Een magazine of boek maken van je bruiloft

My glossy - bruiloft

Van jullie trouwdag, waar je samen zo lang naartoe hebt geleefd, wil je blijven nagenieten toch? Je hebt die bijzondere dag zorgvuldig voorbereid en je hebt een prachtige herinnering om op terug te kijken. Het is waarschijnlijk één van de herinneringen die je je leven lang bij je zult dragen en waar nog lang over nagepraat zal worden. Alle mooie momenten zijn door de fotograaf vastgelegd. Familie en vrienden hebben jullie verwend met mooie speeches, lieve woorden en andere verrassingen. Nu is het tijd om heerlijk na te genieten van deze onvergetelijke dag.

Om jezelf en/of je gasten nog een mooi aandenken te geven aan jullie trouwen kun je ze een luxe glossy of boek nasturen van jullie bruiloft als cadeau. Zo kunnen ze in alle rust herinneringen ophalen aan jullie dag. Of breng ‘m persoonlijk langs en haal samen herinneringen op aan jullie bruiloft als je met vrienden en familie de glossy doorbladert. Zo genieten jullie nog langer van die bijzondere dag!

In deze blog lees je hoe je stap voor stap een mooi(e) herinneringsglossy of -boek kunt maken van je trouwdag.

Sorteer je foto's

Myglossy.nl maak een tijdschrift van je bruiloft

Er zijn vast veel foto’s gemaakt op jullie bruiloft. Niet alleen door de fotograaf, maar ook door de gasten. Verzamel alle foto’s de gemaakt zijn op je trouwdag, zodat je de mooiste, de gekste en de grappigste foto’s kunt uitzoeken. Waarom zou je maar een paar foto’s afdrukken als je een glossy of boek kunt maken met al jullie lievelingsfoto’s?

Zodra je de foto’s van de fotograaf en van je gasten binnen hebt, kun je ze eindelijk allemaal bewonderen. We raden aan om een aparte map aan te maken met foto’s die je in je herinneringsglossy of -boek wilt gebruiken. Je kunt zelfs al selecteren welke foto’s je wilt gebruiken voor de omslag en bij specifieke onderwerpen, zoals de speeches of de openingsdans. Als je de foto’s eerst ordent in aparte mappen, dan hoef je er tijdens het maken van je glossy of boek niet meer naar te zoeken.

Myglossy.nl maak een tijdschrift van je bruiloft

Er zijn vast veel foto’s gemaakt op jullie bruiloft. Niet alleen door de fotograaf, maar ook door de gasten. Verzamel alle foto’s de gemaakt zijn op je trouwdag, zodat je de mooiste, de gekste en de grappigste foto’s kunt uitzoeken. Waarom zou je maar een paar foto’s afdrukken als je een glossy of boek kunt maken met al jullie lievelingsfoto’s? Zodra je de foto’s van de fotograaf en van je gasten binnen hebt, kun je ze eindelijk allemaal bewonderen.

We raden aan om een aparte map aan te maken met foto’s die je in je herinneringsglossy of -boek wilt gebruiken. Je kunt zelfs al selecteren welke foto’s je wilt gebruiken voor de omslag en bij specifieke onderwerpen, zoals de speeches of de openingsdans. Als je de foto’s eerst ordent in aparte mappen, dan hoef je er tijdens het maken van je glossy of boek niet meer naar te zoeken.

Maak een mooie cover

Een echte glossy heeft natuurlijk een mooie cover nodig. Die maak je heel eenvoudig zelf, of je gebruikt één van de speciale ontwerpen die wij al voor je geselecteerd hebben op www.myglossy.nl.

Een mooie cover maakt je glossy nog bijzonderder. Gebruik bijvoorbeeld een foto van het jawoord, in combinatie met een mooie titel en verwijzing naar de datum. Kies een sierlijk lettertype uit of ga juist voor iets stoers als dat beter bij je past. Het kan allemaal.

In deze video leggen we uit hoe je eenvoudig een mooie cover maakt.

