Home | Winactie

Win jouw aankoopbedrag terug

Heb jij een mooie glossy of boek gemaakt of ben je van plan om dat te gaan doen? Doe dan mee aan onze winactie en verdien het aankoopbedrag van jouw bestelling terug. Op deze pagina vind je alle informatie hierover. Heb je nog geen mooie glossy of luxe boek gemaakt? Kies dan jouw favoriete basisdesign om mee te starten.

GLOSSY OF BOEK MAKEN
Op Myglossy.nl maak je de eenvoudig prachtige boeken en magazines.

Professioneel design eenvoudig te personaliseren

Wij hebben al nagedacht over mooie lettertypen en layouts. Jij hoeft ze alleen maar te vullen met jouw verhalen en foto’s.

Totale creatieve vrijheid en eenvoudige opmaak

Pas teksten aan, voeg illustraties toe en verander eenvoudig de opmaak van pagina’s met onze handige ‘drag and drop’ editor.

Een uniek en persoonlijk cadeau

Leg jouw vakantie-herinneringen vast in jouw eigen reisboek of maak een prachtig trouwboek als aandenken aan jullie bruiloft.

Win jouw aankoopbedrag terug

Maak een mooie glossy of mooi boek op Myglossy.nl en post een leuke video of foto’s hiervan op TikTok, Instagram of Facebook. Dat kan bijvoorbeeld een video zijn waarbij je laat zien hoe jij iemand verrast met een boek of glossy als cadeau of waarbij je laat zien wat jij hebt gemaakt op Myglossy.nl.

Meedoen aan de winactie

 1. Volg het account van Myglossy.nl op TikTok, Instagram of Facebook
 2. Deel een leuke video van jouw glossy of boek in een post of reel zodat wij jouw post ook weer kunnen delen als je als winnaar wordt gekozen
 3. Tag Myglossy.nl
 4. Gebruikt de hashtags #myglossynl, #myglossy, #magazinemaken en #boekmaken in jouw bericht

Elke maand maken wij een nieuwe winnaar bekend die zijn of haar aankoopbedrag terug wint.

Luxe glossy of boek maken

Zo eenvoudig werkt My glossy

Jouw mooiste herinneringen in je eigen luxe glossy of boek. Op Myglossy.nl maak je snel en eenvoudig de mooiste boeken en magazines. Alles kan en het is super gemakkelijk. Meer inspiratie op doen of kijken hoe het werkt?

AAN DE SLAG

Klanten beoordelen ons met een

4.7 / 5
 • Mooie sjablonen
  “Mooie sjablonen, super service en afwerking. Ik heb er iemand heel blij mee kunnen maken.”

  Bron: Trustpilot

 • Mooie kwaliteit
  “Zeer verzorgd en mooie kwaliteit!
  Dik tevreden!”

  Bron: Trustpilot

 • Mooi programma, snel geleverd & topkwaliteit
  “Mooi programma met veel mogelijkheden en snel geleverd! Resultaat was top!”

  Bron: Trustpilot

 • My Glossy werkt fantastisch
  “My Glossy werkt fantastisch, super snel en prachtig resultaat!!”

  Bron: Trustpilot

 • Prima programma
  “Prima programma om je Glossy samen te stellen. En goede ondersteuning met snelle reacties op vragen.
  Eindresultaat was spectaculair. Super mooi geprint, prachtige foto’s”

  Bron: Trustpilot

 • Snelle levering
  “Snelle levering en goede service”

  Bron: Trustpilot

 • Leuk programma om mee te werken.
  “Leuk programma om mee te werken. Resultaat overtreft iedere verwachting.”

  Bron: Trustpilot

 • echt een supertip.
  “echt een supertip. voor een origineel en zeer persoonlijk kado.”

  Bron: Trustpilot

Tips om een mooie glossy of boek te maken

Op Myglossy.nl vind je handige templates zodat jij eenvoudig een prachtig boek of chique glossy kunt maken. Alle basisdesigns pas je eenvoudig aan aan jouw wensen en ze staan vol met mooie pagina’s en leuke ideeën voor artikelen. Er staat altijd een template bij die aansluit bij jouw plannen en iedere pagina is helemaal aan te passen door de inhoud te verschuiven, te dupliceren, te verwijderen en nieuwe teksten, foto’s en illustraties toe te voegen. Iedere pagina kun je jouw wensen invullen en veranderen.

