Myglossy.nl zelf luxe magazine, bedrijfsmagazine of brochure maken

Een prachtig jaaroverzicht maken als luxe magazine met MyGlossy

Myglossy.nl snelle verzending

Snelle levering

Binnen 5 werkdagen bezorgd

Myglossy.nl Gratis luxe afwerking 2

Gratis luxe afwerking

Luxe glossy of robuust matte finish

Myglossy.nl gratis online versie 2

Gratis online versie

Leuk om te delen 

Myglossy.nl Mooie kwaliteit

Hoogwaardige materialen

Mooie designs & templates

Tips: JaarOVERZICHT maken

Naast foto’s kun je veel meer mooie herinneringen kwijt in een magazine als jaaroverzicht. Denk bijvoorbeeld aan recepten, kruiswoordpuzzels, grappige onderschriften bij foto’s en avonturen waarop je terug wilt blikken. Op deze pagina vind je de beste tips om jouw jaaroverzicht onvergetelijk te maken. 

Maak van jouw jaaroverzicht een luxe magazine. Wij hebben een ontwerp voor je klaarstaan dat je eenvoudig kunt vullen met jouw herinneringen. Dit ontwerp voor een luxe magazine als jaaroverzicht staat vol leuke ideeën en mooie pagina’s die je helemaal naar je eigen wens kunt invullen en veranderen. 

Myglossy.nl tijdschrift maken als uniek en persoonlijk Cadeau.

Professioneel design eenvoudig te personaliseren

Wij hebben al nagedacht over mooie lettertypen en layouts. Jij hoeft ze alleen maar te vullen met jouw herinneringen, avonturen en foto’s.

Myglossy.nl tijdschrift maken als uniek en persoonlijk Cadeau.

Totale creatieve vrijheid

Pas teksten aan, voeg mooie illustraties en iconen toe en verander eenvoudig de opmaak van pagina’s met onze handige ‘drag and drop’ editor.

Myglossy.nl tijdschrift maken als uniek en persoonlijk Cadeau.

Met liefde ontworpen 

Dankzij dit flexibele design, de mooie pagina’s en de gratis luxe afwerking heeft jouw jaaroverzicht de look en feel van een echte glossy.

De pagina’s van dit sjabloon kunt u helemaal aanpassen naar uw eigen wensen

Eigen jaarOVERZICHT maken als luxe magazine

De mooie vormgeving van magazines nodigt uit om er lekker doorheen te bladeren en ze keer op keer weer op te pakken. Elke pagina is een kunstwerkje op zich door de combinatie van foto’s, mooie lettertypes en illustraties. Een jaaroverzicht als luxe glossy is dankzij de stevige kaft en mooi opgemaakte pagina’s, gevuld met waardevolle herinneringen, een prachtig cadeau om te geven. Door de robuuste afwerking kan jij er lang van te genieten omdat het lekker lang mee gaat.

Tip 1: Maak jouw jaaroverzicht op als een luxe glossy.

Myglossy.nl_feestgids maken voor een bruiloft, huwelijk of Jubileum
Deze inhoudsopgave staat voor je klaar om in te vullen

JaarMAGAZINE maken online

Op MyGlossy.nl vind je eindeloos veel inspiratie voor jouw jaaroverzicht. Of je nou een overzicht maakt als persoonlijk cadeau, als aandenken of om terug te blikken op een bijzondere periode, dankzij de mooie sjablonen en het gratis online programma van MyGlossy maak je een vliegende start en ben je verzekerd van een mooi resultaat.

Jouw projecten blijven opgeslagen onder jouw inlog zodat je ze als basis kunt gebruiken voor volgend jaar. Zo maak jij de mooiste jaar overzichten en terugblikken in een handomdraai.

Tip 2: Maak jouw jaarglossy online en werk lekker snel dankzij de gratis sjablonen van MyGlossy.

Myglossy.nl tijdschrift maken als uniek en persoonlijk Cadeau.

Zelf een jaartijdschrift maken

Dankzij onze mooie tijdschrift sjablonen, gevuld met professioneel ontworpen pagina’s, maak je zelf een prachtig jaaroverzicht als luxe magazine. Dankzij het gratis online drag and drop programma van MyGlossy maak je zelf professionele magazines zonder dat je ingewikkelde en vaak dure software hoeft aan te schaffen.

