Op Myglossy.nl maak je een luxe glossy als cadeau

Persoonlijk cadeau afgestudeerd?

Pas dit voorbeeld aan en maak een echt tijdschrift als cadeau

Myglossy.nl snelle verzending

Snelle levering

Binnen 5 werkdagen bezorgd

Myglossy.nl Gratis luxe afwerking 2

Gratis luxe afwerking

Luxe glossy of robuust matte finish

Myglossy.nl gratis online versie 2

Gratis online versie

Leuk om te delen 

Myglossy.nl Mooie kwaliteit

Hoogwaardige materialen

Mooie designs & templates

een eigen tijdschrift als persoonlijk cadeau voor afgestudeerde

Met deze kant en klare template kun je zelf de mooiste tijdschriften maken. Het is speciaal ontworpen om iemand die net geslaagd is of zijn/haar studie heeft afgerond eens flink in het zonnetje te zetten.

Je kunt dit ontwerp eenvoudig vullen met jouw verhalen en foto’s of het helemaal aanpassen naar je eigen wensen. Wij bezorgen het binnen 5 werkdagen bij je thuis in de luxe gratis afwerking van jouw keuze.

Myglossy.nl tijdschrift maken als uniek en persoonlijk Cadeau.

Professioneel design eenvoudig te personaliseren

Wij hebben al nagedacht over mooie lettertypen en layouts. Jij hoeft ze alleen maar te vullen met jouw verhalen, herinneringen en foto’s.

Myglossy.nl tijdschrift maken als uniek en persoonlijk Cadeau.

Totale creatieve vrijheid

Pas teksten aan, voeg mooie illustraties en iconen toe en verander eenvoudig de opmaak van pagina’s met onze handige ‘drag and drop’ editor.
Myglossy.nl tijdschrift maken als uniek en persoonlijk Cadeau.

Met liefde ontworpen 

Dankzij dit flexibele design, de mooie pagina’s en de gratis luxe afwerking krijgt jouw magazine de look en feel van een echte glossy.

Dit basisdesign kun je helemaal aanpassen naar je eigen wensen

Tijdschrift maken als kado afgestudeerd

Het behalen van zo’n mijlpaal vraagt om een uniek, persoonlijk en onvergetelijk kado. Door een echt tijdschrift te maken voor de afgestudeerde kun je alle foto’s, herinneringen en andere verhalen vastleggen en zo ontstaat er een waardevol document.  Je kunt samenwerken met anderen om nog meer mooie verhalen en herinneringen in jullie glossy op te nemen. 

Video afspelen over Maak nu een uniek en persoonlijk tijdschrift op Myglossy.nl

Samen tijdschrift maken

Samenwerken met collega’s, familie en vrienden en vriendinnen is leuk en het maakt jullie tijdschrift nog specialer. Verzamel herinneringen en foto’s van anderen en bundel deze in jullie luxe magazine.

Je kunt eenvoudig samenwerken in dit template door om de beurt in te loggen met dezelfde inlog. Je kunt bijvoorbeeld met een whatsapp groepje afspreken wie wanneer aan jullie tijdschrift werkt. Meer informatie over samen een tijdschrift maken en andere leuke tips en inspiratie vind je op onze tips en inspiratie pagina.

Myglossy.nl tijdschrift maken als uniek en persoonlijk Cadeau.
Één van de pagina's uit dit template

Afgestudeerd cadeau man

Maak zelf een echt tijdschrift als aandenken aan de periode die hij of zij nu afsluit. Dankzij dit professioneel ontworpen magazine ontwerp en jouw bijzondere herinneringen wordt dit een cadeau om nooit te vergeten.

Op Myglossy.nl maak je een luxe glossy als cadeau
Deze cover pas je eenvoudig aan in het template

het perfecte Afgestudeerd kado

Of je nou een tijdschrift maakt voor je geslaagde zoon, dochter, vriend of vriendin, je kunt altijd inspiratie opdoen bij andere magazines. Misschien heeft hij of zij wel een favoriet tijdschrift waaruit je inspiratie op kunt doen voor mooie pagina’s en leuke onderwerpen of artikelen. 

Wij hebben dit mooie design klaar staan zodat je het zelf kunt aanpassen en vullen naar jouw wensen. Je vindt er mooi opgemaakte pagina’s die je eenvoudig kunt aanpassen. Je voegt ook eenvoudig nieuwe pagina’s toe of je kunt je favoriete pagina’s kopiëren en vullen met nog meer leuke foto’s, mooie herinneringen en verhalen.

Cadeau geslaagd

Zelf een echt tijdschrift maken als persoonlijk cadeau voor iemand die is geslaagd of is afgestudeerd was nog nooit zo gemakkelijk en leuk. Je hebt geen dure en ingewikkelde programma’s nodig om een professioneel tijdschrift te maken. Met dit online templates maak je zelf de mooiste magazines als cadeau. Je kunt ze per stuk bestellen en cadeau geven. Binnen 5 werkdagen ontvang je jouw unieke tijdschrift in de brievenbus. Probeer het nu.

Meer designs om een brochure of tijdschrift te maken

Heb je een vraag?

Op onze pagina tips & inspiratie vind je handige video’s en andere tips over hoe je de mooiste pagina’s maakt. Hier vind je ook antwoorden op vragen over de werking van ons programma.

Contact

Als je een vraag hebt stel deze dan gerust. We denken graag met je mee. Je kunt ons bereiken via ons contactformulier.

Verder werken aan je project

Als je al was begonnen aan een glossy en je wilt verder werken dan kun je je project openen via de de optie ‘project openen’ bij je accountgegevens. Deze optie kun je vinden door in te loggen.