Myglossy.nl_zelf een tijdschrift maken

Plaats jouw foto's in dit ontwerp voor een luxe foto magazine en pas het aan naar jouw wensen.

Myglossy.nl snelle verzending

Snelle levering

Binnen 5 werkdagen bezorgd

Myglossy.nl Gratis luxe afwerking 2

Gratis luxe afwerking

Luxe glossy of robuust matte finish

Myglossy.nl gratis online versie 2

Gratis online versie

Leuk om te delen 

Myglossy.nl Mooie kwaliteit

Hoogwaardige materialen

Mooie designs & templates

Foto magazine maken

Op Myglossy.nl maak je de mooiste magazines van jouw foto’s. Je kunt werken met één van onze mooie kant en klare ontwerpen voor een luxe foto tijdschrift. Deze templates kun je helemaal aanpassen aan jouw wensen.

In onze handige online programma voeg je eenvoudig jouw foto’s en teksten toe en verander je de opmaak van de pagina’s. Je kunt fotomagazine ook opmaken in een ander programma en uploaden als pdf.

Myglossy.nl tijdschrift maken als uniek en persoonlijk Cadeau.

Professioneel design eenvoudig te personaliseren

Wij hebben al nagedacht over mooie lettertypen en layouts. Jij hoeft ze alleen maar te vullen met jouw informatie en foto’s.

Myglossy.nl tijdschrift maken als uniek en persoonlijk Cadeau.

Totale creatieve vrijheid

Pas teksten aan, voeg mooie illustraties en iconen toe en verander eenvoudig de opmaak van pagina’s met onze handige ‘drag and drop’ editor.

Myglossy.nl tijdschrift maken als uniek en persoonlijk Cadeau.

Met liefde ontworpen 

Dankzij dit flexibele design, de mooie pagina’s en de gratis luxe afwerking heeft jouw portfolio de look en feel van een echte glossy.

Dit basisdesign kun je helemaal aanpassen naar je eigen wensen

Mooie fotospreads

Geef jouw foto’s de aandacht die ze verdienen. In dit ontwerp voor een luxe fotoglossy vind je prachtige spreads ontworpen om jouw foto’s het beste tot hun recht te laten komen. Je kunt iedere pagina aanpassen, verwijderen of dupliceren zodat je totale controle hebt over het design van jouw uniekefotomagazine.

Myglossy.nl tijdschrift maken Portfolio maken
Deze pagina pas je eenvoudig aan

Upload jouw pdf

Werk je liever met Indesign, Photoshop of andere software van jouw voorkeur? Dan kun je jouw pdf-bestand uploaden naar Myglossy.nl.

Om het je gemakkelijk te maken hebben we alle informatie voor de afmetingen van jouw project op een rij gezet in ons artikel Fotomagazine ontwerpen in een ander programma.

Als je jouw glossy hebt opgemaakt in een extern programma dan kun je hier een leeg project openen.   

Voeg teksten toe aan jouw foto glossy

Naast jouw foto’s kun je jouw pagina’s opmaken met titels en tekstkolommen. Op My glossy bouw je jouw pagina’s op met blokken. Door verschillende contentblokken over elkaar heen te plaatsen ontstaat er een gelaagde compositie.

Je kunt jouw fotospreads voorzien van mooie titels, tekstkolommen of een korte beschrijving van de foto en het onderwerp. Je vind prachtige lettertypes in ons handige online programma en je kunt makkelijk spelen met de positionering, uitlijning en grootte van de teksten.

Myglossy.nl zelf brochure maken

Ontwerp de fotocover van jouw magazine

Hoe de cover van jouw fototijdschrift er uit komt te zien bepaal je ook helemaal zelf. Wij hebben dit ontwerp al voor je klaar staan waarbij je eenvoudig de titels en teksten kunt aanpassen. Wil je iets anders? Geen probleem! Je past dit voorbeeld eenvoudig aan aan jouw wensen met het handige drag and drop programma van Myglossy.nl.

Meer tips over het maken van een mooie cover vind je in het artikel 5 tips om een mooie tijdschrift cover te maken.

Myglossy.nl tijdschrift maken Portfolio maken

Laat je inspireren door anderen

Je hoeft niet alles zelf te bedenken. Ons ontwerp is gemaakt om jou op ideeën te brengen en in het handige online programma van My glossy kun je het zo gek niet bedenken of je maakt het zelf. Kijk om je heen naar magazines en die inspiratie op voor jouw fotomagazine. 

Myglossy.nl zelf brochure maken
Één van de vele pagina ontwerpen uit het thema foto magazine

Tips en inspiratie

Om je op weg te helpen vind je veel informatie en inspiratie op onze pagina tips en inspiratie. Hier vind je informatie over de werking van ons online programma tot en met alle informatie over het bestellen en de levering van jouw glossy’s. Alle informatie over de prijzen en levertijden vind je hier

Wij wensen je veel plezier bij het maken van jouw unieke foto magazine. 

Meer designs voor een professioneel portfolio magazine.

Heb je een vraag?

Op onze pagina tips & inspiratie vind je handige video’s en andere tips over hoe je de mooiste pagina’s maakt. Hier vind je ook antwoorden op vragen over de werking van ons programma.

Contact

Als je een vraag hebt stel deze dan gerust. We denken graag met je mee. Je kunt ons bereiken via ons contactformulier.

Verder werken aan je project

Als je al was begonnen aan een glossy en je wilt verder werken dan kun je je project openen via de de optie ‘project openen’ bij je accountgegevens. Deze optie kun je vinden door in te loggen.