Tip 3: Probeer het gewoon, je zult versteld staan van het resultaat!

Luxe jaarglossy maken als geschenk

Sluit het jaar feestelijk af en maak een luxe glossy als Sinterklaas cadeau, Kerstgeschenk of als jaaroverzicht. Het is een prachtig, uniek én persoonlijk cadeau voor de feestdagen. Bundel de mooiste momenten van het afgelopen jaar in een uniek en luxe tijdschrift. Ofwel, kies en persoonlijke glossy als waardevol aandenken aan het afgelopen jaar.

  • Plaats lekkere recepten in de glossy
  • Blik terug op de vakantie 
  • Beschrijf de mooiste momenten van het afgelopen jaar
  • Benoem wat je jullie toewenst voor het komende jaar 

Tip 4: Maak een en glossy als uniek en persoonlijk geschenk voor de feestdagen.

Myglossy.nl tijdschrift maken met recepten, ook leuk als uniek en persoonlijk Cadeau.

JaarMAGAZINE maken voor de middelbare school

Leg herinneringen van het afgelopen schooljaar vast in een echt jaaroverzicht als luxe tijdschrift. De gratis sjablonen, mooie illustraties en de eenvoudige ontwerptools van MyGlossy maken het gemakkelijk om een prachtig jaaroverzicht te maken.

  • Sleep foto’s en andere elementen en verander ze zoals jij dat wilt.
  • Bewerk foto’s eenvoudig en plaats foto’s van jullie Instagram of Facebook account supersnel in het jaaroverzicht. 
  • Voeg leuke bijschriften toe aan de foto’s.
  • Haal inspiratie uit bekende magazines en ontwerp de mooiste pagina’s in een handomdraai!

Tip 5: Haal inspiratie uit bekende magazines en tijdschriften.

Myglossy.nl zelf bedrijfsmagazine of brochure maken

Jaaroverzicht maken voor jouw kind

Een mooi jaaroverzicht maken van je kind is een kwestie van plannen. Wacht er niet mee tot het laatste moment, maar werk er het gedurende het jaar consequent aan. Voeg pagina’s samen over vakanties, verjaardagen, schoolreisjes, enzovoort. Dat geldt ook voor de grappige uitspraken en andere teksten en herinneringen die je wilt plaatsen in het jaarmagazine. Verwerk ze gedurende het jaar in jouw project door het regelmatig in te loggen en het te updaten. Dan hoef je aan het eind alleen de laatste periode bij te werken en kom je niet in de knel of loop je niet het risico dat je het (weer) een jaar overslaat.

Omdat jouw jaartijdschrift blijft opgeslagen onder jouw inlog kun je het gedurende het jaar vullen en gebruik je het jaartijdschrift van vorig jaar eenvoudig als basis voor het komende jaar.

Tip 6: Begin op tijd en werk jouw jaarglossy bij gedurende het jaar.

 

Myglossy.nl tijdschrift maken als uniek en persoonlijk Cadeau.
Dit cover ontwerp kun je als basis gebruiken en aanpassen naar jouw wensen

JaarMAGAZINE maken voor groep 8

Om de schoolperiode af te sluiten kun je een echt magazine maken als afscheidsboek of jaaroverzicht. Omdat je het school magazine ontwerpt aan de hand van handige sjablonen hoef je niet alles zelf te ontwerpen maar kun je deze ontwerpen gebruiken als basis voor jouw pagina’s. 

Tip 7: Combineer herinneringen aan school met leuke pagina’s en grappige thema’s.

Myglossy.nl tijdschrift maken als uniek en persoonlijk Cadeau.

Een kleine greep uit de designs die klaar staan om een tijdschrift te maken

Heb je een vraag?

Op onze pagina tips & inspiratie vind je handige video’s en andere tips over hoe je de mooiste pagina’s maakt. Hier vind je ook antwoorden op vragen over de werking van ons programma.

Contact

Als je een vraag hebt stel deze dan gerust. We denken graag met je mee. Je kunt ons gemakkelijk bereiken via ons contactformulier.

Verder werken aan je project

Als je al was begonnen aan een glossy en je wilt verder werken, dan kun je je project openen via de de optie ‘project openen’ bij je accountgegevens. Deze optie kun je vinden door in te loggen.