Combineer een mooie foto met een voorwoord op de eerste pagina

Je kunt je luxe magazine of boek inleiden met een persoonlijk voorwoord. Het is een uitstekende gelegenheid om je gasten nog eens te vertellen wat hun aanwezigheid voor jullie betekende. Ook kun je beschrijven hoe jullie zelf de dag hebben ervaren en de hoop uitspreken zij ook nog lang zullen nagenieten met dit cadeau. Op een eerste pagina met het voorwoord is de combinatie van tekst met foto meteen een prachtig begin van je glossy of boek. 

Myglossy.nl maak een tijdschrift van je bruiloft
Voorwoord My glossy
Myglossy.nl maak een tijdschrift van je bruiloft
Voorwoord My glossy

Speeches en Toesspraken

Zijn er speeches gehouden op jullie bruiloft? Familie en vrienden hebben hun best gedaan om jullie te verassen door mooie, grappige en bijzondere herinneringen in een speech samen te vatten. Heel bijzonder dat je dierbaren dit voor je doen. Vraag een (digitale) kopie van de speeches en toespraken die zijn gehouden. Denk ook aan de toespraak van de trouwambtenaar. Speeches en toespraken zijn waardevolle bijdragen van jullie dierbaren. Door deze vast te leggen in je glossy kun je ze nog eens opnieuw lezen en zullen ze niet verloren gaan of worden vergeten.

Speech bruiloft My glossy
Myglossy.nl maak een tijdschrift van je bruiloft
Speech bruiloft My glossy
Myglossy.nl maak een tijdschrift van je bruiloft

Maak unieke pagina's

Quotes of spreuken

Er zijn van die spreuken die onlosmakelijk aan een moment verbonden zijn. Dingen die iemand gezegd heeft of die je ergens hebt gelezen, krijgen vaak nog meer betekenis als je ze gebruikt in combinatie met een foto. Geef ze paginavullend weer op of naast een foto. Kies dan een passend lettertype uit en probeer verschillende tekstkleuren, lettergroottes en achtergrondkleuren om de quote en de gekozen foto’s nog beter tot hun recht te laten komen.

Menukaart

Wat heb je gegeten op je bruiloft? Was er een lopend buffet, een walking dinner of een 3-gangendiner? Misschien heb je wel met z’n allen rond een pizza-oven gezeten en verse pizza’s gegeten of hebben jullie gebarbecued. De foto’s van het diner mogen natuurlijk niet ontbreken in je magazine of boek. Maak dus een foto van de menukaart zodat je die ook in je glossy kunt plaatsen.

Puzzels, raadsels en wist-je-dat pagina’s

Hoe goed kennen jouw vrienden en familie jou en je echtgeno(o)t(e)? Wie had de kleurigste kleding aan tijdens de bruiloft en welke speech was het grappigst? Wissel fotopagina’s en pagina’s met speeches en andere tekst af met grappige pagina’s en/of puzzelpagina’s. Maak van alle woorden die in jullie opkomen als jullie terugdenken aan de bruiloft een woordwolk en plaats die ook in je glossy of boek. Zo wordt de tastbare herinnering aan jullie trouwdag echt uniek.

Myglossy.nl_feestgids maken voor een bruiloft, huwelijk of Jubileum
Myglossy.nl-maak-je-eigen-bruiloftsmagazine-paginas-met-quote-of-spreuk
Maak je eigen stripverhaal

Je herinneringsglossy of -boek is bijna af. Controleer nog één keer of je niets vergeten bent. Staan alle speeches erin? Ben je geen foto’s vergeten? Denk ook aan de foto’s die gemaakt zijn in de fotobooth of vraag de ceremoniemeester en/of de getuigen om iets te delen over hoe zij de dag beleefd hebben. Als je hele project compleet is, ben je klaar om je bestelling te plaatsen. Dat kan heel makkelijk. Vooraf blader je de preview door om te controleren of alles er precies zo uitziet zoals jij he bedoeld hebt. Vervolgens loop je stap voor stap het bestelproces door. Nadat je besteld hebt is het wachten geblazen op de postbode. Dan kunnen jullie uitkijken naar een prachtige herinnering aan jullie mooiste dag!