Home | Boek maken | 21 diner boek maken

21 diner boek

Een 21ste verjaardag is speciaal. Een echte mijlpaal! Wat is er nu leuker dan dit te vieren met alle mensen die speciaal voor je zijn? Traditioneel gezien wordt hiervoor een 21 diner georganiseerd. Een mooie gelegenheid om om de tafel te zitten met je al je vriendinnen en/of familie. Op zoek naar een 21 diner cadeau? Een 21 diner boek is het perfecte geschenk voor de jarige job!

21 DINER BOEK MAKEN
Myglossy.nl_maak je eigen boek als cadeau
Professioneel design eenvoudig te personaliseren

Wij hebben al nagedacht over mooie lettertypen en layouts. Jij hoeft ze alleen maar te vullen met jouw verhalen en foto’s.

Totale creatieve vrijheid en eenvoudige opmaak

Pas teksten aan, voeg illustraties toe en verander eenvoudig de opmaak van pagina’s met onze handige ‘drag and drop’ editor.

Een uniek en persoonlijk cadeau

Leg jouw vakantie-herinneringen vast in jouw eigen reisboek of maak een prachtig trouwboek als aandenken aan jullie bruiloft.

Maak een uniek en persoonlijk cadeau op Myglossy.nl

21 diner boek maken

21 is een bijzondere leeftijd! De leeftijd waarop je officieel volwassen bent. Alle reden dus voor een feestje. Een 21 diner is een mooi moment waarop je je dierbaren samen brengt. Als ouders zijnde is het de bedoeling dat je een heerlijke maaltijd op tafel zet. Als vriendin zijnde mag je kennis maken met alle andere vriendinnen én de jarige flink in het zonnetje zetten.

Om de jarige jet zich extra speciaal te laten voelen,  is een 21 diner boek het perfecte cadeau. Een 21 diner boek vul je natuurlijk met de mooiste herinneringen, leuke anekdotes, memorabele foto’s en mooie woorden van alle vrienden. Tijdens het etentje leent het boek zich perfect om samen te bewonderen. Na het etentje zal het boek nog geregeld open geslagen worden en kan er met plezier teruggedacht worden aan een geslaagd 21 diner party.

Probeer het nu
Zo eenvoudig werkt My glossy

Jouw mooiste herinneringen in je eigen luxe glossy of boek. Op Myglossy.nl maak je snel en eenvoudig de mooiste boeken en magazines. Alles kan en het is super gemakkelijk. Meer inspiratie op doen of kijken hoe het werkt?

HARDCOVER BOEK MAKEN
Klanten beoordelen ons met een
4.7 / 5
 • Mooie sjablonen
  “Mooie sjablonen, super service en afwerking. Ik heb er iemand heel blij mee kunnen maken.”

  Bron: Trustpilot

 • Mooie kwaliteit
  “Zeer verzorgd en mooie kwaliteit!
  Dik tevreden!”

  Bron: Trustpilot

 • Mooi programma, snel geleverd & topkwaliteit
  “Mooi programma met veel mogelijkheden en snel geleverd! Resultaat was top!”

  Bron: Trustpilot

 • My Glossy werkt fantastisch
  “My Glossy werkt fantastisch, super snel en prachtig resultaat!!”

  Bron: Trustpilot

 • Prima programma
  “Prima programma om je Glossy samen te stellen. En goede ondersteuning met snelle reacties op vragen.
  Eindresultaat was spectaculair. Super mooi geprint, prachtige foto’s”

  Bron: Trustpilot

 • Snelle levering
  “Snelle levering en goede service”

  Bron: Trustpilot

 • Leuk programma om mee te werken.
  “Leuk programma om mee te werken. Resultaat overtreft iedere verwachting.”

  Bron: Trustpilot

 • echt een supertip.
  “echt een supertip. voor een origineel en zeer persoonlijk kado.”

  Bron: Trustpilot

21 diner boek inspiratie

Een 21 diner boek maken is niet moeilijk. Wij geven je graag wat tips!

Tip 1

Verzamel de leukste herinneringen, anekdotes en verhalen over de jarige. Vraag hiervoor bijvoorbeeld (oud)klasgenoten, familie, sportvrienden, buren en collega’s van de bijbaan. Zo wordt jullie 21 diner album straks een origineel en uniek cadeau.

