Maak een uniek cadeau voor vaderdag en verras hem met een persoonlijke glossy

Gepersonaliseerd vaderdag cadeau?

Kies voor een luxe tijdschrift speciaal voor jouw vader

Myglossy.nl snelle verzending

Snelle levering

Binnen 5 werkdagen bezorgd

Myglossy.nl Gratis luxe afwerking 2

Gratis luxe afwerking

Luxe glossy of robuust matte finish

Myglossy.nl gratis online versie 2

Gratis online versie

Leuk om te delen 

Myglossy.nl Mooie kwaliteit

Hoogwaardige materialen

Mooie designs & templates

Maak een echt magazine als persoonlijk vaderdag cadeau

Een van de belangrijkste dagen van het jaar komt eraan: Vaderdag. Als je jouw vader een cadeau wilt geven, is een uniek geschenk van My glossy een aanrader. Met dit gepersonaliseerde Vaderdag cadeau zet je jouw vader extra in het zonnetje. Verras hem dit jaar met een echte glossy over zijn leven. Maak een mooie cover en voeg mooie herinneringen en foto’s toe. Een gepersonaliseerd Vaderdag cadeau is ook leuk om te geven voor zijn verjaardag of voor een andere speciale dag.

Een gepersonaliseerd Vaderdag cadeau zet je in een handomdraai in elkaar. Om het je makkelijk te maken hebben we een mooi design voor je klaar staan. De pagina’s hiervan sluiten perfect aan bij Vaderdag. Ons template staat vol met leuke ideeën en mooi opgemaakte pagina’s voor een persoonlijk Vaderdag cadeau. Maak Vaderdag dit jaar onvergetelijk en verras je vader met zijn eigen unieke magazine.

Myglossy.nl tijdschrift maken als uniek en persoonlijk Cadeau.

Professioneel design eenvoudig te personaliseren

Wij hebben al nagedacht over mooie lettertypen, layouts en pagina’s. Jij hoeft ze alleen maar te vullen met jouw unieke verhalen, herinneringen en foto’s.

Myglossy.nl tijdschrift maken als uniek en persoonlijk Cadeau.

Totale creatieve vrijheid

Voeg mooie illustraties en iconen toe en verander eenvoudig de opmaak van pagina’s met onze handige ‘drag and drop’ editor.

Myglossy.nl tijdschrift maken als uniek en persoonlijk Cadeau.

Gepersonaliseerd cadeau Vaderdag

De mooiste herinneringen in zijn eigen luxe tijdschrift. Maak een uniek gepersonaliseerd vaderdag cadeau om nooit te vergeten. 

Dit basisdesign kun je helemaal aanpassen naar je eigen wensen

sleep, klik & klaar is je vaderdag cadeau

Met ons handige online programma maak je eenvoudig de mooiste persoonlijke vaderdag cadeaus. Omdat je werkt vanuit een basisdesign kun je zelf kiezen wat je wilt gebruiken en of je dingen wilt aanpassen.

Door de blokken te verslepen, te kopiëren, toe te voegen of te verwijderen heb je volledige controle over hoe jouw tijdschrift er uit komt te zien en heb je jouw Vaderdag cadeau gepersonaliseerd.

Gepersonaliseerd vaderdag cadeau

Het voordeel van zelf een glossy maken, is dat je zelf kunt bepalen hoe het gepersonaliseerd Vaderdag cadeau glossy eruit komt te zien. Ideaal want het ligt er maar net aan hoeveel materiaal je over je vader wilt verwerken. Bepaal zelf de dikte van je tijdschrift door pagina’s toe te voegen of te verwijderen uit het design. 

