Ga terug in de tijd en wijd één of meerdere pagina’s van je glossy of boek aan een bijzondere datum. Bijvoorbeeld het geboortejaar/-dag of de trouwdag van degene voor wie je je cadeau maakt.

Voer op De Feestkamer een datum in uit het verleden en verwerk de fun facts die het je oplevert in je project

Tekst kopiëren en plakken

Tekst kopiëren naar je project kan van elke bron: selecteer de gewenste tekst en kopiëer met de toetscombinatie ctrl+c op Windows of cmd+c op een Mac.

Plakken gaat als volgt: plaats eerst via de teksttool een leeg tekstblok op je pagina. Daarna klik je in het tekstblok en plak je de eerder gekopieerde tekst erin met de toetscombinatie ctrl+v op Windows of cmd+v op een Mac.

Bij grote stukken tekst werkt het vaak het makkelijkst om eerst de lettergrootte van het tekstblok te verkleinen. Zo houd je beter overzicht. Je kunt een tekstblok ook in zijn geheel van een andere pagina kopiëren en plakken met dezelfde toetscombinaties.

Opmaak van tekstpagina’s

Met tekstballonnen of gedachtewolkjes kan je het geheel wat speelser maken. Kies dan een mooie kleur voor de achtergrond van de pagina en voilà! Nog meer tips over het spelen met de opmaak van tekstpagina’s vind je in de deze video.