NIEUW: Bewerk foto’s met AI op Myglossy.nl

Verwijder objecten of voeg objecten toe aan jouw foto's, verander de achtergrond van jouw foto, knip objecten los en verwijder de achtergrond, maak een schilderij van jouw foto's of verbeter de kwaliteit van onscherpe foto's met de NIEUWE AI FUNCTIE op Myglossy.nl.

NIEUW op Myglossy.nl, AI studio!

Dankzij deze nieuwe functie kun je foto’s bewerken met behulp van Artificial intelligence. De mogelijkheden zijn eindeloos!

Magisch gummen

Met de functie Magisch gummen verwijder je eenvoudig objecten van jouw foto. Zo kun je die objecten die je eigenlijk niet wilde fotograferen verwijderen door het gebied rondom het object te selecteren.

Magisch tekenen

Je kunt ook objecten toevoegen aan jouw foto met de functie magisch tekenen. Geef iemand een snor, zet een bos bloemen op tafel of zet jouw kat een zonnebril op. Je kunt het zo gek niet bedenken of je kunt het toevoegen op jouw foto. De mogelijkheden zijn eindeloos.

Ook hier selecteer je het gebied waar je een object wilt toevoegen en typ je het gewenste object in in het tekstveld. Ons programma genereert het object van jouw keuze en plaatst het levensecht in de foto.

Experimenteer er op los met de functie Magisch tekenen en verras jezelf en anderen met jouw prachtige creaties.

Achtergrond wijzigen

Je kunt ook de achtergrond van jouw foto’s veranderen. Wil je de personen in jouw foto liever in een ruimteschip plaatsen of ergens op het strand? Dan vul je dat in en genereert ons programma de achtergrond van jouw keuze. probeer het zo vaak als je wilt tot je de perfecte setting hebt gevonden voor jouw foto. Je kunt altijd terug naar het origineel.

Personen of objecten los knippen

Met de functie Sticker maken verwijder je de achtergrond van jouw foto met één druk op de knop. De persoon of het object op de voorgrond komt los te staan en de achtergrond wordt transparant. Zo kun je deze over elke andere foto of achtergrond heen plaatsen in jouw project.

Schilderij maken of resolutie verbeteren

Je kunt ook een schilderij maken van jouw foto en met de functie Resolutie verhogen verbeter de kwaliteit van onscherpe foto’s met één druk op de knop.

Laat jouw creativiteit de vrije loop en bewerk foto’s als een pro met onze nieuwe AI functie op Myglossy.nl. Een echt magazine of boek maken met unieke content is was nog nooit zo eenvoudig.

Snel aan de slag met AI studio?

Volg de volgende stappen om de AI studio te gebruiken:

  1. Open een (nieuw of bestaand) project
  2. Selecteer een foto op de pagina
  3. Kies voor Bewerken in AI studio

Veel plezier!