Onze gratis ontwerpen, mooie illustraties en het handige online ontwerpprogramma maken het gemakkelijk om een uniek boek of magazine te maken.

Ben je op zoek naar inspiratie? Dan vind je deze in onze blog artikelen voor leuke ideeën. Wil je liever zien hoe ons online programma werkt en hoe je mooie pagina’s kunt maken? Dan hebben we speciaal voor jouw verschillende video’s gemaakt waarin we je stap voor stap uitleggen hoe je prachtige pagina’s maakt.

 

 

Probeer het nu

Laat je inspireren!

Een kleine greep uit de designs die klaar staan om een luxe glossy te maken

 • Myglossy.nl_zelf een tijdschrift maken
 • Myglossy.nl tijdschrift maken als uniek en persoonlijk Cadeau.
 • Myglossy.nl maak een tijdschrift van je bruiloft_ontwerp je eigen cover
 • Myglossy.nl zelf tijdschrift maken afscheid cadeau bedankt
 • Op Myglossy.nl maak je een luxe glossy als cadeau
 • Maak je eigen vaderdagmagazine als cadeau
 • cover collega My glossy
 • Myglossy.nl maak eenvoudig zelf een luxe brochure of catalogus.
 • Myglossy.nl zelf brochure of bedrijfsmagazine maken
 • Myglossy.nl_feestgids maken voor een bruiloft, huwelijk of Jubileum
 • Myglossy.nl tijdschrift maken van jouw favoriete recepten. Ook leuk als uniek als persoonlijk Cadeau.
ONTWERP NU JE EIGEN MAGAZINE

Snelle levering

Binnen 5 werkdagen verzonden

Gratis luxe afwerking

Luxe glossy of robuust matte finish

Gratis online versie

Leuk om te delen met vrienden en familie

Hoogwaardige materialen

Mooie designs en templates

Veel gestelde vragen

Hoe kan ik?

In het online programma van My glossy kun je vier verschillende bestanden uploaden. JPEG, PNG, HEIC en PDF. JPEF, PNG en HEIC zijn foto-bestanden. In pdf-bestanden zit vaak ook tekst. 

Werken met pdf-bestanden om een glossy of boek te maken

Stel dat je een glossy wilt maken voor een jarige vriend(in) of een vertrekkende collega, dan wil misschien wel iedereen die bij het feest aanwezig is een stukje tekst schrijven en een paar foto’s aanleveren. Je kunt, als je alles los aangeleverd krijgt, de opmaak helemaal zelf doen. Je kunt ook vragen of mensen zelf een leuk document maken met foto’s en tekst en die als pdf aanleveren. Pdf’s kun je namelijk heel makkelijk uploaden in ons programma.

Heb je een PDF met meerdere pagina’s? Ook die kun je uploaden. Ons programma maakt er automatisch losse pagina’s van, zodat je afzonderlijke afbeeldingen hebt om je pagina’s te vullen. Je kunt ze dan, zoals andere afbeeldingen, paginavullend maken. Je kunt ze ook nog bewerken in de editor: schalen, draaien, versieren, etc. In ons artikel Foto’s bewerken laten we zien hoe dat in zijn werk gaat.

Je kunt, als je gebruik wilt maken van pdf-bestanden, elk van onze templates kiezen als uitgangspunt. Je kunt daarbij de opmaak van de pagina’s aanpassen en pagina’s toevoegen of verwijderen.

 • Alle templates voor de boeken in het formaat 18cm x 23cm vind je hier
 • Alle templates voor de glossy’s, magazines en brochures in het formaat 21cm x 27cm vind je hier

Een hogere resolutie van je bestanden, geeft een mooier eindresultaat.

Foto’s uploaden vanaf een andere apparaat

Je kunt foto’s importeren naar de galerij van jouw project vanaf je computer, vanuit Google Drive en vanaf andere apparaten. Je kunt zo anderen uitnodigen om hun foto’s te uploaden zodat ze rechtstreeks aan jouw galerij worden toegevoegd.

Kies voor ‘foto’s uploaden’ en dan voor ‘genereer QR-code’. Kopieer de link die je ziet staat en plak deze bijvoorbeeld in een e-mail of in WhatsApp.

