Retourneren & herroepingrecht

Hieronder vind je alle informatie over het herroepingsrecht en het eventueel retourneren van producten.

Herroepingsrecht

Als consument beschik je, zoals beschreven in onze algemene voorwaarden, niet over een herroepingsrecht. De producten van My Glossy zijn uitgesloten van het herroepingsrecht, omdat dit om gepersonaliseerde/maatwerk producten gaat.

Retourneren bestellingen

Mocht je echter niet tevreden zijn over het eindresultaat van je bestelling (bijvoorbeeld bij een beschadiging of ander defect), dan kun je contact opnemen met onze klantenservice. Ongeacht de oorzaak zullen we altijd op zoek gaan naar een oplossing. Aangezien het om gepersonaliseerde producten gaat, is het afhankelijk van de oorzaak hoe het opgelost kan worden. Wij willen graag dat jij tevreden bent over jouw aankoop bij Myglossy.nl.

Bedenktijd voor producten Myglossy.nl

In het verlengde van het herroepingsrecht is er geen bedenktijd van toepassing. Normaliter is een wettelijke bedenktijd van veertien dagen van toepassing bij een koop op afstand.

Hieronder vallen niet de gepersonaliseerde/maatwerkproducten die via Myglossy.nl besteld kunnen worden, zoals een glossy of ander gepersonaliseerd product. Er is dus geen bedenktijd van toepassing bij Myglossy.nl.