Op www.myglossy.nl maak je zelf een de mooiste tijdschriften. Probeer het nu en start met het maken van jouw magazine. Veel plezier!

Eigen magazine maken?

Mooie designs en gratis luxe afwerking. Probeer het nu!

Myglossy.nl snelle verzending

Snelle levering

Binnen 5 werkdagen bezorgd

Myglossy.nl Gratis luxe afwerking 2

Gratis luxe afwerking

Luxe glossy of robuust matte finish

Myglossy.nl gratis online versie 2

Gratis online versie

Leuk om te delen 

Myglossy.nl Mooie kwaliteit

Hoogwaardige materialen

Mooie designs & templates

Eigen magazine maken bij MyGlossy


Bij MyGlossy kan jij snel en eenvoudig jouw eigen magazine maken! Om het jou zo makkelijk mogelijk te maken hebben wij verschillende professionele tijdschrift designs voor je klaar staan. Jij hoeft ze alleen maar aan te passen naar jouw eigen wensen. Deze designs staan vol met leuke ideeën en mooi opgemaakte pagina’s zodat jij snel aan de slag kunt!

Met de hulp van MyGlossy magazine maken programma kan jij zelf een écht tijdschrift maken. Een gepersonaliseerd tijdschrift of magazine laten drukken is niet alleen ontzettend leuk om te geven als een cadeau, maar ook om te krijgen! Jij kunt ook een eigen magazine maken om jouw producten, diensten of bedrijf op de kaart te zetten. Succes is altijd gegarandeerd dankzij onze mooie designs en hoogwaardige, luxe afwerking!

Myglossy.nl tijdschrift maken als uniek en persoonlijk Cadeau.

Professioneel design eenvoudig te personaliseren

Wij hebben al nagedacht over mooie lettertypen en layouts. Jij hoeft ze alleen maar te vullen met jouw verhalen en foto’s.

Myglossy.nl tijdschrift maken als uniek en persoonlijk Cadeau.

Totale creatieve vrijheid

Pas teksten aan, voeg mooie illustraties en iconen toe en verander eenvoudig de opmaak van pagina’s met onze handige ‘drag and drop’ editor.

Myglossy.nl tijdschrift maken als uniek en persoonlijk Cadeau.

Onvergetelijk en persoonlijk tijdschrift

De mooiste herinneringen in zijn of haar eigen luxe tijdschrift. Maak een uniek gepersonaliseerd cadeau voor je collega om nooit te vergeten. 

Dit basisdesign kun je helemaal aanpassen naar je eigen wensen

zelf een magazine maken

Met MyGlossy werk jij vanuit één van onze basisdesigns. Het enige wat jij hierin nog hoeft te doen is ze in te vullen! Kies bijvoorbeeld prachtige foto’s om te uploaden of juist voor pakkende teksten. Je kunt het zo gek niet bedenken of je kunt het al maken! Zo heb jij in een paar stappen jouw eigen échte tijdschrift gemaakt!

De indeling van jouw eigen magazine is makkelijk te veranderen. Zo kan je eenvoudig tekstblokken, foto’s en andere objecten verslepen door er op te klikken. 

Jij hebt de volledige controle over hoe jouw pagina’s eruit komen te zien. Door het basisdesign aan te passen naar jouw wensen maak jij zelf een uniek, eigen tijdschrift.

✅ Extra lange levensduur
✅ Gratis online tijdschrift
✅ Gratis luxe afwerking

tijdschrift maken voor school

Bij MyGlossy kan jij zelfs een magazine maken voor een schoolopdracht. Wil jij jouw afstudeerverslag mooi vormgeven of een echt tijdschrift maken van jouw werkstuk of schoolverslag? Met MyGlossy heb jij alle tools tot je beschikking om een eigen tijdschrift te maken voor school en studie.

Sluit jouw opleiding af met een echt geprint magazine, door jou zelf gemaakt. Een tijdschrift maken als herinnering of afscheidscadeau aan groep 8? Met MyGlossy kan jij met jouw klasgenootjes samen een eigen tijdschrift maken als afscheidscadeau voor de meester of juf. 

Dit alles (en nog veel meer) kan met MyGlossy! Weet je nog niet precies hoe jij wilt dat het tijdschrift eruit komt te zien? Bekijk dan eens onze inspiratiepagina en bekijk designs die jij kan toepassen!

