Als je klaar bent om te bestellen kun je de afwerking van de omslag en de papiersoort van je pagina’s kiezen. De luxe afwerking en de keuze voor het soort pagina’s is gratis. Luxe is standaard bij My glossy.

De kwaliteit van een echte glossy hangt af van meerdere factoren. Naast een mooi ontworpen cover, bijzondere foto’s en prachtige pagina’s wordt de look en feel ook bepaald door het materiaal. De afwerking van de cover, de papiersoort van de pagina’s en de stevige gelijmde rug geven jouw glossy die extra luxe uitstraling die het verdiend.

Voor de afwerking van de stevige 260 grams omslag (de kaft) van je glossy kun je kiezen tussen hoogwaardige glossy coating of robuuste matte afwerking. Naast de extra luxe uitstraling zorgen deze behandelingen er ook voor dat je glossy langer beschermd en mooi blijft.

Voor de pagina’s kun je ook kiezen tussen verschillende papiersoorten om de door jou ontworpen pagina’s het beste tot hun recht laten komen. Je kunt kiezen tussen onbewerkte matte HVO pagina’s voor een robuuste eco look en feel of juist voor glanzende pagina’s voor een luxe glossy effect.