Geslaagd Quotes

geslaagd quote

Ben je geslaagd voor je rijbewijs, voor je doktersdiploma of voor die opleiding online die je er naast je werk nog even bij gedaan hebt? Wat het ook is, je mag trots op jezelf zijn! Dit vraagt om een party! Of misschien organiseren je vrienden of je familie wel een verrassingsfeestje voor je, dat zou leuk zijn!

Bij zo’n gelegenheid maak je ook foto’s toch? Misschien is dit wel dé perfecte gelegenheid voor een fotoshoot nu je toch al je vrienden en familie bij elkaar hebt. Als je een echt afstudeerfeest geeft is een fotobooth natuurlijk een heel leuk idee. Zorg dat je met iedereen even op de foto bent geweest en laat de gasten een foto maken zodat je later de foto’s hebt en je dat bijzondere moment niet meer vergeet. 

Dit wordt misschien wel een apart hoofdstuk in je jaarboek, jouw afstuderen. Of misschien is de gelegenheid zo bijzonder voor je dat je een apart boek of een aparte glossy wilt maken over jouw afstuderen. Ook als je op zoek bent naar het perfecte afgestudeerd cadeau voor jouw vriend(in) of familielid die afgestudeerd is, is een persoonlijk magazine jouw antwoord. Met het speciale template maak je in een handomdraai een gepersonaliseerde glossy voor de geslaagde. 

Geslaagd Quotes

Quotes, slogans, citaten, kreten, uitspraken, ze zijn er in alle soorten en maten. Serieus, ludiek, zelf verzonnen, motiverend of inspirerend. Voor elke gelegenheid zijn er verschillende geslaagd quotes of examen quotes. Natuurlijk is niets zwart/wit dus gebruik uiteindelijk vooral de quote die jij mooi vindt of die goed past bij de afgestudeerde of geslaagde!

In dit artikel geven we je tips voor de leukste, mooiste en inspirerendste geslaagd quotes zodat je in je magazine of (jaar)boek foto’s, verhalen en quotes kunt afwisselen, waardoor het resultaat nog specialer wordt. 

Geslaagd Quotes voor Kinderen

Je zwemdiploma gehaald? Een mooie prestatie op de sportclub of de basisschool afgerond? Hieronder vind je mooie quotes die je kunt gebruiken als op zoek bent naar geslaagd quotes speciaal voor kinderen.

geslaagd quotes

Een kroon op je hoofd en iedereen kan zien: jij bent geslaagd! 

Je prestatie vervult me met trots, ik heb nooit aan je getwijfeld!

Ik vind je WAUW!

Het pierenbadje was je zat, nu mag je in het grote bad, dus hiep hiep hoera, met je zwemdiploma!

Je kunt alles worden, je kunt alles zijn, het is jouw leven en jij bent de kapitein.

Ik vier, jij viert, wij vieren, maakt niet uit met wie, als je er maar een feestje van maakt. Gefeliciteerd!

Geslaagd Quotes voor Tieners

Je tienertijd was/is een bijzondere tijd waarin er van alles verandert. Je haalt je diploma van de middelbare school, kiest vervolgonderwijs en je haalt misschien wel je rijbewijs. Er zijn vast nog veel meer andere hoogtepunten die de moeite waard zijn om gevierd te worden. We hebben de leukste quotes voor deze speciale tijd voor je verzameld.

De vlag gaat uit, de tas eraan, nu is het met het leren gedaan!

Het feest kan beginnen want je diploma is binnen!

Na al dat zwoegen en zweten mag iedereen het weten: Je bent GESLAAGD!

Slagen is niet het einde, het is het begin.

Niets geleerd, wel geslaagd.

Watch out! I finally passed my driving test.

Je bent een schoolvoorbeeld van: geslaagd zijn.

geslaagd quotes
Geslaagd quote
examen quotes

Inspirerende Quotes

Je hoeft geen kind of puber te zijn om een diploma te behalen. Het leven zit vol mogelijkheden om te blijven leren. Blijf ze vooral allemaal vieren en wees trots op jezelf. Je zou niet de eerste zijn die op een dag dacht: dit is mijn laatste toets of examen ooit. Voor je het weet ben je weer een nieuwe uitdaging aangegaan. Bijscholing, omscholing of een opleiding in de avonduurtjes. Er is niets mis mee om jezelf te blijven uitdagen. Dit is jouw leven en je moet er zelf wat van maken, een ander doet het niet voor je. Als je op zoek bent naar passende geslaagd quotes voor een bijzondere prestatie, zoek dan niet langer, wij hebben ze voor je op een rijtje gezet.

Deze opleiding, het was gewaagd, maar het is je gelukt, je bent geslaagd!

Geslaagd was je al, nu ben je ook nog gediplomeerd.

Uitgedaagd, ondervraagd, opgejaagd, belaagd, doorgezaagd, misschien wel vertraagd maar dit alles is nu weggevaagd, want jij bent GESLAAGD!

All your dreams can come true if you have the courage to pursue them – Walt Disney

Amateurs sit and wait for inspiration, the rest of us just get up and go to work – Stephen King – 

It is impossible to live without failing at something, unless you live so cautiously that you might as well not have lived at all – in which case, you fail by default. – J.K. Rowling

Ben je er klaar voor om aan de slag te gaan met het afgestudeerd cadeau cadeau van je beste vriendin of je zoon? Heb je inspiratie gekregen voor een aantal mooie pagina’s in je jaarboek over het behalen van je diploma? Bij My glossy kun je direct aan de slag en de handige templates voorzien je van de nodige voorbeelden. Er zijn geen limitaties aan je eigen creativiteit, vier de bijzondere momenten in het leven en leg ze vast om later nog eens na te genieten!