Kies jouw favoriete magazine spread om te gebruiken als basis voor jouw tijdschrift.

Myglossy.nl snelle verzending

Snelle levering

Binnen 5 werkdagen bezorgd

Myglossy.nl Gratis luxe afwerking 2

Gratis luxe afwerking

Luxe glossy of robuust matte finish

Myglossy.nl gratis online versie 2

Gratis online versie

Leuk om te delen 

Myglossy.nl Mooie kwaliteit

Hoogwaardige materialen

Mooie designs & templates

Professionele magazine spread maken

Met deze kant en klare magazine spread designs maak je zelf en echte glossy! Deze templates om zelf een magazine te maken kun je gebruiken als basis voor jouw project. Voor elk project vind je een passend ontwerp, de mogelijkheden zijn eindeloos.

Voeg pagina’s toe, kopieer pagina’s of verwijder de pagina’s die je niet gebruikt. Je kunt alle pagina’s in deze tijdschrift designs volledig aanpassen naar jouw wensen.

Myglossy.nl tijdschrift maken als uniek en persoonlijk Cadeau.

Professioneel design eenvoudig te personaliseren

Wij hebben al nagedacht over mooie lettertypen en layouts. Jij hoeft ze alleen maar te vullen met jouw verhalen en foto’s.

Myglossy.nl tijdschrift maken als uniek en persoonlijk Cadeau.

Totale creatieve vrijheid

Pas teksten aan, voeg mooie illustraties en iconen toe en verander eenvoudig de opmaak van pagina’s met onze handige ‘drag and drop’ editor.

Myglossy.nl tijdschrift maken als uniek en persoonlijk Cadeau.

Ook per stuk te bestellen

Of het nou gaat om een grote oplage, een proefdruk of een persoonlijk tijdschrift als cadeau, je kunt al vanaf één exemplaar bestellen.

Mooie basisdesigns voor elke glossy

Of je nou een tijdschrift wilt maken met recepten, als persoonlijk cadeau of om jouw producten mooi te presenteren in een brochure of catalogus, op MyGlossy.nl vind je een tijdschrift template dat bij jouw plannen voor jouw magazine past.

Je kunt deze magazine spread templates gebruiken als basis voor jouw glossy en ze aanpassen naar jouw behoefte. 

Myglossy.nl tijdschrift maken Portfolio maken

Handig online drag and drop programma

Met MyGlossy.nl heb jij toegang tot alle templates en het handige online programma om een echte glossy, brochure of ander tijdschrift te maken. Dure en ingewikkelde software is niet meer nodig om een echt tijdschrift te maken. Je vindt ook veel informatie en inspiratie voor het maken van prachtige magazine spreads op MyGlossy.nl.

Jouw ontwerpen blijven opgeslagen in jouw inlog zodat je ze altijd kunt blijven gebruiken als basis voor een volgend project.

Myglossy.nl zelf brochure maken
Deze pagina's vind je in het template Brochure

Ontwerp jouw magazinecover

Met het handige online programma van MyGlossy pas je deze magazine spreads makkelijk aan. Dat geldt ook voor de covers. Elk magazine ontwerp is voorzien van eigen cover dat je ook helemaal kunt aanpassen naar jouw wensen. Je kunt bestaande titels gebruiken, veranderen, kopiëren en verwijderen. Je kunt ook nieuwe titels toevoegen. 

Bouw jouw unieke cover op met foto’s, titels en andere objecten en sleep ze eenvoudig naar de plek waar je ze wilt hebben.

In deze video laten we alvast zien hoe je een magazinecover kunt maken.

5 tips voor het maken van een mooie magazine cover

sleep pagina's en bepaal zelf de indeling

In het handige online programma van MyGlossy.nl bepaal je de indeling van jouw magazine ook helemaal zelf. De volgorde van de pagina’s in het template dat je kiest kun je eenvoudig veranderen door ze te verslepen. Als je paginanummering hebt toegevoegd wordt deze automatisch aangepast.

Verplaats pagina's eenvoudig door ze te slepen.
Verplaats pagina's eenvoudig door ze te slepen

Mooi opgemaakte magazine spreads

Je hebt de keuze uit eindeloos veel mooi opgemaakte pagina’s om te gebruiken als basis voor jouw glossy. Je kunt er ook voor kiezen om de bestaande paginaontwerpen in het tijdschrift template aan te passen of blanco pagina’s toe te voegen en deze helemaal zelf op te maken. Met de functie indelingen kun je jouw pagina’s indelen in blokken zodat je daar jouw layout op kunt ontwerpen. Je kunt dit op elk moment aanpassen.

Myglossy.nl tijdschrift maken Portfolio maken

Prachtige lettertypes en tekstpagina's

De tijdschrift ontwerpen op MyGlossy.nl staan vol mooie tekstpagina’s. Wij hebben alvast een selectie gemaakt van lettertypes die goed bij elkaar passen maar je kunt de lettertypes ook aanpassen. In het handige online programma om zelf een magazine te maken vind je een grote hoeveelheid lettertypen zodat je prachtige teksten kunt opmaken en mooie quotes en titels kunt maken.

Myglossy.nl tijdschrift maken Portfolio maken

voeg illustraties en iconen toe

Op MyGlossy.nl vind je ook prachtige illustraties en iconen om jouw magazine ontwerp nog mooier te maken. Gebruik ze om titels en pagina’s mooi te maken. 

Alle illustraties, iconen en andere decoraties om jouw tijdschrift spread nog mooier te maken kun je vinden onder de functie decoraties in het online programma. Of je nou een magazine aan het maken bent als cadeau voor vriend, vriendin, vertrekkende collega of voor zakelijk gebruik, je vindt altijd passende decoraties bij jouw thema. Heb je zelf al illustraties of artwork? Ook deze plaats je eenvoudig op de pagina’s van jouw glossy. 

Anderen bezochten ook deze magazine templates

Heb je een vraag?

Op onze pagina tips & inspiratie vind je handige video’s en andere tips over hoe je de mooiste pagina’s maakt. Hier vind je ook antwoorden op vragen over de werking van ons programma.

Contact

Als je een vraag hebt stel deze dan gerust. We denken graag met je mee. Je kunt ons bereiken via ons contactformulier.

Verder werken aan je project

Als je al was begonnen aan een glossy en je wilt verder werken dan kun je je project openen via de de optie ‘project openen’ bij je accountgegevens. Deze optie kun je vinden door in te loggen.