Myglossy.nl maak je eigen tijdschrift_moederdag cadeau_2

Gepersonaliseerd Moederdag cadeau?

Kies voor een luxe tijdschrift speciaal voor jouw moeder

Myglossy.nl snelle verzending

Snelle levering

Binnen 5 werkdagen bezorgd

Myglossy.nl Gratis luxe afwerking 2

Gratis luxe afwerking

Luxe glossy of robuust matte finish

Myglossy.nl gratis online versie 2

Gratis online versie

Leuk om te delen 

Myglossy.nl Mooie kwaliteit

Hoogwaardige materialen

Mooie designs & templates

Maak een echt magazine als persoonlijk moederdag cadeau

Binnenkort is het weer Moederdag. De dag om je moeder extra in het zonnetje te zetten met een origineel Moederdag cadeau. Verras haar dit jaar met een echte glossy over haar. Maak een mooie cover en voeg mooie herinneringen en foto’s toe. Maak deze dag onvergetelijk met een unieke magazine speciaal voor je (schoon)moeder.

Een gepersonaliseerd Moederdag cadeau is bij uitstek geschikt om je ouder mee te verrassen. Om het je makkelijk te maken hebben we een mooi design voor je klaar staan. Het staat vol met leuke ideeën en mooi opgemaakte pagina’s die je zelf naar wens kunt vullen. Ideaal voor een gepersonaliseerd Moederdag cadeau. 

Myglossy.nl tijdschrift maken als uniek en persoonlijk Cadeau.

Professioneel design eenvoudig te personaliseren

Wij hebben al nagedacht over mooie lettertypen, layouts en pagina’s. Jij hoeft ze alleen maar te vullen met jouw unieke verhalen, herinneringen en foto’s.

Myglossy.nl tijdschrift maken als uniek en persoonlijk Cadeau.

Totale creatieve vrijheid

Voeg mooie illustraties en iconen toe en verander eenvoudig de opmaak van pagina’s met onze handige ‘drag and drop’ editor.

Myglossy.nl tijdschrift maken als uniek en persoonlijk Cadeau.

Een onvergetelijk moederdag cadeau

De mooiste herinneringen in haar eigen luxe tijdschrift. Maak een uniek gepersonaliseerd moederdag cadeau om nooit te vergeten. 

Dit basisdesign kun je helemaal aanpassen naar je eigen wensen

sleep, klik & klaar is je Moederdag cadeau

Met ons handige online programma maak je eenvoudig de mooiste persoonlijke Moederdag cadeaus. Omdat je werkt vanuit een basisdesign kun je zelf kiezen wat je wilt gebruiken en of je dingen wilt aanpassen.

Door de blokken te verslepen, te kopiëren, toe te voegen of te verwijderen heb je volledige controle over hoe jouw pagina’s er uit komen te zien.

aantal pagina's van je unieke moederdag glossy

Bepaal zelf de dikte van je tijdschrift door pagina’s toe te voegen of te verwijderen uit het design.

Je kunt pagina’s ook kopiëren en als basis gebruiken voor nieuwe pagina’s door ze aan te passen. Jij bepaald de dikte van jouw gepersonaliseerd Moederdag cadeau. Minimaal 24 pagina’s en maximaal 180 pagina’s.

leuk cadeau moederdag met luxe afwerking

Dankzij het mooie ontwerp en de gratis luxe afwerking geef je jouw glossy de look en feel van een echte LINDA, JAN of ander bekend tijdschrift. Voor een gepersonaliseerd Moederdag cadeau glossy kun je kiezen voor een luxe glanzende omslag of een robuuste matte cover. Ook de afwerking voor de pagina’s bepaal je helemaal zelf en is gratis.

hoogwaardige materialen speciaal voor mama

Dankzij een robuuste 260 grams omslag en stevige pagina’s van 150 grams papier heb je echt iets in handen ongeacht hoeveel pagina’s je tijdschrift telt. Daarnaast wordt jouw gepersonaliseerd Moederdag cadeau voorzien van een solide verlijmde rug zodat de glossy nog langer mee gaat.

thema pagina's voor een moederdag glossy

Dit professioneel ontworpen basisdesign is gevuld met mooie pagina’s en leuke ideeën voor grappige en lieve onderwerpen om jouw moeder in het zonnetje te zetten. Elke pagina is een kunstwerkje op zich en volledig aan te passen aan jouw wensen. Zo kun je in een handomdraai een origineel Moederdag cadeau in elkaar zetten.

Deel bijzondere momenten aan de hand van mooie fotopagina’s en leg jullie dierbare herinneringen vast in een echte glossy als gepersonaliseerd Moederdag cadeau.

Van een mooie inhoudsopgave tot en met grappige weetjes over je moeder en van pagina’s met leuke top 3 lijstjes tot en met mooi vormgegeven fotopagina’s. Je vindt het allemaal in dit design voor een Moederdag magazine.

Gratis online versie van jouw magazine

Je ontvangt altijd een gratis online versie van jouw Moederdag cadeau glossy zodat je hem online door kunt bladeren. Ook leuk om te delen!

Glossy als persoonlijk cadeau Moederdag

Met My glossy maak je snel en eenvoudig de mooiste magazines als persoonlijk Moederdag cadeau.

Verzamel mooie herinneringen en leuke verhalen van vrienden, collega’s en familie. Werk samen met anderen en verras je ouder met een eigen glossy over haar leven als persoonlijk Moederdag cadeau.

Wil je een gepersonaliseerd Moederdag cadeau maken? Ervaar zelf hoe leuk het is om een echt magazine te maken en start nu met het maken van jouw unieke moederdag magazine.

Meer designs voor persoonlijke moederdag cadeaus

Heb je een vraag?

Op onze pagina tips & tnspiratie vind je handige video’s en andere tips over hoe je de mooiste pagina’s maakt. Hier vind je ook antwoorden op vragen over de werking van ons programma.

Contact

Als je een vraag hebt stel deze dan gerust. We denken graag met je mee. Je kunt ons bereiken via ons contactformulier.

Verder werken aan je project

Als je al was begonnen aan een glossy en je wilt verder werken dan kun je je project openen via de de optie ‘project openen’ bij je accountgegevens. Deze optie kun je vinden door in te loggen.