Tip 2

Deel de inloggegevens met alle genodigden.  Vele handen maken licht werk. Door iedereen een paar pagina’s te laten vullen is jullie 21 diner boek in een handomdraai gevuld.

Tip 3

Maak gebruik van onze templates. Wij bieden je 21 diner template aan waarbij diverse pagina’s al gevuld zijn ter inspiratie. Je hoeft hier alleen nog maar jouw eigen foto’s en tekst aan toe te voegen en klaar is de pagina!

Probeer het nu
Laat je inspireren!

Op zoek naar 21 diner boek inspiratie? Laat je inspireren door de de verschillende designs!

 • Prachtige paginaontwerpen en leuk ideeën voor rubrieken staan voor je klaar op Myglossy.nl
ONTWERP NU JE EIGEN BOEK
Bereken je korting

Je kunt al vanaf één exemplaar bestellen. Als je meerdere exemplaren bestelt ontvang je korting en wordt de prijs per boek of magazine lager.

Aantal exemplaren:
< >
Aantal pagina's:
< >
Maak je Eigen Luxe Boek
 • Luxe afwerking harde kaft
 • Papiersoort pagina's
 • Eco papier
 • Gratis online versie

  Meer informatie

Maak je Eigen Luxe Boek
Totaal
Je bespaart
Verzendkosten
Prijzen zijn inclusief 9% btw

Verwachte verzenddatum:
verzending donderdag 23 mei
Meer informatie

Verwachte verzenddatum:
5 tot 10 dagen na besteldatum
Meer informatie

Wil je meer opties bekijken? Gebruik dan onze uitgebreide calculator en bereken jouw korting
Snelle levering
Binnen 5 werkdagen bezorgd
Gratis luxe afwerking
Luxe glossy of robuust matte finish
Gratis online versie
Leuk om te delen met vrienden en familie
Hoogwaardige materialen
Mooie designs en templates
Veel gestelde vragen

Hoe kan ik?

In het online programma van My glossy kun je vier verschillende bestanden uploaden. JPEG, PNG, HEIC en PDF. JPEF, PNG en HEIC zijn foto-bestanden. In pdf-bestanden zit vaak ook tekst. 

Werken met pdf-bestanden om een glossy of boek te maken

Stel dat je een glossy wilt maken voor een jarige vriend(in) of een vertrekkende collega, dan wil misschien wel iedereen die bij het feest aanwezig is een stukje tekst schrijven en een paar foto’s aanleveren. Je kunt, als je alles los aangeleverd krijgt, de opmaak helemaal zelf doen. Je kunt ook vragen of mensen zelf een leuk document maken met foto’s en tekst en die als pdf aanleveren. Pdf’s kun je namelijk heel makkelijk uploaden in ons programma.

Heb je een PDF met meerdere pagina’s? Ook die kun je uploaden. Ons programma maakt er automatisch losse pagina’s van, zodat je afzonderlijke afbeeldingen hebt om je pagina’s te vullen. Je kunt ze dan, zoals andere afbeeldingen, paginavullend maken. Je kunt ze ook nog bewerken in de editor: schalen, draaien, versieren, etc. In ons artikel Foto’s bewerken laten we zien hoe dat in zijn werk gaat.

Je kunt, als je gebruik wilt maken van pdf-bestanden, elk van onze templates kiezen als uitgangspunt. Je kunt daarbij de opmaak van de pagina’s aanpassen en pagina’s toevoegen of verwijderen.

 • Alle templates voor de boeken in het formaat 18cm x 23cm vind je hier
 • Alle templates voor de glossy’s, magazines en brochures in het formaat 21cm x 27cm vind je hier

Een hogere resolutie van je bestanden, geeft een mooier eindresultaat.

Foto’s uploaden vanaf een andere apparaat

Je kunt foto’s importeren naar de galerij van jouw project vanaf je computer, vanuit Google Drive en vanaf andere apparaten. Je kunt zo anderen uitnodigen om hun foto’s te uploaden zodat ze rechtstreeks aan jouw galerij worden toegevoegd.

Kies voor ‘foto’s uploaden’ en dan voor ‘genereer QR-code’. Kopieer de link die je ziet staat en plak deze bijvoorbeeld in een e-mail of in WhatsApp.

De ontvanger kan op de link klikken en meteen de foto’s uploaden vanaf zijn computer, tablet of telefoon door op de knop ‘bladeren’ te klikken. Let op, want de link is 2 uur geldig, na 2 uur verloopt de link. Je kunt dan natuurlijk wel weer een nieuwe link versturen. Het kan dus handig zijn om mensen te waarschuwen als je ze de link toestuurt dat ze snel in actie moeten komen.

