Myglossy.nl tijdschrift maken als uniek en persoonlijk Cadeau.

Magazine template

Pas dit design aan en maak eenvoudig zelf een echt tijdschrift als cadeau

Myglossy.nl snelle verzending

Snelle levering

Binnen 5 werkdagen bezorgd

Myglossy.nl Gratis luxe afwerking 2

Gratis luxe afwerking

Luxe glossy of robuust matte finish

Myglossy.nl gratis online versie 2

Gratis online versie

Leuk om te delen 

Myglossy.nl Mooie kwaliteit

Hoogwaardige materialen

Mooie designs & templates

Gebruik een magazine template om jouw tijdschrift te maken

Zelf een persoonlijk magazine maken moeilijk? Nee hoor! Met onze kant-en-klare magazine templates kun je makkelijk zelf de mooiste tijdschriften maken. Kies het ontwerp dat het beste bij jouw magazine past en vul het eenvoudig met jouw verhalen en foto’s ontwerp.

Met onze gebruiksvriendelijke online tool maak je eenvoudig zelf een tijdschrift. Leuk om als cadeau te geven voor een verjaardag, jubileum of als terugblik op een speciale gebeurtenis, zoals een bruiloft of vakantie. Gebruik onze standaard magazine opmaak en ontwerp eenvoudig een eigen magazine. Wij bezorgen het binnen 5 werkdagen bij je thuis.

Wij hebben verschillende magazine sjablonen om eenvoudig zelf een persoonlijk tijdschrift samen te stellen. Kies bijvoorbeeld voor een mooie bruiloftglossy, vakantieglossy of kinderfotoglossy. Deze mooie ontwerpen staan voor je klaar en kan je helemaal aanpassen naar je eigen wensen. Onze tijdschrift templates zijn speciaal ontworpen voor luxe magazine om iemand die je dierbaar is in het zonnetje te zetten.

Myglossy.nl tijdschrift maken als uniek en persoonlijk Cadeau.

Professioneel design eenvoudig te personaliseren

Wij hebben al nagedacht over mooie lettertypen en layouts. Jij hoeft ze alleen maar te vullen met jouw verhalen, herinneringen en foto’s.

Myglossy.nl tijdschrift maken als uniek en persoonlijk Cadeau.

Totale creatieve vrijheid

Pas teksten aan, voeg mooie illustraties en iconen toe en verander eenvoudig de opmaak van pagina’s met onze handige ‘drag and drop’ editor.

Myglossy.nl tijdschrift maken als uniek en persoonlijk Cadeau.

Met liefde ontworpen 

Dankzij dit flexibele design, de mooie pagina’s en de gratis luxe afwerking krijgt jouw magazine de look en feel van een echte glossy.

Dit basisdesign kun je helemaal aanpassen naar je eigen wensen

Tijdschrift maken over een persoon

Iedereen kent wel iemand die je zo dierbaar is dat je hem of haar eens flink in het zonnetje wil zetten. Misschien voor een persoonlijk cadeau voor een verjaardag of een werkjubileum. Een kant-en-klaar magazine template komt ook goed van pas als je een tijdschrift wil maken voor het huwelijksjubileum van je ouders of juist je broer of zus of juist als herinnering aan een vrijgezellenfeest.

Door een echt tijdschrift te maken over hem of haar kun je alle foto’s, herinneringen en andere verhalen vastleggen in dit waardevolle document. Wissel foto’s van vroeger af met leuke anekdotes verteld door dierbaren of een leuke quiz over die persoon of personen. De gratis luxe afwerking van je zelfgemaakte magazine zorgt ervoor dat het tijdschrift lang zal meegaan en er nog vaak bij gepakt zal worden om door te bladeren.

Video afspelen

Samen een tijdschrift maken

Om tot een mooi magazine te komen, is de input van verschillende dierbaren van belang. Familie zal foto’s en verhalen kunnen aanleveren over de jeugd van de persoon voor wie je het magazine maakt, terwijl collega’s juist weer leuke dingen over de werkvloer kunnen vertellen.

Samenwerken met collega’s, familie, vrienden en vriendinnen is leuk en het maakt jullie tijdschrift nog specialer. Verzamel herinneringen en foto’s van anderen en bundel deze in jullie luxe magazine. Met het gebruiksvriendelijke magazine template kan iedereen eenvoudig zijn of haar input in het magazine verwerken.

Je kunt eenvoudig samenwerken in dit template door om de beurt in te loggen met dezelfde inloggegevens. Je kunt bijvoorbeeld met een WhatsApp groepje afspreken wie wanneer aan jullie tijdschrift werkt. Meer informatie over samen een tijdschrift maken en andere leuke tips en inspiratie vind je op onze tips en inspiratie pagina.

Myglossy.nl tijdschrift maken als uniek en persoonlijk Cadeau.
Één van de pagina's uit dit template

Kijk naar andere tijdschriften en doe inspiratie op

Voordat je start met zelf een tijdschrift maken, is het verstandig om eerst inspiratie op te doen en te kijken naar andere glossy’s of tijdschriften. Doe inspiratie op en maak een selectie van pagina’s die je aanspreken.

Wil je voornamelijk foto’s plaatsen of moeten er bijvoorbeeld ook speciale rubrieken in je magazine komen? Je kunt het zo gek niet bedenken of je kunt het zelf maken met ons handige drag and drop programma.

