Maak je eigen vaderdagmagazine als cadeau

Gepersonaliseerd vaderdag cadeau?

Maak zelf een luxe tijdschrift!

Myglossy.nl snelle verzending

Snelle levering

Binnen 5 werkdagen bezorgd

Myglossy.nl Gratis luxe afwerking 2

Gratis luxe afwerking

Luxe glossy of robuust matte finish

Myglossy.nl gratis online versie 2

Gratis online versie

Leuk om te delen 

Myglossy.nl Mooie kwaliteit

Hoogwaardige materialen

Mooie designs & templates

Maak een echt magazine als persoonlijk vaderdag cadeau

Met dit gepersonaliseerde vaderdag cadeau zet je jouw vader extra in het zonnetje. Verras hem dit jaar met een echte glossy over zijn leven. Maak een mooie cover en voeg mooie herinneringen en foto’s toe. Ook leuk om te geven voor zijn verjaardag of voor een andere speciale dag.

Om het je makkelijk te maken hebben we een mooi design voor je klaar staan. Het staat vol met leuke ideeën en mooi opgemaakte pagina’s voor een persoonlijk vaderdag cadeau. Maak vaderdag dit jaar onvergetelijk met zijn eigen unieke magazine.

Myglossy.nl tijdschrift maken als uniek en persoonlijk Cadeau.

Professioneel design eenvoudig te personaliseren

Wij hebben al nagedacht over mooie lettertypen, layouts en pagina’s. Jij hoeft ze alleen maar te vullen met jouw unieke verhalen, herinneringen en foto’s.

Myglossy.nl tijdschrift maken als uniek en persoonlijk Cadeau.

Totale creatieve vrijheid

Voeg mooie illustraties en iconen toe en verander eenvoudig de opmaak van pagina’s met onze handige ‘drag and drop’ editor.

Myglossy.nl tijdschrift maken als uniek en persoonlijk Cadeau.

Gepersonaliseerd cadeau vaderdag

De mooiste herinneringen in zijn eigen luxe tijdschrift. Maak een uniek gepersonaliseerd vaderdag cadeau om nooit te vergeten. 

Dit basisdesign kun je helemaal aanpassen naar je eigen wensen

sleep, klik & klaar

Met ons handige online programma maak je eenvoudig de mooiste persoonlijke vaderdag cadeaus. Omdat je werkt vanuit een basisdesign kun je zelf kiezen wat je wilt gebruiken en of je dingen wilt aanpassen.

Door de blokken te verslepen, te kopiëren, toe te voegen of te verwijderen heb je volledige controle over hoe jouw unieke vaderdag tijdschrift er uit komt te zien en heb je jouw vaderdag cadeau gepersonaliseerd.

Gepersonaliseerd vaderdag kado

Bepaal zelf de dikte van je tijdschrift door pagina’s toe te voegen of te verwijderen uit het design.

Je kunt pagina’s ook kopiëren en als basis gebruiken voor nieuwe pagina’s door ze aan te passen. Jij bepaald zelf de dikte van jouw vaderdag glossy. Minimaal 32 pagina’s en maximaal 180 pagina’s.

Gratis luxe afwerking

Dankzij het mooie ontwerp en de gratis luxe afwerking geef je jouw glossy de look en feel van een echt tijdschrift. Je kunt kiezen voor een luxe glossy omslag of een robuuste matte cover. Ook de afwerking voor de pagina’s bepaal je helemaal zelf en is gratis. 

luxe & persoonlijk cadeau vaderdag

Dankzij een robuuste 260 grams omslag en stevige pagina’s van 150 grams papier heb je echt iets in handen ongeacht hoeveel pagina’s je tijdschrift telt. Daarnaast wordt jouw glossy voorzien van een solide verlijmde rug zodat hij nog langer mee gaat en jouw vader nog lang kan genieten van zijn eigen unieke tijdschrift als persoonlijk vaderdag kado.

Gepersonaliseerd vaderdag kado ideeën

Dit basisdesign is gevuld met mooie pagina’s en leuke ideeën voor grappige en lieve onderwerpen om jouw vader in het zonnetje te zetten. Elke pagina is een kunstwerkje op zich en volledig aan te passen aan jouw wensen. 

Deel bijzondere momenten aan de hand van mooie fotopagina’s en leg jullie dierbare herinneringen vast in een echte glossy als gepersonaliseerd vaderdag cadeau.

Van een mooie inhoudsopgave tot en met grappige weetjes over hem en van pagina’s met leuke top 3 lijstjes tot en met mooi vormgegeven fotopagina’s. Je vindt het allemaal in dit design voor een vaderdag magazine als gepersonaliseerd vaderdag kado.

Gratis online versie

Je ontvangt altijd een gratis online versie van jouw vaderdag glossy zodat je hem rustig online door kunt bladeren. Ook leuk om te delen!

eigen tijdschrift maken als gepersonaliseerd cadeau vaderdag

Met MyGlossy maak je snel en eenvoudig de mooiste magazines als persoonlijk vaderdag kado of als bijzonder verjaardagskado voor hem.

Verzamel mooie herinneringen en leuke verhalen van vrienden, collega’s en familie. Maak het samen met anderen en verras hem met een eigen glossy over zijn leven als persoonlijk vaderdag cadeau.

Wil je een uniek vaderdag kadootje maken? Ervaar zelf hoe leuk het is om een echt magazine te maken en start nu met het maken van jouw unieke vaderdag magazine.

Meer designs voor persoonlijke vaderdag cadeaus

Heb je een vraag?

Op onze pagina tips & inspiratie vind je handige video’s en andere tips over hoe je de mooiste pagina’s maakt. Hier vind je ook antwoorden op vragen over de werking van ons programma.

Contact

Als je een vraag hebt stel deze dan gerust. We denken graag met je mee. Je kunt ons bereiken via ons contactformulier.

Verder werken aan je project

Als je al was begonnen aan een glossy en je wilt verder werken dan kun je je project openen via de de optie ‘project openen’ bij je accountgegevens. Deze optie kun je vinden door in te loggen.