up Icon 0
Thumbs Down Icon 0

Plaats een tekst op de rug van je glossy of boek om helemaal voor de professionele look te gaan. Herhaal bijvoorbeeld de titel en voeg er jubileumeditie aan toe is, of vermeld de gelegenheid waarvoor je je glossy of boek hebt gemaakt. 

Het plaatsen van een tekst op de rug is zo gedaan. Plaats eerst een nieuw tekstblok of kopieer een bestaand tekstblok en typ hierin de tekst die je op de rug wilt hebben.

Myglossy.nl_zelf magazine maken_zelf boek maken_tekst-op-rug-plaatsen-1.1

Draai daarna de tekst 90 graden. Dit kan handmatig met het rotatie-icoon dat bij het tekstblok wordt weergegeven, maar het kan ook met de functionaliteit “Dimensies” in de werkbalk die verschijnt als je het tekstblok aanklikt.

Myglossy.nl_zelf magazine maken_zelf boek maken_tekst-op-rug-plaatsen-1.2

Plaats tot slot de tekst tussen de twee stippellijnen in het midden. Deze geven de rug van je glossy of boek aan. Let er daarbij op dat de tekst mooi tussen de stippellijnen in staat, en pas dus eventueel de grootte van de tekst aan, zodat hij niet helemaal tegen de stippellijnen aan komt. Dit om te voorkomen dat de tekst van de rug af valt.

Myglossy.nl_zelf magazine maken_zelf boek maken_tekst-op-rug-plaatsen-1.3

We raden je aan het plaatsen van tekst op de rug pas aan het eind te doen, omdat de breedte van de rug wordt bepaald door het aantal pagina’s dat je glossy of boek dik wordt. Door pagina’s te verwijderen of toe te voegen, verschuift de opmaak van je omslag en de rug. Het is daarom verstandig dat je de omslag nog een keer controleert voor je bestelt. Het is sowieso verstandig om voldoende afstand te bewaren bij het plaatsen van foto’s en tekst aan de randen van de pagina’s.

De tekst op de rug is de finishing touch van de omslag van jouw glossy of boek. Lees al onze tips voor het maken van een prachtige cover, of bekijk de uitlegvideo die we voor je gemaakt hebben om een spetterende indruk achter te laten met je magazine of boek!


<< Terug naar Veelgestelde vragen

Misschien vind je dit ook interessant…

Vond je deze FAQ nuttig?
Thumbs Up Icon 0
Thumbs Down Icon 0

Handig om te weten

Maak jouw glossy of boek nóg persoonlijker met een mooie cover.

Bekijk in deze video hoe je eenvoudig een prachtige voorpagina maakt:

In dit voorbeeld laten we je zien hoe je een cover maakt waarbij de voor- en achterkant van de omslag uit één foto bestaat. Daarom kiezen we voor een afbeelding waar er links van het onderwerp nog voldoende plek is om de achterzijde van je glossy of boek ook te bedekken.

1. Plaats de foto op de omslag. De rechterpagina wordt de voorkant en de linkerpagina wordt de achterkant van je glossy of boek.

Myglossy.nl_zelf magazine maken_zelf boek maken_ontwerp een mooie cover

2. Voeg een titel toe. Zorg ervoor dat de tekst goed leesbaar is op de kleur(en) van de achtergrond. Door meerdere tekstvelden te gebruiken kan je spelen met het plaatsen van de woorden ten opzichte van elkaar en kan je ze onafhankelijk van elkaar bewerken. Probeer verschillende kleuren, lettertypes, lettergrootte en posities totdat je tevreden bent. Plaats je teksten niet te dicht aan de randen van de pagina’s. Meer tips daarover lees je hier.

Door het toevoegen van pagina’s wordt je glossy of boek dikker. Hierdoor wordt de omslag breder. We raden daarom aan om nog een keer te controleren of het ontwerp van je cover nog naar wens is en het eventueel aan te passen, voordat je bestelt.

