Myglossy.nl maak een tijdschrift van je bruiloft_ontwerp je eigen cover

Tijdschrift bruiloft maken?

Maak je eigen luxe trouwmagazine als aandenken aan jullie dag

Myglossy.nl snelle verzending

Snelle levering

Binnen 5 werkdagen bezorgd

Myglossy.nl Gratis luxe afwerking 2

Gratis luxe afwerking

Luxe glossy of robuust matte finish

Myglossy.nl gratis online versie 2

Gratis online versie

Leuk om te delen 

Myglossy.nl Mooie kwaliteit

Hoogwaardige materialen

Mooie designs & templates

maak een trouw Tijdschrift als persoonlijk aandenken aan jullie dag

Beleef de mooiste dag van jullie opnieuw en maak een mooi bruiloft magazine. Gebruik de foto’s en vraag bijvoorbeeld de speeches op zodat je deze in je eigen bruiloft tijdschrift kunt plaatsen.

Een prachtig geschenk als bedankje en aandenken aan jullie bruiloft voor vrienden en familie. Dit design is speciaal ontworpen om jouw trouwfoto’s optimaal tot hun recht te laten komen. Je kunt het makkelijk aanpassen naar jouw wensen.

Myglossy.nl tijdschrift maken als uniek en persoonlijk Cadeau.

Professioneel design eenvoudig te personaliseren

Wij hebben al nagedacht over mooie lettertypen en layouts. Jij hoeft ze alleen maar te vullen met jouw verhalen en foto’s.

Myglossy.nl tijdschrift maken als uniek en persoonlijk Cadeau.

Totale creatieve vrijheid

Pas teksten aan, voeg mooie illustraties en iconen toe en verander eenvoudig de opmaak van pagina’s met onze handige ‘drag and drop’ editor.

Myglossy.nl tijdschrift maken als uniek en persoonlijk Cadeau.

En persoonlijk cadeau voor je gasten

Een tijdschrift maken voor bruiloft als aandenken aan jullie dag. Deel je trouwfoto’s met je gasten in een persoonlijke trouwglossy.

Dit basisdesign kun je helemaal aanpassen naar je eigen wensen

tijdschrift trouwen

Na alle voorbereidingen en de trouwdag is jullie bruiloft helaas voorbij. Het liefst zou je het allemaal nog een keer over willen doen. Gelukkig komen de trouwfoto’s er nog aan. Doe meer met je trouwfoto’s en speeches en bedank vrienden en familie met een mooi aandenken aan jullie trouwdag. Maak een luxe trouwglossy als cadeau. Hier vind je leuke tips en ideeën voor het maken van een echte bruiloft glossy: 5 tips om een luxe tijdschrift te maken van je trouwdag.

Tijdschrift maken voor bruiloft

Een magazine maken voor een bruiloft is leuk als aandenken aan jullie trouwdag. Met onze professioneel ontworpen magazine designs voor een trouw magazine wordt een echte glossy maken eenvoudig. Pas het ontwerp aan naar jouw wensen en plaats je eigen foto’s en herinneringen in jouw unieke bruiloft glossy. Een eigen huwelijk tijdschrift maken is super eenvoudig dankzij dit mooie ontwerp en de gratis luxe afwerking.

Magazine over trouwen maken als aandenken

Met My Glossy kun je eenvoudig een echt tijdschrift maken van jouw huwelijk. Leuk als aandenken aan jullie bruiloft en een uniek en persoonlijk cadeau voor je gasten. Met dit ontwerp voor een trouwtijdschrift maak je van jouw foto’s en herinneringen een echt tijdschrift van jullie bruiloft als bedankje en aandenken voor je bruiloft gasten. Wil je nog wat inspiratie opdoen? 

extra Lange levensduur

Dankzij een stevige 260 grams omslag, pagina’s van 150 grams papier en een solide verlijmde rug gaat de bruiloftmagazine lekker lang mee. Zo hebben je naasten extra lang plezier van jullie mooie aandenken aan die bijzondere trouwdag.

Gratis online Tijdschrift

Voordat je bestelt kun je jouw magazine eerst online doorbladeren met de online versie van jouw tijdschrift. Handig om te controleren of alles goed staat voordat je de bestelling afrondt.

Je kunt jouw digitale glossy online delen. De link naar jullie online glossy ontvang je ook nog in de bevestigingsmail nadat je hebt bestelt.

Zelf tijdschrift maken voor bruidspaar

Verras het bruidspaar met hun eigen glossy. Werk samen met vrienden en familie en maak een echte glossy vol grappige herinneringen en foto’s. Met onze mooie tijdschrift thema’s kun je eenvoudig zelf een echt tijdschrift of trouwgids maken voor het bruidspaar. Kies je favoriete thema en pas het aan naar je eigen wensen. Een echt tijdschrift maken voor een bruidspaar was nog nooit zo leuk en eenvoudig. Probeer het nu en start met een echt magazine maken voor het bruidspaar. Op onze pagina tips en inspiratie vind je handige tips en video’s voor het maken van een echte glossy.

tijdschrift maken 50 jaar getrouwd

Vier deze mijlpaal met een onvergetelijk cadeau en maak een mooie glossy voor het paar. Verras ze met grappige anekdotes, mooie herinneringen en leuke foto’s in hun eigen luxe glossy. Dit speciaal ontworpen design staat voor je klaar met leuke ideeën en mooie pagina’s. Je hoeft ze alleen nog te vullen en aan te passen naar je eigen wensen. Veel plezier!

Meer magazine designs voor een bruiloft

Heb je een vraag?

Op onze pagina tips & inspiratie vind je handige video’s en andere tips over hoe je de mooiste pagina’s maakt. Hier vind je ook antwoorden op vragen over de werking van ons programma.

Contact

Als je een vraag hebt stel deze dan gerust. We denken graag met je mee. Je kunt ons bereiken via ons contactformulier.

Verder werken aan je project

Als je al was begonnen aan een glossy en je wilt verder werken dan kun je je project openen via de de optie ‘project openen’ bij je accountgegevens. Deze optie kun je vinden door in te loggen.