Myglossy.nl_maak een tijdschrift als cadeau voor een bruiloft, huwelijk of Jubileum

25 jaar getrouwd cadeau

Maak een luxe magazine als persoonlijk en uniek cadeau 25 jarig huwelijk

Myglossy.nl snelle verzending

Snelle levering

Binnen 5 werkdagen bezorgd

Myglossy.nl Gratis luxe afwerking 2

Gratis luxe afwerking

Luxe glossy of robuust matte finish

Myglossy.nl gratis online versie 2

Gratis online versie

Leuk om te delen 

Myglossy.nl Mooie kwaliteit

Hoogwaardige materialen

Mooie designs & templates

25 jaar getrouwd cadeau ideeën

25 jaar getrouwd zijn is de reden om het bruidspaar flink in het zonnetje te zetten met een eigen magazine. Om dit zilveren huwelijk te vieren kun je groots uitpakken met een echt 25 jaar getrouwd tijdschrift vol mooie herinneringen leuke anekdotes en foto’s van de afgelopen kwart eeuw lief en leed samen.

Dit voorbeeldtijdschrift is speciaal ontworpen om een persoonlijk en uniek magazine te maken als cadeau voor een zilveren huwelijk. Het staat vol leuke ideeën en mooie pagina’s zoals ‘het grote 25 jaar getrouwd Bingo-spel’ , maak je eigen kruiswoordpuzzel en nog veel meer leuke ideeën voor een onvergetelijk cadeau voor een 25 jarig huwelijk.

Myglossy.nl tijdschrift maken als uniek en persoonlijk Cadeau.

Professioneel design eenvoudig te personaliseren

Dit voorbeeld voor een persoonlijk tijdschrift staat vol met leuke ideeën en mooie pagina’s. Je past dit ontwerp eenvoudig aan aan jouw wensen.

Myglossy.nl tijdschrift maken als uniek en persoonlijk Cadeau.

Totale creatieve vrijheid

Pas teksten aan, voeg mooie illustraties en iconen toe en verander eenvoudig de opmaak van pagina’s met onze handige ‘drag and drop’ editor.

Myglossy.nl tijdschrift maken als uniek en persoonlijk Cadeau.

Onvergetelijk en unieke cadeau

Plaats de mooiste herinneringen en favoriete foto’s in deze luxe glossy. Maak een uniek en persoonlijke magazine om nooit te vergeten. 

Dit basisdesign kun je helemaal aanpassen naar je eigen wensen

Een origineel 25 jaar huwelijk cadeau

Ben jij op zoek naar een origineel cadeau voor 25 jaar huwelijk? Dan zit jij hier goed bij MyGlossy! Bij MyGlossy is het namelijk mogelijk om een mooi tijdschrift te creëren als cadeau voor een echtpaar dat 25 jaar getrouwd is. De mooiste en meest originele verrassing! Speciaal voor een huwelijksjubileum hebben wij dit design ontworpen. 

Het staat vol mooie pagina’s om het 25-jarig trouwpaar op een voetstuk te zetten. Je vindt er onder mooie foto- en tekstpagina’s, grappige lijstjes over de hoofdpersonen, een mooie inhoudsopgave, Fotopagina’s met tekstballonnen, een ‘maak je eigen puzzel’ pagina en nog veel meer. Je kunt zelfs een Bingo-spel maken met vragen over het jubileumpaar

Myglossy.nl_feestgids maken voor een bruiloft, huwelijk of Jubileum

Een uniek en dierbaar cadeau idee

Zelf een glossy tijdschrift maken als cadeau is één van de meest unieke 25 jaar getrouwd cadeaus. Dit ziet niemand aankomen en omdat je dit tijdschrift samen kun maken met vrienden en familie heeft het nog meer waarde. Verzamel oude foto’s, vraag vrienden, familie en collega’s om een grappige anekdote of andere bijdrage en maar een uniek en waardevol document. Dankzij de luxe afwerking en de hoogwaardige materialen zal dit kado voor een 25 jarig huwelijk lekker lang meegaan zodat de jubilea er lang en vaak van kunnen genieten. 

25 jaar getrouwd cadeau ontwerpen

Met onze handige drag and drop editor maak je de mooiste magazines in een handomdraai. Op de pagina tijdschrift maken als cadeau vind je handige tips voor het maken van een onvergetelijk cadeau voor het 25 jarig huwelijk.

Een tijschrift vol herinneringen

Zet jullie herinneringen in een echte glossy als aandenken aan 25 jaar huwelijk. Werk samen met vrienden en familie om deze glossy tot een waardevol document te maken. Verzamel foto’s en grappige verhalen en bundel ze in dit luxe magazine als origineel 25 jaar getrouwd kado.

Speciaal ontwerp voor 25 jarig huwelijk

Pas dit ontwerp eenvoudig aan naar jouw wensen. Dit magazine ontwerp staat vol leuke ideeën voor als je 25 jaar getrouwd bent. Heb je toch liever een ander template voor je magazine? We hebben genoeg om uit te kiezen! Je kunt pagina’s aanpassen, kopiëren of verwijderen zodat je alleen gebruikt wat jij wilt gebruiken. Probeer het nu!

Myglossy.nl_maak een tijdschrift als cadeau voor een bruiloft, huwelijk of Jubileum

PERSOONLIJK 25 JAAR HUWELIJK CADEAU

Voor een 25 jarig getrouwd cadeau kies je iets waar het paar nog lang van zal genieten. Verras ze een eigen magazine met het echtpaar op de cover als persoonlijk cadeau voor een bruiloft, trouwdag of jubileum. Bij MyGlossy.nl maak je de mooiste magazines. Op de pagina ‘maak een mooie cover’ leggen we je graag uit hoe je de mooiste voorkant maakt voor jouw magazine.

Myglossy.nl tijdschrift maken als uniek en persoonlijk Cadeau.

Een origineel cadeau om voor altijd te bewaren

Maak van dit zilveren huwelijks jubileum een dag om nooit te vergeten met een persoonlijke glossy als 25 jaar getrouwd cadeau. Dankzij de gratis luxe afwerking, onze hoogwaardige materialen en de mooie designs maak jij in een prachtig aandenken als kado voor een 25 jarig huwelijk. Waar wacht je nog op? Maak direct online je eigen magazine!

Meer designs om een tijdschrift te maken als cadeau of aandenken

Heb je een vraag?

Op onze pagina tips & inspiratie vind je handige video’s en andere tips over hoe je de mooiste pagina’s maakt. Hier vind je ook antwoorden op vragen over de werking van ons programma.

Contact

Als je een vraag hebt stel deze dan gerust. We denken graag met je mee. Je kunt ons bereiken via ons contactformulier.

Verder werken aan je project

Als je al was begonnen aan een glossy en je wilt verder werken dan kun je je project openen via de de optie ‘project openen’ bij je accountgegevens. Deze optie kun je vinden door in te loggen.