Je kunt de randen van het fotokader verschuiven en de foto binnen dat kader verschuiven zodat je onderwerp in het middel komt te staan af andere delen van de foto afvallen.

Dit kun je doen door eerst de foto te plaatsen en daarna te bepalen wat de afmeting van je foto wordt door de randen (via de pijltjes aan de randen en in de hoeken) te verschuiven.

Je foto schaalt automatisch bij en dat kun je aanpassen door in te zoomen of uit te zoomen met de + of – teken onder de foto. Daarna kun je de foto zo positioneren dat het mooi binnen je kader valt door het te verslepen met het ‘cursor teken’ midden op je foto.

Myglossy.nl_maak je eigen tijdschrift_foto's bijsnijden

Op deze manier kun je foto’s en andere ‘blokken’ bijsnijden zonder dat je de foto zelf hoeft te bewerken. Zo kun je zelf de uitsnede bepalen en het handige is dat je dit op dezelfde manier weer ongedaan kunt maken.

Als je de kaders kleiner maakt zal de foto ook mee schalen en kleiner worden. Je kunt in- en uitzoomen met het + en – teken onder de foto.

Myglossy.nl tijdschrift maken als uniek en persoonlijk Cadeau.

Je kunt dezelfde foto op meerdere manier gebruiken door de foto op een andere pagina in jouw glossy te gebruiken als portretfoto.

Myglossy.nl tijdschrift maken als uniek en persoonlijk Cadeau.