Eigen tijdschrift maken

Zelf een tijdschrift maken is nu nog makkelijker omdat je kunt starten met één van de professioneel ontworpen tijdschrift designs. Vul ze met jouw foto’s en teksten en pas de pagina’s eenvoudig aan aan jouw wensen. Pagina’s die je niet gebruikt verwijder je of je past de opmaak van de pagina eenvoudig aan. Alle basisdesigns vind je hier

tijdschrift maken als herinnering

Sommige dingen wil je nou eenmaal niet vergeten. Al is dit de geweldige tijd die je in groep 8 hebt beleefd, een fijne herinnering aan je familie of vrienden of aan de bijzondere tijd die je met een collega hebt doorgebracht—sommige dingen mogen niet vergeten worden. Door samen met vrienden, familie of collega’s om de tafel te gaan en samen verhalen, herinneringen en foto’s te verzamelen kunnen jullie zelf een magazine maken als herinnering!

Je eigen magazine maken is niet alleen leuk om te doen, maar het is ook ontzettend leuk om een tijdschrift cadeau te geven! Of het nu gaat om het afscheid van een collega, een vriendin die je in het zonnetje wilt zetten of om totaal iets anders, iedereen wordt blij van een gepersonaliseerde tijdschrift van MyGlossy. Jij kunt eindeloos mooie verhalen en andere herinneringen verwerken in het magazine waardoor het een waardevol geschenk én aandenken wordt. Wil jij zelf een tijdschrift als afscheidscadeau maken? Probeer het nu uit!

Waarom kiezen voor myglossy?

Bij ons ben jij altijd verzekerd van een extra lange levensduur, een gratis online tijdschrift én een gratis luxe afwerking. Ondanks dat jij zelf de inhoud van de glossy bepaalt, is jouw magazine altijd voorzien van een luxe afwerking die helemaal gratis is. Wij zorgen voor een stevige 260 grams omslag, pagina’s van 150 grams papier én een solide, verlijmde rug. Dit alles zorgt ervoor dat jouw eigen magazine lekker lang mee gaat!

Bij MyGlossy snappen wij dat jij eerst jouw zelfgemaakte magazine wilt bekijken voordat jij hem bestelt. Speciaal voor jou hebben wij deze functie ontwikkeld! Jij kunt met gemak het magazine online doorbladeren zodat jij rustig jouw werk kunt controleren en eventueel kunt aanpassen voordat je het bestelt en wij jouw magazine drukken. Nadat jij het tijdschrift hebt bestelt ontvang jij een link naar jouw online glossy zodat jij jouw glossy online kunt doorbladeren én kunt delen met anderen. Op deze manier kan jij jouw glossy ook feestelijk aanbieden via Zoom, Teams of op een andere manier. Ideaal wanneer niet iedereen fysiek aanwezig kan zijn bij de overhandiging van het magazine maar wel iedereen het geweldige resultaat kan zien! 

Het maken van tijdschriften online en daarna jouw magazine laten drukken was nog nooit zo makkelijk en leuk. Binnen 5 werkdagen ontvang je jouw luxe magazine thuis. Probeer het nu.

Het maken van een tijdschrift is tegenwoordig een fluitje van een cent. Waar je vroeger vormgevers met specialistische kennis van dure programma’s nodig had om mooie magazines te ontwerpen kun je dit nu, dankzij de vele mooie magazine sjablonen en het handige gratis online programma van My Glossy, eenvoudig zelf.

Je hoeft dus geen dure en ingewikkelde software te downloaden of mensen te betalen om dit voor jou te doen en je kunt jouw ideeën meteen uitwerken in jouw tijdschrift.

Op onze themapagina vind je prachtige magazine sjablonen die je eenvoudig zelf kunt aanpassen.

Een tijdschrift combineert mooi design met leuke en interessante inhoud. Hoe mooier een tijdschrift hoe leuker het wordt om deze te blijven lezen. Als je een persoonlijk tijdschrift maakt, bijvoorbeeld als cadeau, is het leuk om deze te vullen met allemaal herinneringen in de vorm van foto’s en teksten. Je kunt jouw favoriete recepten opnemen in het tijdschrift en een pagina maken met tegeltjeswijsheden. Daarnaast zijn er veel leuke online bronnen waarbij je leuke informatie over een geboorte- of trouwdatum kunt vinden. De inhoud van een tijdschrift is afhankelijk van de personen waar je deze voor maakt. Als je een tijdschrift maakt als cadeau dan is het leuk om hier recepten in op te nemen. Je kunt ook pagina’s maken met grappige weetjes en feiten over die persoon. Je kunt ook zelf een kruiswoordpuzzel maken over de hoofdpersoon of het onderwerp. Op de ideeënpagina vind je nog meer leuke ideeën om jouw tijdschrift mee te vullen.