De ontvanger kan op de link klikken en meteen de foto’s uploaden vanaf zijn computer, tablet of telefoon door op de knop ‘bladeren’ te klikken. Let op, want de link is 2 uur geldig, na 2 uur verloopt de link. Je kunt dan natuurlijk wel weer een nieuwe link versturen. Het kan dus handig zijn om mensen te waarschuwen als je ze de link toestuurt dat ze snel in actie moeten komen.

Veel plezier met het maken van je eigen glossy of boek!

<< Terug naar Veelgestelde vragen

Misschien vind je dit ook interessant…

Vond je deze FAQ nuttig?
Thumbs Up Icon 0
Thumbs Down Icon 0

Plaats een tekst op de rug van je glossy of boek om helemaal voor de professionele look te gaan. Herhaal bijvoorbeeld de titel en voeg er jubileumeditie aan toe is, of vermeld de gelegenheid waarvoor je je glossy of boek hebt gemaakt. 

Het plaatsen van een tekst op de rug is zo gedaan. Plaats eerst een nieuw tekstblok of kopieer een bestaand tekstblok en typ hierin de tekst die je op de rug wilt hebben.

Myglossy.nl_zelf magazine maken_zelf boek maken_tekst-op-rug-plaatsen-1.1

Draai daarna de tekst 90 graden. Dit kan handmatig met het rotatie-icoon dat bij het tekstblok wordt weergegeven, maar het kan ook met de functionaliteit “Dimensies” in de werkbalk die verschijnt als je het tekstblok aanklikt.

Myglossy.nl_zelf magazine maken_zelf boek maken_tekst-op-rug-plaatsen-1.2

Plaats tot slot de tekst tussen de twee stippellijnen in het midden. Deze geven de rug van je glossy of boek aan. Let er daarbij op dat de tekst mooi tussen de stippellijnen in staat, en pas dus eventueel de grootte van de tekst aan, zodat hij niet helemaal tegen de stippellijnen aan komt. Dit om te voorkomen dat de tekst van de rug af valt.

Myglossy.nl_zelf magazine maken_zelf boek maken_tekst-op-rug-plaatsen-1.3

We raden je aan het plaatsen van tekst op de rug pas aan het eind te doen, omdat de breedte van de rug wordt bepaald door het aantal pagina’s dat je glossy of boek dik wordt. Door pagina’s te verwijderen of toe te voegen, verschuift de opmaak van je omslag en de rug. Het is daarom verstandig dat je de omslag nog een keer controleert voor je bestelt. Het is sowieso verstandig om voldoende afstand te bewaren bij het plaatsen van foto’s en tekst aan de randen van de pagina’s.

De tekst op de rug is de finishing touch van de omslag van jouw glossy of boek. Lees al onze tips voor het maken van een prachtige cover, of bekijk de uitlegvideo die we voor je gemaakt hebben om een spetterende indruk achter te laten met je magazine of boek!


<< Terug naar Veelgestelde vragen

Misschien vind je dit ook interessant…

Vond je deze FAQ nuttig?
Thumbs Up Icon 0
Thumbs Down Icon 0

Handig om te weten

Maak jouw glossy of boek nóg persoonlijker met een mooie cover.

Bekijk in deze video hoe je eenvoudig een prachtige voorpagina maakt:

In dit voorbeeld laten we je zien hoe je een cover maakt waarbij de voor- en achterkant van de omslag uit één foto bestaat. Daarom kiezen we voor een afbeelding waar er links van het onderwerp nog voldoende plek is om de achterzijde van je glossy of boek ook te bedekken.

1. Plaats de foto op de omslag. De rechterpagina wordt de voorkant en de linkerpagina wordt de achterkant van je glossy of boek.

Myglossy.nl_zelf magazine maken_zelf boek maken_ontwerp een mooie cover

2. Voeg een titel toe. Zorg ervoor dat de tekst goed leesbaar is op de kleur(en) van de achtergrond. Door meerdere tekstvelden te gebruiken kan je spelen met het plaatsen van de woorden ten opzichte van elkaar en kan je ze onafhankelijk van elkaar bewerken. Probeer verschillende kleuren, lettertypes, lettergrootte en posities totdat je tevreden bent. Plaats je teksten niet te dicht aan de randen van de pagina’s. Meer tips daarover lees je hier.

