Myglossy.nl_feestgids maken voor een bruiloft, huwelijk of Jubileum

Feestgids bruiloft maken

Dit feestgids bruiloft voorbeeld staat vol leuke ideeën en mooie pagina's.

Myglossy.nl snelle verzending

Snelle levering

Binnen 5 werkdagen bezorgd

Myglossy.nl Gratis luxe afwerking 2

Gratis luxe afwerking

Luxe glossy of robuust matte finish

Myglossy.nl gratis online versie 2

Gratis online versie

Leuk om te delen 

Myglossy.nl Mooie kwaliteit

Hoogwaardige materialen

Mooie designs & templates

feestgids ideeën

Bij My glossy maak je zelf een écht magazine als feestgids. Dit feestgids huwelijk voorbeeld pas je eenvoudig aan en het staat vol mooie pagina’s en leuke feestgids bruiloft ideeën.

Perfect als origineel en persoonlijk cadeau voor elke feestelijke gelegenheid. De persoonlijke noot die jij aan het tijdschrift geeft, maakt dit een unieke en onvergetelijke verrassing!

Myglossy.nl tijdschrift maken als uniek en persoonlijk Cadeau.

Feestgids ontwerp eenvoudig te personaliseren

Voeg jouw foto’s en verhalen toe aan dit feestgids template. Met ons handige drag and drop programma kun je alles aanpassen.

Myglossy.nl tijdschrift maken als uniek en persoonlijk Cadeau.

Totale creatieve vrijheid

Kopieer pagina’s en pas ze aan aan jouw wensen of verwijder de pagina’s die je niet gebruikt. Voeg mooie illustraties en iconen toe. Leef je uit! 

Myglossy.nl tijdschrift maken als uniek en persoonlijk Cadeau.

Onvergetelijke en unieke feestgids

Plaats de mooiste herinneringen en favoriete foto’s in deze luxe feestgids. Met Myglossy maak je een unieke en persoonlijke feestgids om nooit te vergeten. 

Dit basisdesign voor een feestgids kun je helemaal aanpassen naar je eigen wensen

FEESTGIDS MAKEN als cadeau

Je bent op zoek naar een origineel cadeau voor het aanstaande bruidspaar. Dan zit jij helemaal goed bij My glossy. In een handomdraai creëer je een onvergetelijk cadeau voor de bruid en bruidegom; hun eigen magazine! Wij hebben een speciaal template ontworpen dat gericht is op het verliefde stel. Jij hoeft alleen de pagina’s nog te vullen. Gebruik quotes, foto’s uit de oude doos en speeches. In dit ontwerp vind je zelfs een echte huwelijksbingo die je kunt vullen met grapigge fun facts over het bruidspaar. Wij kunnen je garanderen dat niemand dit ziet aankomen!

Myglossy.nl_feestgids maken voor een bruiloft, huwelijk of Jubileum

Feestgids huwelijk

Met het online programma van My glossy is het zelf maken van een tijdschrift erg eenvoudig. Maak een luxe glossy als alternatief feestgids bruiloft of trouwkrant. Om je een handje te helpen hebben wij namelijk dit unieke ontwerp klaar staan.  In dit ontwerp voor een gepersonaliseerde huwelijkskrant vind je mooie pagina’s vol met leuke ideeën om het bruidspaar te verrassen met een unieke trouw krant als luxe tijdschrift. 

Geef je creativiteit alle vrijheid met de extra tips & inspiratie documenten. In slechts een paar klikken heb je het basisdesign aangepast naar jouw eigen wensen. Zo kan jij ook in no time een feestgids als cadeau maken!

Feestgids bruiloft origineel

Een feestgids huwelijk maken was nog nooit zo leuk. Dankzij dit ontwerp voor een feestkrant bruiloft in magazine vorm kun je al jouw inspiratie combineren met de voorbeeld pagina’s die wij al hebben ontworpen. Pas ze eenvoudig aan in dit ontwerp voor een feestgids magazine met jouw ideeën. Plaats tekstwolkjes over foto’s en maak een mooie of grappige fotocollage met persoonlijke herinneringen. Deze en andere pagina’s staan voor je klaar in dit ontwerp voor jullie unieke feestgids bruiloft krant.

Myglossy.nl_feestgids maken voor een bruiloft, huwelijk of Jubileum

trouwkrant maken met MyGlossy

Succes is altijd gegarandeerd dankzij onze professionele designs en gratis luxe afwerking, die ook de levensduur van jouw unieke bruiloftskrant verlengt. Wij zorgen namelijk voor een stevige 260 grams omslag, pagina’s van 150 grams papier én een solide, verlijmde rug.

Met ons overzichtelijke online programma maak je de mooiste magazines. Gebruik foto’s, illustraties, tekst, en afbeeldingen voor de complete tijdschrift ervaring!

Je wilt jouw fantastische ontwerp natuurlijk ook delen met vrienden en familie. Wij bieden daarom een gratis online versie, die je in alle rust kan doorbladeren en versturen. Hierdoor weet jij zeker hoe het tijdschrift eruit komt te zien, en ook of je niks vergeten bent voordat jij bestelt.

Meer designs om een tijdschrift te maken als cadeau of aandenken

Heb je een vraag?

Op onze pagina tips & inspiratie vind je handige video’s en andere tips over hoe je de mooiste pagina’s maakt. Hier vind je ook antwoorden op vragen over de werking van ons programma.

Contact

Als je een vraag hebt stel deze dan gerust. We denken graag met je mee. Je kunt ons bereiken via ons contactformulier.

Verder werken aan je project

Als je al was begonnen aan een glossy en je wilt verder werken dan kun je je project openen via de de optie ‘project openen’ bij je accountgegevens. Deze optie kun je vinden door in te loggen.