Myglossy.nl zelf personeelsblad maken

Maak zelf een personeelsblad met dit template voor een personeelstijdschrift

Myglossy.nl snelle verzending

Snelle levering

Binnen 5 werkdagen bezorgd

Myglossy.nl Gratis luxe afwerking 2

Gratis luxe afwerking

Luxe glossy of robuust matte finish

Myglossy.nl gratis online versie 2

Gratis online versie

Leuk om te delen 

Myglossy.nl Mooie kwaliteit

Hoogwaardige materialen

Mooie designs & templates

Personeelsblad voorbeeld

U kunt een personeelsblad maken met een terugblik op het afgelopen jaar, een update over een belangrijke transitie binnen uw organisatie of een combinatie van meerdere doelen, dit basisdesign staat voor u klaar om te vullen met uw informatie en foto’s. U past het eenvoudig aan aan uw wensen in het handige online magazine programma van Myglossy.nl.

U kent uw organisatie, doelen en de veranderingen binnen uw sector het beste. Met dit template, dat speciaal is ontworpen voor een personeelsmagazine, helpen we u graag op weg om van uw personeelstijdschrift een mooie en professionele publicatie te maken.

De pagina’s van dit sjabloon kunt u helemaal aanpassen naar uw eigen wensen

1. doelen stellen voor persooneelsbladen

Begin bij het begin bij maken van een tijdschrift voor personeel en relaties. Begin met het stellen van heldere doelen voor uw magazine. U kunt een personeelsblad maken omdat dat bijdraagt aan de betrokkenheid van uw medewerkers door relevante en actuele informatie van de organisatie en het werkveld te publiceren. U kunt ook een personeelsmagazine maken om juist terug te blikken, vooruit te kijken of met een ander doel. 

Stel u zelf de vraag: Wat willen we bereiken met deze uitgave? Waar willen we naartoe werken en tot wie richten we ons in het magazine? Het kan zijn dat uw blad breder wilt kunnen verspreiden dan alleen binnen uw organisatie maar wat heeft dat voor gevolgen voor de inhoud?  

Myglossy.nl zelf bedrijfsmagazine of brochure maken
Dit sjabloon kunt u helemaal aanpassen naar uw wensen

2. portretten en verhalen vanuit de organisatie.

Afhankelijk van de grootte van uw organisatie kan het interssant zijn om een aantal medewerkers van verschillende disciplines te portretteren. Laat ze aan het woord en vraag ze naar hun persoonlijke verhalen en ervaringen binnen en buiten de organisatie.

  • Wat zijn hun hobby’s?
  • Hoe lang werken zij al binnen de organisatie?
  • Welke rollen hebben zij vervuld?
  • Hoe ziet hun werkdag er uit?

Kortom maak het tijdschrift voor personeel persoonlijk met verhalen over de mensen binnen uw bedrijf.

Myglossy.nl zelf bedrijfsmagazine of brochure maken

3. samen Magazine voor medewerkers maken

Een breed gedragen personeelsblad maakt u samen. Wij raden u aan om anderen te betrekken bij het proces. Stel een redactie samen, organiseer redactievergaderingen en brainstorm met elkaar over de opzet en inhoud. Zorg ook voor een rolverdeling waarbij iedereen weet wat zijn of haar bijdrage aan het blad voor het personeel zal zijn. 

Bij het samenstellen van uw redactie is het verstandig rekening te houden met de de diversiteit van uw personeel. Een goede afspiegeling van uw personeelsbestand zorgt straks voor een breder gedragen personeelspublicatie. 

4. maak het eigen met persoonlijke Verhalen

Binnen de organisatie gebeurt veel meer dan voor iedereen zichtbaar is. Natuurlijk wilt u medewerkers informeren over de werkzaamheden, doelen en resultaten maar hier achter zitten persoonlijke successen en andere verhalen. Soms is het mooi om verhalen te plaatsen vanuit de persoonlijke ervaring van één van de medewerkers. Wat heeft dit project en het behaalde resultaat met die specifieke hoofdpersoon gedaan en hoe heeft hij of zij dit beleefd? Een terugblik op een project bezien vanuit één van de betrokkenen en hun persoonlijke ervaringen werpt een ander licht op de zaak en kan een verassende invalshoek zijn voor uw artikel.

