Nadat je hebt bestelt blijft je bestelling bewaard zodat je altijd kunt bewerken en nabestellen. Als je inlogt kun je je projecten vinden via “mijn account”. Daar kun je je project opnieuw openen en bewerken of direct nabestellen.

Als je je vorige bestelling wilt gebruiken als basis voor een volgende keer dan hoef je het alleen te openen en aan te passen.

Als je het daarna opslaat met een andere naam blijven beide projecten bewaard.