Wil je het jezelf gemakkelijk maken tijdens het ontwerpen van een gepersonaliseerd Vaderdag cadeau? Je kunt pagina’s ook kopiëren en als basis gebruiken voor nieuwe pagina’s door ze aan te passen. Jij bepaald zelf de dikte van jouw gepersonaliseerd Vaderdag cadeau glossy. Kies voor minimaal 24 pagina’s en maximaal 180 pagina’s.

hoogwaardige materialen speciaal voor papa

Dankzij het mooie ontwerp en de gratis luxe afwerking geef je jouw glossy de look en feel van een echt tijdschrift. Je kunt kiezen voor een luxe glossy omslag of een robuuste matte cover. Ook de afwerking voor de pagina’s bepaal je helemaal zelf en is gratis. 

Leuk cadeau vaderdag met luxe afwerking

Dankzij een robuuste 260 grams omslag en stevige pagina’s van 150 grams papier heb je echt iets in handen ongeacht hoeveel pagina’s je tijdschrift telt. Daarnaast wordt jouw glossy voorzien van een solide verlijmde rug zodat hij nog langer mee gaat en jouw vader nog lang kan genieten van zijn eigen unieke tijdschrift als persoonlijk Vaderdag cadeau.

Je vader verrassen met een eigen tijdschrift is gegarandeerd een groot succes!

Gepersonaliseerd vaderdag cadeau ideeën

Een gepersonaliseerd Vaderdag cadeau is het perfecte cadeau voor jouw ouder. Bij ons is iedere thema glossy is uniek. Natuurlijk bieden wij ook speciaal voor Vaderdag een uniek template aan. Een template waarin alle pagina’s passen bij een origineel cadeau voor jouw vader. Speciale en persoonlijke pagina’s waarmee je jouw vader in het zonnetje kunt zetten!

Vul jouw album met alle dierbare herinneringen, mooie momenten, grappige anekdotes en leuke foto’s. Zo creëer je je eigen tijdschrift en heb je een bijzonder gepersonaliseerd Vaderdag cadeau.

Op zoek naar leuke ideeën voor de inhoud van jouw glossy? Maak gebruik van ons thema album! Van een mooie inhoudsopgave tot en met grappige weetjes over je ouder en van pagina’s met leuke top 3 lijstjes tot en met mooi vormgegeven fotopagina’s. Je vindt het allemaal in dit design voor een origineel Vaderdag cadeau.

Gratis online versie van jouw Vaderdag cadeau

Je ontvangt altijd een gratis online versie van jouw gepersonaliseerd Vaderdag cadeau glossy zodat je hem rustig online door kunt bladeren. Ook leuk om te delen!

glossy als gepersonaliseerd cadeau vaderdag

Met My glossy maak je snel en eenvoudig de mooiste magazines als persoonlijk Vaderdag cadeau. Natuurlijk zijn er meer gelegenheden waarbij je een gepersonaliseerd Vaderdag cadeau kunt schenken. Ons thema album is ook geschikt als verjaardagscadeau of zomaar als presentje.

Verzamel mooie herinneringen en leuke verhalen van vrienden, collega’s en familie. Maak het samen met anderen zodat de inhoud nog afwisselender wordt. Samen maak je een mooi document waarmee je jouw vader kunt verrassen. Een eigen glossy over zijn leven als persoonlijk Vaderdag cadeau is een aanrader!

Wil je een uniek Vaderdag cadeau maken? Ervaar zelf hoe leuk het is om een echt magazine te maken en start nu met het maken van jouw unieke Vaderdag magazine.

Meer designs voor persoonlijke vaderdag cadeaus

Heb je een vraag?

Op onze pagina tips & inspiratie vind je handige video’s en andere tips over hoe je de mooiste pagina’s maakt. Hier vind je ook antwoorden op vragen over de werking van ons programma.

Contact

Als je een vraag hebt stel deze dan gerust. We denken graag met je mee. Je kunt ons bereiken via ons contactformulier.

Verder werken aan je project

Als je al was begonnen aan een glossy en je wilt verder werken dan kun je je project openen via de de optie ‘project openen’ bij je accountgegevens. Deze optie kun je vinden door in te loggen.