<< Terug naar Veelgestelde vragen

Misschien vind je dit ook interessant…

Vond je deze FAQ nuttig?
Thumbs Up Icon 0
Thumbs Down Icon 0

Reisboek maken

Al bladerend door een reis fotoboek komt dat speciale vakantiegevoel direct weer terug. Onze hardcover reisboek geeft jou de mogelijkheid om op een mooie manier, bladzijde voor bladzijde, door je vakantie te bladeren. Alle mooie momenten kun je op deze manier herbeleven en delen met je familie, vrienden en collega’s.

Speciaal reis thema

Kies je voor een reisfotoboek, dan zorgt onze editor ervoor dat alle pagina’s opgemaakt zijn in een vakantie thema. Van de achtergronden tot en met de kaders: alles heeft een speciaal vakantie tintje. Ideaal want op deze manier hoef jij je alleen nog maar bezig te houden met het vullen van de pagina’s.

Vind je het leuk om je bezig te houden met de opmaak? Dat kan natuurlijk ook! Al onze themaboeken, ook het reisfotoboek, zijn compleet aan te passen. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor een andere achtergrond of voeg extra decoraties toe voor nog meer vakantiesfeer.

Waar je ook voor kiest: met een reisfotoboek van My glossy hou je dat vakantie gevoel nog net wat langer vast!

Bekijk jouw vakantie dag voor dag

Het leuke van onze hardcover reis fotoboeken is dat deze je voldoende ruimte bieden om je vakantie dag voor dag te verwerken. De hoeveelheid pagina’s is ruim voldoende om bij alle hoogtepunten stil te staan. Dit geeft je de gelegenheid om jouw vakantie optimaal in beeld te brengen en het gevoel te herbeleven bij het doorbladeren van je album.

Een reisboek van My glossy

Een vakantie fotoboek maken zodat je je vakantie nogmaals kunt beleven. Natuurlijk is het een reisboek extra belangrijk te kiezen voor een kwalitatief hoogwaardig album. Speciaal voor de reis fotoboeken raden wij onze hardcovers aan. Een album van een mooie kwaliteit die tegen een stootje kan. De dikte van het album zorgt voor een luxe uitstraling en maakt dat je je album graag aan anderen wilt showen!

Heb je besloten dat je aan de slag gaat met jouw eigen reis fotoboek? Wacht dan niet langer en begin aan jouw project in onze editor. Heb je je album helemaal gevuld met alle mooie vakantie herinneringen? Wij zorgen er dan voor dat je hardcover zo snel mogelijk gedrukt wordt en jouw kant op komt!

Leg jouw mooisten herinneringen vast in een luxe magazine of boek

Jaarboek

Maak een mooi Jaarboek van alle herinneringen op Myglossy.nl
Leg alle herinneringen van het jaar vast in je eigen jaarboek
Start met ontwerp

Kookboek

Myglossy.nl_maak je eigen kookboek
Maak een eigen kookboek met dit design voor een echt kookboek
Start met ontwerp

Cadeauboek

Maak een persoonlijk boek als uniek cadeau op Myglossy.nl
Maak een luxe feestgids als uniek en persoonlijk cadeau voor het bruidspaar
Start met ontwerp

Afscheid groep 8

Maak een mooie afscheidsboek voor groep 8 met alle herinneringen aan de basisschool.
Maak een mooi afscheidsboek voor groep 8 met alle foto's en herinneringen aan de basisschool
Start met ontwerp
 • Jaarboek

  Maak een mooi Jaarboek van alle herinneringen op Myglossy.nl
  Leg alle herinneringen van het jaar vast in je eigen jaarboek
  Start met ontwerp
 • Kookboek

  Myglossy.nl_maak je eigen kookboek
  Maak een eigen kookboek met dit design voor een echt kookboek
  Start met ontwerp
 • Cadeauboek

  Maak een persoonlijk boek als uniek cadeau op Myglossy.nl
  Maak een luxe feestgids als uniek en persoonlijk cadeau voor het bruidspaar
  Start met ontwerp
 • Afscheid groep 8

  Maak een mooie afscheidsboek voor groep 8 met alle herinneringen aan de basisschool.
  Maak een mooi afscheidsboek voor groep 8 met alle foto's en herinneringen aan de basisschool
  Start met ontwerp