Door het toevoegen van pagina’s wordt je glossy of boek dikker. Hierdoor wordt de omslag breder. We raden daarom aan om nog een keer te controleren of het ontwerp van je cover nog naar wens is en het eventueel aan te passen, voordat je bestelt.

<< Terug naar Veelgestelde vragen

Misschien vind je dit ook interessant…

Vond je deze FAQ nuttig?
Thumbs Up Icon 0
Thumbs Down Icon 0

Tips voor een leuke video

Als je een mooie glossy of boek hebt gemaakt mag je daar best trots op zijn. Je hebt er een hoop tijd en liefde in gestoken om tot dit resultaat te komen en wat is er dan leuker om dat met zoveel mogelijk mensen te delen.

Als je een glossy of boek hebt gemaakt om cadeau te geven dan is het leuk om dat moment vast te leggen in jouw video. De persoon voor wie je jouw glossy of boek hebt gemaakt zal erg verrast zijn om een boek of magazine over zichzelf te ontvangen. Hoe leuk is het als je zijn of haar reactie tijdens het openen van het cadeau weet vast te leggen in jouw video…

Je kunt ook het gehele proces van het maken van jouw boek of glossy vastleggen. Dan laat je bijvoorbeeld eerst zien hoe je te werk bent gegaan in ons online programma en welk template je hebt gebruikt. Je kunt daarbij laten zien hoe je de pagina’s en de cover hebt opgemaakt in het programma. Daarna kun je laten zien wat het resultaat is zodra je jouw glossy of boek hebt ontvangen.

Laat je vooral leiden door jouw eigen creativiteit. We zijn benieuwd naar het resultaat!

 

Hoe weet je of je gewonnen hebt?

Als je jouw video of foto’s wilt delen in een bericht of verhaal is het belangrijk dat je eerst Myglossy.nl volgt op het social media kanaal waar je jouw post wilt plaatsen. Je kunt ons dan taggen zodat wij weten dat je iets hebt geplaatst en we weten dat jij meedoet aan de winactie. Daarnaast is het van belang dat je de hashtags #myglossynl, #Myglossy, #magazinemaken, #tijdschriftmaken, #boekmaken gebruikt in jouw bericht.

Elke maand kiezen we een nieuwe winnaar die het hele aankoopbedrag van zijn of haar bestelling terug krijgt.

De winnaars maken wij bekend op onze social media kanalen. Als je hebt gewonnen dan nemen wij contact ook met je op via social media en/of via het email adres waarmee je jouw bestelling hebt geplaatst om je te laten weten dat je de winnaar van de maand bent.

Hoe ontvang ik mijn prijs?

Alle winnaars krijgen het bedrag van hun aankoop teruggestort op de rekening waarmee ze hun glossy of boek hebben betaald.

 

Leg jouw mooisten herinneringen vast in een luxe magazine of boek

Glossy cadeau

Myglossy.nl tijdschrift maken als uniek en persoonlijk Cadeau.
Maak een persoonlijke glossy over hem of haar. In dit ontwerp vind je leuke artikelen en mooie pagina's voor jouw glossy.
Start met ontwerp

Luxe boek

Maak een luxe boek als cadeau
Verzamel mooie herinneringen en foto's en maak een persoonlijk boek over als uniek cadeau.
Start met ontwerp

Glossy huwelijk

Verras het bruidspaar met een eigen glossy of feestgids als cadeau voor hun bruiloft.
Start met ontwerp

Glossy afscheid

cover collega My glossy
Maak samen met de collega's een mooie glossy als uniek en persoonlijk afscheidscadeau
Start met ontwerp
 • Glossy cadeau

  Myglossy.nl tijdschrift maken als uniek en persoonlijk Cadeau.
  Maak een persoonlijke glossy over hem of haar. In dit ontwerp vind je leuke artikelen en mooie pagina's voor jouw glossy.
  Start met ontwerp
 • Luxe boek

  Maak een luxe boek als cadeau
  Verzamel mooie herinneringen en foto's en maak een persoonlijk boek over als uniek cadeau.
  Start met ontwerp
 • Glossy huwelijk

  Verras het bruidspaar met een eigen glossy of feestgids als cadeau voor hun bruiloft.
  Start met ontwerp
 • Glossy afscheid

  cover collega My glossy
  Maak samen met de collega's een mooie glossy als uniek en persoonlijk afscheidscadeau
  Start met ontwerp