Pagina’s verwijderen, kopiëren en verplaatsen

In deze quicktip zie je hoe je de volgorde van de pagina's kunt wijzigen door ze te verslepen, hoe je pagina's kunt kopiëren, verwijderen en hoe je nieuwe pagina's kunt toevoegen.

Wijzig de volgorde van jouw glossy of boek door de pagina’s te verslepen

Wil je zelf een boeken of wil je zelf een tijdschrift maken dan hoef kun je de indeling bepalen terwijl je er mee bezig bent. In het miniaturen overzicht zie je de volgorde van de pagina’s van jouw boek of magazine. Als je de volgorde wilt wijzigen sleep je de pagina in het miniaturen overzicht naar de plaats war je deze wilt hebben.

Als je paginanummers hebt toegevoegd via de functionaliteit in ons programma verandert de paginanummering automatisch mee.

  • Myglossy.nl maak je eigen magazine

In het miniaturen overzicht kun je ook pagina’s verwijderen en dupliceren. Als je een pagina in jouw boek of glossy hebt gemaakt kun je deze zo kopiëren en vervang je de foto’s en teksten. Dat werkt lekker snel.

Een blanco pagina kun je toevoegen met het + icoon tussen de pagina’s in het miniaturen overzicht.

  • Myglossy.nl boek of tijdschrift maken als uniek en persoonlijk Cadeau.

Dankzij onze unieke sjablonen kun je eenvoudig echte boeken en magazines maken op Myglossy.nl. Kies de pagina’s die je wilt gebruiken en vul ze met jouw herinneringen en ideeën.

Veel plezier