Je kent ze vast wel, die mooie en grappige posters van Loesje met een mooie, inspirerende of grappige spreuk. Op de website van Loesje kun je deze posters gratis downloaden als afbeelding zodat je ze ook in jouw glossy kunt plaatsen.

Myglossy.nl tijdschrift maken als uniek en persoonlijk Cadeau.
Maak een prachtige fotopagina met een mooie spreuk van Loesje.

Omdat je de spreuken van Loesje kunt filteren op onderwerp en/of stad vind je er altijd wel één die bij jouw verhaal of foto past. Je kunt ze in jouw glossy plaatsen als afbeelding en schaduw of andere leuke effecten toevoegen waardoor de weer een mooie en persoonlijke pagina toevoegt aan jouw tijdschrift. We leggen je hier uit hoe je eenvoudig een mooie pagina maakt met een poster of afbeelding van Loesje.

Myglossy.nl tijdschrift maken als uniek en persoonlijk Cadeau.
Maak deze pagina in 4 eenvoudige stappen

Stap 1 – Achtergrond kiezen

Kies een mooie  achtergrond uit met de functionaliteit ‘Achtergrond’, je kunt ook een foto of decoratie gebruiken als achtergrond.

Stap 2 – Afbeelding tekst plaatsen

Plaats de afbeelding van de tekst over de achtergrond heen. Je kunt deze uploaden en op de pagina plaatsen via de functionaliteit ‘Foto’s’.

Stap 3 – Schaduw toevoegen

Om de afbeelding los te maken van de achtergrond kun je er schaduw aan toevoegen via de functionaliteit ‘Schaduw’. Dit geeft je pagina diepte waardoor het lijkt alsof het poster met de tekst boven de pagina zweeft.

Stap 4 – Foto hoofdpersoon of onderwerp plaatsen

Plaats een mooie foto op de andere pagina. Als je een foto hebt met de hoofdpersoon of het onderwerp aan één kant en voldoende ruimte hebt aan de andere kant, dan kun je er ook voor kiezen om deze foto door te laten lopen op de andere pagina en deze als achtergrond te gebruiken.

Myglossy.nl tijdschrift maken als uniek en persoonlijk Cadeau Moederdag Mama Moeder Ouders
Mooie pagina maken met spreuk van Loesje.