Myglossy.nl maak je eigen tijdschrift_moederdag cadeau_2

Gepersonaliseerd Moederdag cadeau?

Maak zelf een luxe tijdschrift

Myglossy.nl snelle verzending

Snelle levering

Binnen 5 werkdagen bezorgd

Myglossy.nl Gratis luxe afwerking 2

Gratis luxe afwerking

Luxe glossy of robuust matte finish

Myglossy.nl gratis online versie 2

Gratis online versie

Leuk om te delen 

Myglossy.nl Mooie kwaliteit

Hoogwaardige materialen

Mooie designs & templates

Maak een echt magazine als persoonlijk moederdag cadeau

Binnenkort is het weer Moederdag. De dag om je moeder extra in het zonnetje te zetten met een origineel Moederdag cadeau. Verras haar dit jaar met een echte glossy over haar. Maak een mooie cover en voeg mooie herinneringen en foto’s toe. 

Om het je makkelijk te maken hebben we een mooi design voor je klaar staan. Het staat vol met leuke ideeën en mooi opgemaakte pagina’s voor een persoonlijk Moederdag cadeau. Maak Moederdag dit jaar onvergetelijk met haar eigen unieke magazine.

Myglossy.nl tijdschrift maken als uniek en persoonlijk Cadeau.

Professioneel design eenvoudig te personaliseren

Wij hebben al nagedacht over mooie lettertypen, layouts en pagina’s. Jij hoeft ze alleen maar te vullen met jouw unieke verhalen, herinneringen en foto’s.

Myglossy.nl tijdschrift maken als uniek en persoonlijk Cadeau.

Totale creatieve vrijheid

Voeg mooie illustraties en iconen toe en verander eenvoudig de opmaak van pagina’s met onze handige ‘drag and drop’ editor.

Myglossy.nl tijdschrift maken als uniek en persoonlijk Cadeau.

Een onvergetelijk moederdag cadeau

De mooiste herinneringen in haar eigen luxe tijdschrift. Maak een uniek gepersonaliseerd moederdag cadeau om nooit te vergeten. 

Dit basisdesign kun je helemaal aanpassen naar je eigen wensen

sleep, klik & klaar

Met ons handige online programma maak je eenvoudig de mooiste persoonlijke Moederdag cadeaus. Omdat je werkt vanuit een basisdesign kun je zelf kiezen wat je wilt gebruiken en of je dingen wilt aanpassen.

Door de blokken te verslepen, te kopiëren, toe te voegen of te verwijderen heb je volledige controle over hoe jouw pagina’s er uit komen te zien.

bepaal zelf het aantal pagina's

Bepaal zelf de dikte van je tijdschrift door pagina’s toe te voegen of te verwijderen uit het design.

Je kunt pagina’s ook kopiëren en als basis gebruiken voor nieuwe pagina’s door ze aan te passen. Jij bepaald de dikte van jouw Moederdag glossy. Minimaal 32 pagina’s en maximaal 180 pagina’s.

Gratis luxe afwerking

Dankzij het mooie ontwerp en de gratis luxe afwerking geef je jouw glossy de look en feel van een echte LINDA, JAN of ander bekend tijdschrift. Je kunt kiezen voor een luxe glossy omslag of een robuuste matte cover. Ook de afwerking voor de pagina’s bepaal je helemaal zelf en is gratis.

hoogwaardige materialen

Dankzij een robuuste 260 grams omslag en stevige pagina’s van 150 grams papier heb je echt iets in handen ongeacht hoeveel pagina’s je tijdschrift telt. Daarnaast wordt jouw glossy voorzien van een solide verlijmde rug zodat hij nog langer mee gaat.

leuke ideeën & een mooi design

Dit professioneel ontworpen basisdesign is gevuld met mooie pagina’s en leuke ideeën voor grappige en lieve onderwerpen om jouw moeder in het zonnetje te zetten. Elke pagina is een kunstwerkje op zich en volledig aan te passen aan jouw wensen. 

Deel bijzondere momenten aan de hand van mooie fotopagina’s en leg jullie dierbare herinneringen vast in een echte glossy als gepersonaliseerd Moederdag cadeau.

Van een mooie inhoudsopgave tot en met grappige weetjes over je moeder en van pagina’s met leuke top 3 lijstjes tot en met mooi vormgegeven fotopagina’s. Je vindt het allemaal in dit design voor een Moederdag magazine.

Gratis online versie

Je ontvangt altijd een gratis online versie van jouw Moederdag glossy zodat je hem rustig online door kunt bladeren. Ook leuk om te delen!

eigen tijdschrift maken als persoonlijk moederdag kado

Met MyGlossy maak je snel en eenvoudig de mooiste magazines als persoonlijk Moederdag cadeau.

Verzamel mooie herinneringen en leuke verhalen van vrienden, collega’s en familie. Werk samen met anderen en verras haar met een eigen glossy over haar leven als persoonlijk Moederdag cadeau.

Wil je een uniek Moederdag cadeautje maken? Ervaar zelf hoe leuk het is om een echt magazine te maken en start nu met het maken van jouw unieke moederdag magazine.

Meer designs voor persoonlijke moederdag cadeaus

Heb je een vraag?

Op onze pagina tips & tnspiratie vind je handige video’s en andere tips over hoe je de mooiste pagina’s maakt. Hier vind je ook antwoorden op vragen over de werking van ons programma.

Contact

Als je een vraag hebt stel deze dan gerust. We denken graag met je mee. Je kunt ons bereiken via ons contactformulier.

Verder werken aan je project

Als je al was begonnen aan een glossy en je wilt verder werken dan kun je je project openen via de de optie ‘project openen’ bij je accountgegevens. Deze optie kun je vinden door in te loggen.