Myglossy.nl tijdschrift maken als uniek en persoonlijk Cadeau.

Tijdschrift voorbeeld
Pas dit design eenvoudig aan en maak zelf een echt tijdschrift

Myglossy.nl snelle verzending

Snelle levering

Binnen 5 werkdagen bezorgd

Myglossy.nl Gratis luxe afwerking 2

Gratis luxe afwerking

Luxe glossy of robuust matte finish

Myglossy.nl gratis online versie 2

Gratis online versie

Leuk om te delen 

Myglossy.nl Mooie kwaliteit

Hoogwaardige materialen

Mooie designs & templates

voorbeeld tijdschrift

Een echt tijdschrift maak je eenvoudig zelf met dit voorbeeld magazine. Plaats je eigen teksten en foto’s of verander de opmaak van de pagina’s en maak jouw unieke tijdschrift in een handomdraai.

Dit voorbeeld tijdschrift staat vol leuke ideeën en mooie pagina’s. Jij hoeft ze alleen maar aan te passen naar jouw wensen. Probeer het nu en creëer jouw eigen tijdschrift.

Myglossy.nl tijdschrift maken als uniek en persoonlijk Cadeau.

Professioneel design eenvoudig te personaliseren

Wij hebben al nagedacht over mooie lettertypen en layouts. Jij hoeft ze alleen maar te vullen met jouw verhalen en foto’s.

Myglossy.nl tijdschrift maken als uniek en persoonlijk Cadeau.

Totale creatieve vrijheid

Pas teksten aan, voeg mooie illustraties en iconen toe en verander eenvoudig de opmaak van pagina’s met onze handige ‘drag and drop’ editor.

Myglossy.nl tijdschrift maken als uniek en persoonlijk Cadeau.

Onvergetelijk en persoonlijk tijdschrift

De mooiste herinneringen in zijn of haar eigen luxe tijdschrift. Maak een uniek en persoonlijk cadeau om nooit te vergeten. 

Dit basisdesign kun je helemaal aanpassen naar je eigen wensen

Voorbeeld tijdschrift maken

Aan de hand van dit mooie voorbeeld kun je eenvoudig je eigen tijdschrift maken. Je bepaalt helemaal zelf wat je er in wil opnemen en hoe de pagina’s er uit komen te zien. De pagina’s in dit voorbeeld kun je makkelijk aanpassen en vullen met jouw eigen foto’s en verhalen.

voorwoord tijdschrift voorbeeld

Dit voorbeeld voor een echt tijdschrift heeft naast een inhoudsopgave ook een mooi opgemaakte pagina voor het voorwoord. Je hoeft alleen de tekst maar te vervangen voor jouw eigen tekst en jouw unieke pagina met je eigen voorwoord is klaar. In dit voorbeeld vindt je nog veel meer mooi opgemaakte pagina’s die je eenvoudig aan kunt passen.

inspiratie magazine

In dit magazine design vind je alle inspiratie die je nodig hebt om zelf een echt magazine te maken. Van leuke artikelen tot mooie fotopagina’s en van grappige lijstjes tot pagina’s met mooie spreuken. Je kunt het zo gek niet bedenken of je vindt het terug in dit mooie design. 

Supersnelle verzending

Om jouw unieke tijdschrift zo snel mogelijk bij je te bezorgen gaan wij er meteen mee aan de slag zodra je hebt bestelt. Binnen 5 werkdagen ontvang je jouw unieke exemplaar in heel Nederland en België. 

Gratis luxe afwerking

Naast het design bepaalt het materiaal ook de look en feel van een echt tijdschrift. Daarom kies je zelf de luxe afwerking van jouw glossy. Of je nou voor een luxe glossy afwerking kiest of voor een robuuste eco look, de luxe afwerking is altijd gratis.

Tijdschrift maken als cadeau

Dit design kun uitstekend gebruiken om iemand goed in het zonnetje te zetten met zijn of haar eigen magazine. Maak een echte cover en verras iemand met een echt tijdschrift over hem of haar. Probeer het nu.

Meer designs om een echt tijdschrift te maken

Heb je een vraag?

Op onze pagina tips & inspiratie vind je handige video’s en andere tips over hoe je de mooiste pagina’s maakt. Hier vind je ook antwoorden op vragen over de werking van ons programma.

Contact

Als je een vraag hebt stel deze dan gerust. We denken graag met je mee. Je kunt ons bereiken via ons contactformulier.

Verder werken aan je project

Als je al was begonnen aan een glossy en je wilt verder werken dan kun je je project openen via de de optie ‘project openen’ bij je accountgegevens. Deze optie kun je vinden door in te loggen.