Myglossy.nl zelf bedrijfsmagazine of brochure maken

5. informatieblad personeel maken met medewerkers

Soms gaat het niet alleen om de uiteindelijke uitgave maar kan het proces van het maken van een magazine samen met uw personeel ook bijdragen aan de te behalen doelen.

Zo kan het maken van een magazine voor personeel ook als doel hebben om mensen te verbinden of de betrokkenheid te vergroten door ze een podium te bieden in uw publicatie en een actieve rol te geven tijdens het maken van een personeelsblad.  U kunt medewerkers vragen iets te vertellen over hun functie of het project waar ze onderdeel van zijn. Als u weet wat u wilt bereiken met uw personeelsblad kunt u in deze fase nadenken wie daaraan een bijdrage kunnen leveren.

6. doe inspiratie op bij andere publicaties

Je hoeft het wiel niet zelf uit te vinden. Wellicht ben je op het idee gekomen om een eigen personeelsblad te maken door een ander personeelsmagazine. Wat sprak u hierin aan en welke dingen wilt u graag terug zien in uw magazine? U kunt ook kijken naar de bekendere glossy’s in het tijdschriften schap.

Met ons handige online programma maakt u zelf de mooiste pagina’s en in dit template voor een personeels magazine vindt u mooi vormgegeven pagina’s die u eenvoudig kunt aanpassen.

Myglossy.nl zelf bedrijfsmagazine of brochure maken
Dit paginaontwerp kunt u helemaal aanpassen naar uw huisstijl en voorkeuren

7. inspirerende of belangrijke quotes & spreuken

We kennen ze allemaal, quotes of spreuken die kenmerkend zijn voor een organisatie, persoon of proces. Het kunnen spreuken zijn die vaak zijn herhaald en die een bepaalde herinnering oproepen. Soms zijn spreuken onlosmakelijk verbonden aan een persoon omdat hij of zij deze vaak gebruikt.

Herkenbare quotes en spreuken kunt u gebruiken om uw artikel ‘aan op te hangen’. Dat wil zeggen dat u lezers nieuwsgierig maakt naar het artikel als ze eerst deze tekst lezen. U kunt het zien als een soort inleiding of teaser voor uw artikel dat een bepaalde situatie of gang van zaken beschrijft aan waaraan deze quote is verbonden.

Door zo’n quote, citaat of titel extra te benadrukken wekt u de nieuwsgierigheid van de lezers en het levert vaak een mooi vormgegeven pagina op. In dit template voor een personeelsblad vindt u mooi vormgegeven pagina’s om deze teksten uit te lichten.

Myglossy.nl zelf bedrijfsmagazine ofbrochure maken
Deze pagina vindt u ook in dit template

8. Maak verhalen visueel

Één van de belangrijkste redenen waarom mensen graag een magazine lezen is omdat het mooi is vormgegeven. Door tekst te ordenen, mooie lettertypen en foto’s te gebruiken en zorg te besteden aan de layout van uw pagina’s maakt u het magazine voor uw lezers aantrekkelijker. 

In dit personeelsmagazine template zijn de pagina’s met zorg vormgegeven. U hoeft u alleen uw teksten en foto’s te plaatsen in de tekst- en fotoblokken. U vindt veel verschillende soorten pagina’s die u helemaal kunt aanpassen naar uw wensen. U kiest er ook zelf voor welke pagina’s u gebruikt door pagina’s te dupliceren of te verwijderen.

Contact & advies personeels blad maken

Wilt u een personeelsblad maken voor uw organisatie maar heeft u vragen of wilt u aanvullende informatie? Neem dan gerust contact met ons op. We staan u graag bij met advies en handige tips.

Een kleine greep uit de designs die klaar staan om een tijdschrift te maken

Heb je een vraag?

Op onze pagina tips & inspiratie vind je handige video’s en andere tips over hoe je de mooiste pagina’s maakt. Hier vind je ook antwoorden op vragen over de werking van ons programma.

Contact

Als je een vraag hebt stel deze dan gerust. We denken graag met je mee. Je kunt ons bereiken via ons contactformulier.

Verder werken aan je project

Als je al was begonnen aan een glossy en je wilt verder werken dan kun je je project openen via de de optie ‘project openen’ bij je accountgegevens. Deze optie kun je vinden door in te loggen.