Veel plezier met het maken van je eigen glossy of boek!

<< Terug naar Veelgestelde vragen

Misschien vind je dit ook interessant…

Vond je deze FAQ nuttig?
Thumbs Up Icon 0
Thumbs Down Icon 0

Plaats een tekst op de rug van je glossy of boek om helemaal voor de professionele look te gaan. Herhaal bijvoorbeeld de titel en voeg er jubileumeditie aan toe is, of vermeld de gelegenheid waarvoor je je glossy of boek hebt gemaakt. 

Het plaatsen van een tekst op de rug is zo gedaan. Plaats eerst een nieuw tekstblok of kopieer een bestaand tekstblok en typ hierin de tekst die je op de rug wilt hebben.

Myglossy.nl_zelf magazine maken_zelf boek maken_tekst-op-rug-plaatsen-1.1

Draai daarna de tekst 90 graden. Dit kan handmatig met het rotatie-icoon dat bij het tekstblok wordt weergegeven, maar het kan ook met de functionaliteit “Dimensies” in de werkbalk die verschijnt als je het tekstblok aanklikt.

Myglossy.nl_zelf magazine maken_zelf boek maken_tekst-op-rug-plaatsen-1.2

Plaats tot slot de tekst tussen de twee stippellijnen in het midden. Deze geven de rug van je glossy of boek aan. Let er daarbij op dat de tekst mooi tussen de stippellijnen in staat, en pas dus eventueel de grootte van de tekst aan, zodat hij niet helemaal tegen de stippellijnen aan komt. Dit om te voorkomen dat de tekst van de rug af valt.

Myglossy.nl_zelf magazine maken_zelf boek maken_tekst-op-rug-plaatsen-1.3

We raden je aan het plaatsen van tekst op de rug pas aan het eind te doen, omdat de breedte van de rug wordt bepaald door het aantal pagina’s dat je glossy of boek dik wordt. Door pagina’s te verwijderen of toe te voegen, verschuift de opmaak van je omslag en de rug. Het is daarom verstandig dat je de omslag nog een keer controleert voor je bestelt. Het is sowieso verstandig om voldoende afstand te bewaren bij het plaatsen van foto’s en tekst aan de randen van de pagina’s.

De tekst op de rug is de finishing touch van de omslag van jouw glossy of boek. Lees al onze tips voor het maken van een prachtige cover, of bekijk de uitlegvideo die we voor je gemaakt hebben om een spetterende indruk achter te laten met je magazine of boek!


<< Terug naar Veelgestelde vragen

Misschien vind je dit ook interessant…

Vond je deze FAQ nuttig?
Thumbs Up Icon 0
Thumbs Down Icon 0

Handig om te weten

Maak jouw glossy of boek nóg persoonlijker met een mooie cover.

Bekijk in deze video hoe je eenvoudig een prachtige voorpagina maakt:

In dit voorbeeld laten we je zien hoe je een cover maakt waarbij de voor- en achterkant van de omslag uit één foto bestaat. Daarom kiezen we voor een afbeelding waar er links van het onderwerp nog voldoende plek is om de achterzijde van je glossy of boek ook te bedekken.

1. Plaats de foto op de omslag. De rechterpagina wordt de voorkant en de linkerpagina wordt de achterkant van je glossy of boek.

Myglossy.nl_zelf magazine maken_zelf boek maken_ontwerp een mooie cover

2. Voeg een titel toe. Zorg ervoor dat de tekst goed leesbaar is op de kleur(en) van de achtergrond. Door meerdere tekstvelden te gebruiken kan je spelen met het plaatsen van de woorden ten opzichte van elkaar en kan je ze onafhankelijk van elkaar bewerken. Probeer verschillende kleuren, lettertypes, lettergrootte en posities totdat je tevreden bent. Plaats je teksten niet te dicht aan de randen van de pagina’s. Meer tips daarover lees je hier.

Door het toevoegen van pagina’s wordt je glossy of boek dikker. Hierdoor wordt de omslag breder. We raden daarom aan om nog een keer te controleren of het ontwerp van je cover nog naar wens is en het eventueel aan te passen, voordat je bestelt.

