Geef jouw geliefde een glossy met jullie mooiste herinneringen

Valentijn blog My glossy

Als je denkt aan het cadeau geven van een glossy, denk je misschien meteen aan die oom die 60 wordt, je collega die afscheid neemt of het de trouwdag van je ouders. Heb je er wel een aan gedacht om het veel dichter bij huis te zoeken en je geliefde te verrassen met een prachtige glossy? We geven je een aantal ideeën voor de inhoud en vormgeving van jouw bijzondere magazine voor de liefde van je leven. Hij/zij is het waard toch?

De leukste herinneringen

Valentijn blog My glossy

Jij en je geliefde hebben samen al heel wat meegemaakt. Familiebijeenkomsten, vakanties, dagjes uit, verhuizingen, geboortes, jubilea etc. etc. Tijd om al die hoogtepunten samen te voegen in één mooie glossy. Een prachtig cadeau waarin jij weergeeft waarom je partner zo belangrijk voor je is. Doordat jullie samenzijn waren de verdrietige momenten minder moeilijk en de mooie momenten extra feestelijk.

Foto’s uitzoeken

Misschien weet je niet zo goed waar je moet beginnen, er zijn zoveel foto’s en verhalen de moeite waard om te vereeuwigen in een glossy. Sorteer dan eerst al je foto’s en categoriseer ze. Vervolgens bepaal je hoe je je glossy gaat opbouwen. Een chronologisch verhaal van jullie samen, of per hoogtepunt een apart hoofdstukje.

Verhalen schrijven

Misschien wil je je glossy beginnen met een  gedicht of tekst waarin jij vertelt waarom die ander zo belangrijk voor je is. Het is ook leuk om per item een verslag te schrijven in jouw eigen woorden. Waarom was dit een gedenkwaardig(e) moment of periode voor jullie? Maak je geen zorgen als je niet zo’n schrijver ben. Jouw partner gaat het sowieso geweldig vinden, wat je ook opschrijft!

Verassing!

Je kunt je glossy ook gebruiken om de ander te verrassen door iets bijzonders aan te kondigen. 

Aanzoek

Gebruik jouw glossy om je partner ten huwelijk te vragen. Dit kun je doen door op de laatste bladzijde DE vraag te zetten. Misschien zet je door het hele magazine heen wel hints naar de bezegeling van jullie liefde. Je kunt ook een prachtige glossy maken van al jullie herinneringen samen en dan rustig afwachten tot je geliefde de glossy helemaal doorgebladerd heeft. Als hij uit is en de liefde van je leven staat op het punt om jou te bedanken voor het prachtige cadeau, ga jij op je knieën en vraagt hem/haar ten huwelijk! Een moment dat jullie samen nooit meer zullen vergeten.

Vakantie

Wil je samen altijd al eens die  mooie reis maken? Zijn jullie getrouwd, maar is de huwelijksreis er nooit van gekomen? Tijd voor actie. Plan de reis van je dromen en zet al je plannen in een glossy. Natuurlijk komen daar ook foto’s in van jullie samen en een persoonlijk woord van jou waarom jij vond dat het tijd was om deze reis te gaan maken. Welke plekken gaan jullie bezoeken? Wat zijn leuke weetjes over het land waar jullie heen gaan? Dit wordt een magazine of boek van terugkijken op jullie fijne tijd samen en vooruitkijken op het maken van nieuwe herinneringen.

Valentijn My glossy
Valentijn My glossy
Valentijn My glossy

Samen een glossy maken

Het kan natuurlijk ook zijn dat jullie samen besluiten om jullie fijne herinneringen vast te leggen in een glossy of boek. Een gezamenlijk project maakt het eindresultaat straks extra bijzonder. Welke zijn jou lievelingsfoto’s en moeten er echt in komen? Welke zijn de favoriete foto’s van de ander? Oh ja, dat uitje was je helemaal vergeten! Gelukkig je partner niet. In plaats van met chips op de bank Netflixen zitten jullie met een kop thee samen achter de computer om alle hoogtepunten van jullie jaren samen te bundelen in een glossy of boek. 

Heb je ook inspiratie gekregen om voor of met je geliefde een glossy of boek te gaan maken? Start dan vandaag nog!