Projecten verwijderen uit je account
Projecten die je maakt in ons programma worden opgeslagen in jouw account. Deze blijven opgeslagen zodat je ze later nog een keer kunt gebruiken om te bewerken, (na) te bestellen of om ze te gebruiken als basis voor een nieuw project.
Projecten verwijderen
Het verwijderen van projecten kun je op zelf doen op elk moment dat je dat wenst. Houd er rekening mee dat dit niet meer ongedaan gemaakt kan worden. Projecten en geüploade foto’s, teksten, bestanden en andere data zijn blijvend verwijderd.
Om je projecten te verwijderen doorloop je de volgende stappen:
- Ga naar Bestand > Open.
- Klik op het +-teken rechts naast het project dat je wilt verwijderen.
- Klik op Verwijderen.
Je kunt geen project verwijderen dat open staat. Om een project te verwijderen, open je eerst één van je andere projecten en vervolgens doorloop je bovenstaande stappen.
Zelf een glossy, boek of brochure maken?
Yorick is grafisch vormgever en de oprichter van My glossy en deelt regelmatig handige tips om jouw boek of magazine perfect te stijlen!
-
Werk opslaan en later verder werkenJe kunt je project opslaan via de knop Opslaan in het menu links boven of via Bestand > Opslaan als. Je kunt je projecten altijd nabestellen of gebruiken als basis voor een nieuw project.
-
Mijn gegevens wijzigenJe kunt je gegevens wijzigen door in te loggen bij Myglossy.nl en naar Mijn Account > Gegevens > Accountdetails te gaan. Je kunt bij Adressen ook je adres wijzigen.
-
Project verdwenenJe projecten worden bewaard in je account. Je kunt ze terugvinden door te gaan naar Bestand > Open.