<< Terug naar Veelgestelde vragen

Misschien vind je dit ook interessant…

Vond je deze FAQ nuttig?
Thumbs Up Icon 0
Thumbs Down Icon 0

21 diner boek idee

Een 21 diner party is een speciale gebeurtenis. Eentje die de jarige nog jaren bij zal blijven. Natuurlijk wil je voor deze gelegenheid graag een origineel cadeau geven. Een 21 diner boek is zonder twijfel een uniek cadeau waarmee je de jarige enorm kunt verrassen. Maar hoe vul je zo’n boek nu? Dat weten wij bij My glossy als geen ander! Om je een beetje op weg te helpen hebben we verschillende voorbeeldpagina’s gemaakt. Zo krijg je al een beetje een idee hoe zo’n 21 diner boek eruit kan komen te zien!

Ready, set, go: start vandaag nog met een 21 diner boek

Heb je besloten dat je een 21 diner boek wilt geven? Een goed idee! Het leuke is dat je dan ook direct kunt starten met het maken van dit album. Natuurlijk hoef je het boek niet in één keer af te ronden. Verzamel rustig alle informatie die je in het album wilt verwerken, betrek andere vrienden bij het maken hiervan en maak pagina voor pagina. Zo creëer je zonder al te veel moeite een uniek en persoonlijk 21 diner album wat je met veel plezier aan jouw vriendin kunt overhandigen!

Ontwerp je eigen 21 diner boek

Met de editor van My glossy maak je eenvoudig je eigen boek. Maak gebruik van verschillende voorbeeld pagina’s en klik en sleep je eigen beeldmateriaal er naar toe. Zo creëer je gemakkelijk en snel je eigen unieke boekwerk!

21 diner boek inspiratie

Op zoek naar 21 diner boek ideeën? Met de templates van My glossy hoef je niet langer na te denken over de invulling van je 21 diner boek. In het 21 diner template vind je verschillende voorbeeldpagina’s die je zelf naar wens op kunt vullen met persoonlijke foto’s en teksten. Zo creëer je binnen een handomdraai je persoonlijke 21 diner boek!

Een memorabel boekwerk

Om de jarige job een onvergetelijk boek te kunnen overhandigen, is het leuk om deze zo veel mogelijk te personaliseren. Door leuke herinneringen, anekdotes en verschillende foto’s in het boek te verwerken maak je er een uniek naslagwerk van. Leuk voor de jarige job om van tijd tot tijd door te bladeren!

Een 21 diner boek voor alle vriendinnen

Vanzelfsprekend maak je een 21 diner boek speciaal voor de jarige. Toch kan het ook leuk zijn om zelf een exemplaar te houden. De herinneringen van je vriendin zijn immers ook grotendeels je eigen herinneringen. Bij My glossy is het mogelijk om meerdere exemplaren te bestellen. Zo kun je alle vriendinnen een album geven als herinnering aan een memorabele 21 diner party!

Leg jouw mooisten herinneringen vast in een luxe magazine of boek

Afscheid groep 8

Maak een mooie afscheidsboek voor groep 8 met alle herinneringen aan de basisschool.
Maak een mooi afscheidsboek voor groep 8 met alle foto's en herinneringen aan de basisschool
Start met ontwerp

Kookboek

Myglossy.nl_maak je eigen kookboek
Maak een echt kookboek met al jouw favoriete recepten. Leuk als cadeau of om jullie familierecepten vast te leggen.
Start met ontwerp

Jaarboek

Leg alle herinneringen van het jaar vast in je eigen jaarboek
Start met ontwerp

Reisboek

Maak een echt reisboek van jouw vakantie en beleef alle mooie momenten opnieuw
Start met ontwerp
 • Afscheid groep 8

  Maak een mooie afscheidsboek voor groep 8 met alle herinneringen aan de basisschool.
  Maak een mooi afscheidsboek voor groep 8 met alle foto's en herinneringen aan de basisschool
  Start met ontwerp
 • Kookboek

  Myglossy.nl_maak je eigen kookboek
  Maak een echt kookboek met al jouw favoriete recepten. Leuk als cadeau of om jullie familierecepten vast te leggen.
  Start met ontwerp
 • Jaarboek

  Leg alle herinneringen van het jaar vast in je eigen jaarboek
  Start met ontwerp
 • Reisboek

  Maak een echt reisboek van jouw vakantie en beleef alle mooie momenten opnieuw
  Start met ontwerp