Myglossy.nl tijdschrift maken als uniek en persoonlijk Cadeau.

Tijdschrift maken als cadeau

Het mooiste en meest persoonlijke cadeau. Probeer het nu.

Myglossy.nl snelle verzending

Snelle levering

Binnen 5 werkdagen bezorgd

Myglossy.nl Gratis luxe afwerking 2

Gratis luxe afwerking

Luxe glossy of robuust matte finish

Myglossy.nl gratis online versie 2

Gratis online versie

Leuk om te delen 

Myglossy.nl Mooie kwaliteit

Hoogwaardige materialen

Mooie designs & templates

Tijdschrift maken als cadeau bij MyGlossy

Bij MyGlossy kan jij zelf een écht tijdschrift maken als cadeau. Perfect als origineel en persoonlijk cadeau voor een verjaardag, pensioen of andere gelegenheid. Door zelf een persoonlijk tijdschrift te maken weet jij zeker dat het cadeau uniek en origineel is. Dankzij de persoonlijke touch die jij aan het tijdschrift geeft, wordt dit een onvergetelijk cadeau! 

Met het makkelijke online programma van MyGlossy is het zelf maken van een tijdschrift erg eenvoudig. Om jou namelijk een handje te helpen hebben wij een aantal unieke designs voor jou klaar staan. Onze professioneel ontworpen tijdschriftdesigns staan vol met leuke ideeën én mooi opgemaakte pagina’s. Je hoeft ze alleen nog maar te vullen met jouw foto’s en teksten. In slechts een paar klikken heb jij het basisdesign aangepast naar jouw eigen wensen. Binnen no time kan jij een tijdschrift maken om cadeau te geven!

Myglossy.nl tijdschrift maken als uniek en persoonlijk Cadeau.

Professioneel design eenvoudig te personaliseren

Wij hebben al nagedacht over mooie lettertypen en layouts. Jij hoeft ze alleen maar te vullen met jouw verhalen en foto’s.

Myglossy.nl tijdschrift maken als uniek en persoonlijk Cadeau.

Totale creatieve vrijheid

Pas teksten aan, voeg mooie illustraties en iconen toe en verander eenvoudig de opmaak van pagina’s met onze handige ‘drag and drop’ editor.

Myglossy.nl tijdschrift maken als uniek en persoonlijk Cadeau.

Onvergetelijk en persoonlijk tijdschrift

De mooiste herinneringen in zijn of haar eigen luxe tijdschrift. Maak een uniek en persoonlijk cadeau om nooit te vergeten. 

Dit basisdesign kun je helemaal aanpassen naar je eigen wensen

Tijdschrift: hét originele verjaardagscadeau

Ben jij op zoek naar een origineel verjaardagscadeau? Dan zit jij helemaal goed bij MyGlossy! Bij MyGlossy is het namelijk mogelijk om een mooi tijdschrift voor de jarige te creëren en dit aan hem of haar te geven voor zijn of haar verjaardag. Wij kunnen je garanderen dat niemand dit ziet aankomen! Wij hebben speciaal voor jou een design ontworpen die gericht is op de verjaardag. Het enige wat jij nog hoeft te doen is de pagina’s te vullen met foto’s, illustraties, tekst, afbeeldingen en noem het maar op! Jij kunt jouw creativiteit in volle gang laten gaan zodat jij hét perfecte verjaardagscadeau creëert.

In slechts enkele stappen kan jij eenvoudig het meest unieke verjaardagscadeau samenstellen. In onze editor creëer jij jouw eigen glossy vol met mooie en grappige herinneringen, lieve opmerkingen en foto’s voor de jarige. Hij of zij verdient het om in het zonnetje gezet te worden! Dankzij jou zal de jarige zijn of haar verjaardag nooit vergeten!

Tijdschrift maken als cadeau

Zelf een tijdschrift maken als cadeau hoeft natuurlijk niet altijd voor een verjaardag te zijn. Wees eens spontaan en verras je dierbare met een zelfgemaakt tijdschrift. Misschien is er wel een jubileum die binnenkort gevierd wordt? Of wil je graag terugblikken naar die ene speciale dag die zoveel voor jullie beide betekent. Of wil jij jouw dierbare laten genieten van alle fijne herinneringen die jullie samen delen. Dit alles (en nog veel meer) kan opgemaakt worden in een origineel cadeau: een tijdschrift van MyGlossy.

Veel keuze uit designs

Op MyGlossy.nl vind je alles wat je nodig hebt om een écht tijdschrift te maken als cadeau. Je kunt jouw tijdschrift helemaal zelf opbouwen, maar je kan ook simpelweg kiezen uit één van onze talloze designs zodat jij een professionele basis hebt. Al onze designs zitten bomvol met leuke ideeën en nog mooiere opgemaakte pagina’s. Door de standaard blokken te verplaatsen en te verslepen kan jij zelf het ontwerp aanpassen. In onze editor vind je zelfs prachtige illustraties, mooie lettertypen en geweldige foto filters om jouw tijdschrift cadeau nóg mooier en persoonlijker te maken.

Waarom kiezen voor MyGlossy?

Op onze website kan jij een tijdschrift maken als cadeau in één handomdraai. Succes is altijd gegarandeerd dankzij onze professionele designs en gratis luxe afwerking. Door deze luxe afwerking wordt ook de levensduur van het tijdschrift zeer lang verlengd. Wij zorgen namelijk voor een stevige 260 grams omslag, pagina’s van 150 grams papier én een solide, verlijmde rug. Dit alles zorgt voor een erg lange levensduur van jouw eigen magazine!

Ook snappen wij erg goed dat jij jouw fantastische ontwerp wellicht wilt delen met vrienden en familie voordat je hem besteld. Hierom bieden wij een gratis online tijdschrift die jij in alle rust kan doorbladeren. Hierdoor weet jij zeker hoe het tijdschrift kado eruit komt te zien en ook of je niks vergeten bent voordat jij hem besteld.

Meer designs om een tijdschrift te maken als verjaardagscadeau

Heb je een vraag?

Op onze pagina tips & inspiratie vind je handige video’s en andere tips over hoe je de mooiste pagina’s maakt. Hier vind je ook antwoorden op vragen over de werking van ons programma.

Contact

Als je een vraag hebt stel deze dan gerust. We denken graag met je mee. Je kunt ons bereiken via ons contactformulier.

Verder werken aan je project

Als je al was begonnen aan een glossy en je wilt verder werken dan kun je je project openen via de de optie ‘project openen’ bij je accountgegevens. Deze optie kun je vinden door in te loggen.