Myglossy.nl zelf tijdschrift maken afscheid cadeau bedankt

Origineel Afscheidscadeau
Maak Zelf een Luxe Tijdschrift

Myglossy.nl snelle verzending

Snelle levering

Binnen 5 werkdagen bezorgd

Myglossy.nl Gratis luxe afwerking 2

Gratis luxe afwerking

Luxe glossy of robuust matte finish

Myglossy.nl gratis online versie 2

Gratis online versie

Leuk om te delen 

Myglossy.nl Mooie kwaliteit

Hoogwaardige materialen

Mooie designs & templates

Zelf een tijdschrift maken als afscheidscadeau bij MyGlossy

Een afscheid van een vriend, vriendin, familielid, buurman of collega wil jij natuurlijk niet onopgemerkt voorbij laten gaan. Op de website van MyGlossy maak je samen met familie, vrienden, buren en collega’s een écht tijdschrift als persoonlijk afscheidscadeau of als bijzonder aandenken.

Om het jou extra makkelijk te maken hebben wij al een prachtig design voor je klaar staan. Ons afscheidscadeau-design staat vol met leuke ideeën en mooi opgemaakte pagina’s zodat jij zelf een persoonlijk afscheidscadeau kan maken. Het basis design is uiteraard volledig aanpasbaar naar je eigen wensen.

Myglossy.nl tijdschrift maken als uniek en persoonlijk Cadeau.

Professioneel design eenvoudig te personaliseren

Wij hebben al nagedacht over mooie lettertypen en layouts. Jij hoeft ze alleen maar te vullen met jouw verhalen en foto’s.

Myglossy.nl tijdschrift maken als uniek en persoonlijk Cadeau.

Totale creatieve vrijheid

Pas teksten aan, voeg mooie illustraties en iconen toe en verander eenvoudig de opmaak van pagina’s met onze handige ‘drag and drop’ editor.

Myglossy.nl tijdschrift maken als uniek en persoonlijk Cadeau.

Onvergetelijk en persoonlijk cadeau collega

De mooiste herinneringen in zijn of haar eigen luxe tijdschrift. Maak een uniek gepersonaliseerd cadeau voor je collega om nooit te vergeten. 

Dit basisdesign kun je helemaal aanpassen naar je eigen wensen

Afscheidscadeau maken

Met het grootste gemak maak jij bij MyGlossy een écht tijdschrift als afscheidscadeau voor je geliefde. Doordat je vanuit een basisdesign werkt, kan jij zelf kiezen welke onderdelen je wilt gebruiken en welke jij liever wilt aanpassen. Zo is het bij MyGlossy mogelijk om de indeling van de pagina’s te veranderen door tekstblokken, foto’s en andere objecten te verslepen en te veranderen. Het is zelfs mogelijk om objecten te kopiëren of helemaal te verwijderen. Via deze manier van werken heb jij de volledige controle over hoe jouw pagina’s eruit komen te zien.

Afhankelijk van hoeveel herinneringen, anekdotes, verhalen en foto’s jij in de afscheidsglossy wilt verwerken, heb jij meer of minder pagina’s nodig. Om ervoor te zorgen dat iedereen het verhaal kan vertellen wat hij of zij wilt, ben je vrij om pagina’s toe te voegen, te kopiëren en te verwijderen uit het design. Zo bepaal jij zelf uit hoeveel pagina’s het magazine bestaat. Bij MyGlossy moet het tijdschrift uit minstens 32 pagina’s bestaan en kan het maximaal 180 pagina’s bevatten.

Origineel afscheidscadeau

Wil jij een origineel afscheidscadeau geven? Kies dan voor een tijdschrift van MyGlossy! Door samen met je familie, vrienden, collega’s en/of buren samen te werken, heb jij binnen no time herinneringen, verhalen en foto’s verzameld. Dit is de perfecte basis voor een origineel afscheidscadeau. Bij MyGlossy kunnen al deze prachtige herinneringen verwerkt worden in een tijdschrift. Kies voor één van onze standaard designs en ontdek meer over onze mooie pagina’s, leuke artikelen en krijg originele ideeën over een onvergetelijk afscheidscadeau.

Voordat jij het tijdschrift besteld wil je het ongetwijfeld eerst bekijken. Je wilt waarschijnlijk controleren of alles er in staat, of de lay-out goed is en je wilt natuurlijk weten dat je niks vergeten bent. Voordat jij de afscheidsglossy bij ons bestelt, heb jij de mogelijkheid om het magazine eerst online door te bladeren. In deze online versie kan jij controleren of alles goed staat voordat jij de bestelling afrondt. Uiteraard kan jij ook jouw digitale glossy online delen met anderen of hem zelfs op een scherm doorbladeren tijdens een feest of evenement. Dan kan iedereen van het mooie resultaat genieten!

Tijdschrift: een persoonlijk afscheidscadeau

Een persoonlijk afscheidscadeau is niet alleen erg leuk om te ontvangen, maar ook om te maken! Bij MyGlossy creëer jij het perfecte afscheidscadeau — of het nou gaat om het afscheid van een collega, een vriendin of iemand anders. In een afscheidsglossy kan jij eindeloos veel mooie verhalen en andere herinneringen kwijt. Wij weten zeker dat de ontvanger het een waardevol geschenk vindt. Hij of zij zal nog vaak door het tijdschrift bladeren en terugdenken aan de mooie herinneringen die jullie er in hebben verwerkt.

Waarom kiezen voor MyGlossy?

Bij ons ben jij altijd verzekerd van een extra lange levensduur, een gratis online tijdschrift én een gratis luxe afwerking. Bij MyGlossy kan jij ook kiezen welke papiersoort de pagina’s en de omslag hebben. Zo kan jij zelf bepalen welke afwerking het beste bij jouw magazine past. Combineer bijvoorbeeld een robuuste, matte cover met luxe glossy pagina’s of kies juist voor een chique glossy cover met matte, robuuste pagina’s. Alle combinaties zijn mogelijk! Jij bepaalt zelf de look en feel van jouw glossy. Deze beide afwerkingen zijn tevens helemaal gratis.

Bij MyGlossy zorgen wij voor een stevige 260 grams omslag en stevige pagina’s van 150 grams papier. Hierdoor heb jij écht iets in handen ongeacht hoeveel pagina’s je tijdschrift telt. Uiteraard wordt jouw glossy ook voorzien van een solide verlijmde rug waardoor de glossy nóg langer mee gaat.

✅ Extra lange levensduur
✅ Gratis online tijdschrift
✅ Gratis luxe afwerking

Meer magazine designs voor een afscheidscadeau

Heb je een vraag?

Op onze pagina tips & inspiratie vind je handige video’s en andere tips over hoe je de mooiste pagina’s maakt. Hier vind je ook antwoorden op vragen over de werking van ons programma.

Contact

Als je een vraag hebt stel deze dan gerust. We denken graag met je mee. Je kunt ons bereiken via ons contactformulier.

Verder werken aan je project

Als je al was begonnen aan een glossy en je wilt verder werken dan kun je je project openen via de de optie ‘project openen’ bij je accountgegevens. Deze optie kun je vinden door in te loggen.