Myglossy.nl Met dit magazine template maak je eenvoudig je eigen tijdschrift

Magazine template

Pas dit design aan en maak eenvoudig zelf een echt tijdschrift als cadeau.

Myglossy.nl snelle verzending

Snelle levering

Binnen 5 werkdagen bezorgd

Myglossy.nl Gratis luxe afwerking 2

Gratis luxe afwerking

Luxe glossy of robuust matte finish

Myglossy.nl gratis online versie 2

Gratis online versie

Leuk om te delen 

Myglossy.nl Mooie kwaliteit

Hoogwaardige materialen

Mooie designs & templates

zelf een echt tijdschrift maken

Met onze kant en klare templates kun je zelf de mooiste tijdschriften maken. Kies het ontwerp dat het beste bij jouw magazine past en vul het eenvoudig met jouw verhalen en foto’s ontwerp. Wij bezorgen het binnen 5 werkdagen bij je thuis.

Dit mooie ontwerp staat voor je klaar en je kunt het helemaal aanpassen naar je eigen wensen. Dit tijdschrift template is speciaal ontworpen voor luxe magazine om iemand die je dierbaar is in het zonnetje te zetten.

Myglossy.nl tijdschrift maken als uniek en persoonlijk Cadeau.

Professioneel design eenvoudig te personaliseren

Wij hebben al nagedacht over mooie lettertypen en layouts. Jij hoeft ze alleen maar te vullen met jouw verhalen, herinneringen en foto’s.

Myglossy.nl tijdschrift maken als uniek en persoonlijk Cadeau.

Totale creatieve vrijheid

Pas teksten aan, voeg mooie illustraties en iconen toe en verander eenvoudig de opmaak van pagina’s met onze handige ‘drag and drop’ editor.

Myglossy.nl tijdschrift maken als uniek en persoonlijk Cadeau.

Met liefde ontworpen 

Dankzij dit flexibele design, de mooie pagina’s en de gratis luxe afwerking krijgt jouw magazine de look en feel van een echte glossy.

Dit basisdesign kun je helemaal aanpassen naar je eigen wensen

Tijdschrift maken over een persoon

Iedereen kent wel iemand die je zo dierbaar is dat je hem of haar eens goed in het zonnetje wil zetten. Door een echt tijdschrift te maken over hem of haar kun je alle foto’s, herinneringen en andere verhalen vastleggen in dit waardevolle document.  Hij of zij zal het er nog vaak bij pakken om er rustig van te genieten.

Video afspelen

Samen een tijdschrift maken

Samenwerken met collega’s, familie en vrienden en vriendinnen is leuk en het maakt jullie tijdschrift nog specialer. Verzamel herinneringen en foto’s van anderen en bundel deze in jullie luxe magazine.

Je kunt eenvoudig samenwerken in dit template door om de beurt in te loggen met dezelfde inlog. Je kunt bijvoorbeeld met een whatsapp groepje afspreken wie wanneer aan jullie tijdschrift werkt. Meer informatie over samen een tijdschrift maken en andere leuke tips en inspiratie vind je op onze Tips en Inspiratie pagina.

Myglossy.nl maak je eigen tijdschrift met dit magazine template
Één van de pagina's uit dit template

Kijk naar andere tijdschriften en doe inspiratie op

Als je een magazine gaat maken raden we je aan om ook te kijken naar andere glossy’s of tijdschriften. Doe inspiratie op en maak een selectie van pagina’s die je aanspreken. Je kunt het zo gek niet bedenken of je kunt het zelf maken met ons handige drag ‘n drop programma. 

een mooie cover maken

De cover van het tijdschrift is misschien wel de belangrijkste pagina van je magazine. De cover bevat allemaal elementen die je tijdschrift tot een nog groter succes maken. 

  1. De cover in dit template is opgebouwd uit een grote titel met een subtitel zodat je de titel kunt uitbreiden met een toelichting of felicitatie. Als je bijvoorbeeld een magazine maakt als verjaardagcadeau kun je de titel gebruiken voor de naam van de persoon en de subtitel voor een tekst als ‘Van harte gefeliciteerd met jouw verjaardag’
  2. Onder de grote titel vind je nog een sectie waar je nog meer tekst of informatie kwijt kunt. In dit template is deze gebruikt om de leeftijd van de persoon te noemen. 
  3. Dan kun je nog spelen met verwijzingen naar de inhoud door extra subtitels toe te voegen aan de cover. Deze subtitels kun je gebruiken om de ontvanger nieuwsgierig te maken over de inhoud. 
Myglossy.nl Met dit magazine template maak je eenvoudig je eigen tijdschrift
Deze cover pas je eenvoudig aan in het template

De manier waarop de pagina’s zijn opgebouwd en vormgegeven bepaalt voor een groot gedeelte het succes van je brochure of tijdschrift.

Wij hebben een mooi design klaar staan dat speciaal is ontworpen voor een brochure. Je hoeft alleen je eigen foto’s en teksten toe te voegen. Je vindt er mooi opgemaakte pagina’s die je eenvoudig kunt aanpassen. De layout van deze pagina’s zijn met zorg ontworpen zodat jouw brochure een professionele look en feel krijgt. 

magazine template indesign

Je hoeft geen dure en ingewikkelde programma’s te hebben of een designer in te schakelen om professionele tijdschriften te maken. Met onze online templates maak je de mooiste magazines helemaal zelf. Kies je favoriete template uit en verander de pagina’s zoals je ze wilt. Probeer het nu.

Meer designs om een brochure of tijdschrift te maken

Heb je een vraag?

Op onze pagina Tips & Inspiratie vind je handige video’s en andere tips over hoe je de mooiste pagina’s maakt. Hier vind je ook antwoorden op vragen over de werking van ons programma.

Contact

Als je een vraag hebt stel deze dan gerust. We denken graag met je mee. Je kunt ons bereiken via ons contactformulier.

Verder werken aan je project

Als je al was begonnen aan een glossy en je wilt verder werken dan kun je je project openen via de de optie ‘project openen’ bij je accountgegevens. Deze optie kun je vinden door in te loggen.