  • Één van de leukste pagina’s om te ontwerpen is de cover van het tijdschrift. Het is de eerste indruk van het tijdschrift en leent zich uitstekend om lezers nieuwsgierig te maken naar de inhoud. Op de pagina over een tijdschrift cover maken geven we je handige tips en voorbeelden voor het maken van mooie tijdschriftcover.
  • Een inhoudsopgave mag ook niet ontbreken. Dit geeft de lezer houvast en wekt ook nieuwsgierigheid naar de inhoud van het tijdschrift. Als je jouw inhoudsopgave opmaakt met foto’s en korte beschrijvingen over de inhoud dan kan de lezer zijn of haar nieuwsgierigheid helemaal niet meer bedwingen. In onze tijdschrift sjablonen vind je mooi opgemaakte inhoudsopgaven die je gemakkelijk zelf kunt vullen en aanpassen. Nog een tip voor het maken van een inhoudsopgave, maak jouw inhoudsopgave aan het eind zodat je hem maar één keer hoeft te maken en aan te passen.
  • Foto’s, heel veel foto’s. Foto’s brengen je terug naar een bepaald moment en roepen die specifieke herinnering op. Zie elke pagina als een leeg canvas dat je kunt opmaken met één grote foto of juist fotocollage. In onze video laten we je zien hoe je snel en eenvoudig prachtige fotopagina’s maakt. Je kunt ze daarna ook aanvullen met spraak en gedachtewolkjes.
  • De artikelen en rubrieken maken jouw tijdschrift natuurlijk helemaal onvergetelijk. Afhankelijk van het soort tijdschrift dat je maakt kun je kiezen welke rubrieken en artikelen je toe wilt voegen. Als je een tijdschrift maakt als cadeau voor iemand is het leuk om daar zoveel mogelijk persoonlijke herinneringen aan toe te voegen. Vraag ook anderen om mee te denken en foto’s, teksten en ideeën aan te leveren. Misschien ben je een tijdschrift aan het maken voor een vertrekkende collega, dan is het leuk als de andere collega’s ook een bijdrage leveren in de vorm van een recept, grappige anekdote of andere herinnering. Je hoeft de inhoud niet helemaal zelf te bedenken. Op onze deze pagina vind je tijdschrift sjablonen voor iedere gelegenheid. Deze staan vol leuke ideeën en mooie pagina’s die je eenvoudig zelf aanpast met behulp van ons online programma.
  • Mooie spreuken en quotes. Je kunt prachtige pagina’s maken waarbij je foto’s combineert met een mooie quote of spreuk. Dat kan een spreuk of quote zijn die kenmerkend is voor de persoon of het onderwerp van het tijdschrift maak het kan ook een bekende spreuk zijn.
  • Meer leuke ideeën om jouw tijdschrift mee te vullen vind je op onze ideeën pagina.

Door een tijdschrift sjabloon te gebruiken als basis voor jouw tijdschrift bespaar je veel tijd. Deze sjablonen staan vol leuke ideeën en mooie pagina’s en je kunt ze nog helemaal aanpassen naar jouw wensen. Je kunt eenvoudige online een tijdschrift maken met het handige online programma van My Glossy. Hier vind je tijdschrift sjablonen voor iedere gelegenheid.

Meer magazine designs voor een afscheidscadeau

Heb je een vraag?

Op onze pagina tips & inspiratie vind je handige video’s en andere tips over hoe je de mooiste pagina’s maakt. Hier vind je ook antwoorden op vragen over de werking van ons programma.

Contact

Als je een vraag hebt stel deze dan gerust. We denken graag met je mee. Je kunt ons bereiken via ons contactformulier.

Verder werken aan je project

Als je al was begonnen aan een glossy en je wilt verder werken dan kun je je project openen via de de optie ‘project openen’ bij je accountgegevens. Deze optie kun je vinden door in te loggen.