Myglossy.nl tijdschrift maken als uniek en persoonlijk Cadeau.
Één van de pagina's uit dit template

Een mooie tijdschrift cover maken

De cover van het tijdschrift is misschien wel de belangrijkste pagina van je magazine. De cover bevat allemaal elementen die je tijdschrift tot een nog groter succes maken.

De cover in dit template is opgebouwd uit een grote titel met een subtitel zodat je de titel kunt uitbreiden met een toelichting of felicitatie. Als je bijvoorbeeld een magazine maakt als verjaardagscadeau kun je de titel gebruiken voor de naam van de persoon en de subtitel voor een tekst als ‘Van harte gefeliciteerd met jouw verjaardag!’.

Onder de grote titel vind je nog een sectie waar je nog meer tekst of informatie kwijt kunt. In dit template is deze gebruikt om de leeftijd van de persoon te noemen.

Dan kun je nog spelen met verwijzingen naar de inhoud door extra subtitels toe te voegen aan de cover. Deze subtitels kun je gebruiken om de ontvanger nieuwsgierig te maken over de inhoud.

Myglossy.nl tijdschrift maken als uniek en persoonlijk Cadeau.
Deze cover pas je eenvoudig aan in het template
De manier waarop de pagina’s zijn opgebouwd en vormgegeven, bepaalt voor een groot gedeelte het succes van je brochure of tijdschrift. Met het de handige standaard magazine sjabloon wordt het maken van een mooie tijdschrift cover een fluitje van een cent. Wij hebben een mooi design klaar staan dat speciaal is ontworpen voor een brochure. Je hoeft alleen je eigen foto’s en teksten toe te voegen. Je vindt er mooi opgemaakte pagina’s die je eenvoudig kunt aanpassen. De lay-out van deze pagina’s zijn met zorg ontworpen zodat jouw brochure een professionele look en feel krijgt.

Magazine template indesign

Omdat je eenvoudig pdf bestanden kunt uploaden kun je jouw glossy ontwerpen in het programma van jouw voorkeur. We hebben alle informatie voor het formaat en het opmaken van pagina’s in een ander programma voor je op een rijtje gezet. Je kunt het eenvoudig uploaden in het programma van Myglossy.nl

Zelf een magazine maken zonder ingewikkelde software

Zelf een tijdschrift maken lijkt misschien moeilijk. Zeker als je niet handig bent in Adobe programma’s als Photoshop of Indesign. Met MyGlossy heb je geen speciale programma’s of software nodig om een mooi magazine te maken. Laat staan het inschakelen van een grafisch vormgever of designer die jouw tijdschrift voor je opmaakt.

Je hoeft geen dure en ingewikkelde programma’s te hebben of een designer in te schakelen om professionele tijdschriften te maken. Met onze online templates maak je de mooiste magazines helemaal zelf. Kies je favoriete template uit en verander de pagina’s zoals je ze wilt. Sleep eenvoudig jouw favoriete foto’s in de kaders en voeg teksten toe.

De magazine templates zijn volledig aan te passen, zodat jij altijd het magazine naar jouw eigen wens kan ontwerpen. Staat een foto toch niet helemaal mooi in de template? Pas dit dan handmatig aan naar een ander formaat of andere positie op de pagina.

Ook het toevoegen of verwijderen van volledige pagina’s gaat eenvoudig. Kies zelf het aantal pagina’s van jouw glossy variërend tussen minimaal 32 en maximaal 180 pagina’s.

Eigen tijdschrift maken met de magazine templates van Myglossy

Bij MyGlossy maak je eenvoudig met behulp van een van onze kant-en-klare magazine templates een persoonlijk magazine. Of je alleen de template vult met jouw teksten en foto’s of het ontwerp helemaal naar jouw eigen smaak en inzicht aanpast, je bent altijd verzekerd van een zelfgemaakt tijdschrift met professioneel design.

Ben je klaar met vullen en tevreden met het eindresultaat? Plaats dan je bestelling en wij zorgen ervoor dat deze al binnen vijf werkdagen in heel Nederland en België bij je wordt bezorgd.

Alle glossy’s krijgen bovendien een gratis luxe afwerking met een gelijmde rug, 150 grams pagina’s en een stevige 260 grams omslag. Bovendien kan je kiezen tussen een chique glossy afwerking en een robuuste matte coating. Zo ben je altijd verzekerd van een professioneel resultaat.

Bestel één glossy of profiteer van korting als je meerdere glossy’s bestelt. Vanaf een oplage van minstens 10 tijdschriften, ontvang je bovendien een gratis proefdruk om er zeker van te zijn dat er geen foutjes meer in jouw magazine geslopen zijn.

Meer designs om een brochure of tijdschrift te maken

Heb je een vraag?

Op onze pagina tips & inspiratie vind je handige video’s en andere tips over hoe je de mooiste pagina’s maakt. Hier vind je ook antwoorden op vragen over de werking van ons programma.

Contact

Als je een vraag hebt stel deze dan gerust. We denken graag met je mee. Je kunt ons bereiken via ons contactformulier.

Verder werken aan je project

Als je al was begonnen aan een glossy en je wilt verder werken dan kun je je project openen via de de optie ‘project openen’ bij je accountgegevens. Deze optie kun je vinden door in te loggen.