Myglossy.nl tijdschrift maken met heerlijke recepten, ook leuk als uniek en persoonlijk Cadeau.

Kookboek maken

Een eigen kookboek maken als luxe glossy kan eenvoudig met dit mooie design. Probeer het nu!

Myglossy.nl snelle verzending

Snelle levering

Binnen 5 werkdagen bezorgd

Myglossy.nl Gratis luxe afwerking 2

Gratis luxe afwerking

Luxe glossy of robuust matte finish

Myglossy.nl gratis online versie 2

Gratis online versie

Leuk om te delen 

Myglossy.nl Mooie kwaliteit

Hoogwaardige materialen

Mooie designs & templates

Zelf een kookboek maken met ons kant en klare design

Zelf een kookboek maken als luxe glossy is nu nóg makkelijker dankzij dit professionele design dat speciaal is ontworpen voor recepten. Dit unieke design staat vol met prachtige pagina’s om jouw recepten mooi te vereeuwigen. Kies eenvoudig welk professioneel ontworpen pagina het beste bij jouw recepten past en voeg  vervolgens jouw recepten en foto’s toe.

Het is ontzettend eenvoudig om zelf een kookboek te ontwerpen met MyGlossy. Ons ontwerp kan jij volledig aan jouw wensen aanpassen .Ook kan je pagina’s die je niet gebruikt simpelweg verwijderen. Wanneer jij jouw persoonlijke kookboek hebt afgerond wordt hij binnen 5 werkdagen bij je thuis bezorgd! Dit unieke kookmagazine is ook erg leuk om cadeau te geven!

Myglossy.nl tijdschrift maken als uniek en persoonlijk Cadeau.

Professioneel design eenvoudig te personaliseren

Wij hebben al nagedacht over mooie lettertypen en layouts. Jij hoeft ze alleen maar te vullen met jouw recepten, verhalen en foto’s.

Myglossy.nl tijdschrift maken als uniek en persoonlijk Cadeau.

Totale creatieve vrijheid

Dupliceer de pagina’s die bij jouw recepten passen, verwijder de pagina’s die je niet gebruikt en verander eenvoudig de opmaak van pagina’s met onze handige ‘drag and drop’ editor.

Myglossy.nl tijdschrift maken als uniek en persoonlijk Cadeau.

Met liefde ontworpen 

Dankzij dit flexibele design, de mooie pagina’s en de gratis luxe afwerking krijgt jouw magazine de look en feel van een echte kook glossy.

Dit basisdesign kun je helemaal aanpassen naar je eigen wensen

zelf een Kookboek maken als luxe tijdschrift

De professioneel vormgegeven pagina’s in dit magazine design zijn speciaal ontworpen om jouw gerechten maximaal tot hun recht te laten komen. Met het kookboek design van MyGlossy was het ontwerpen van een kookboek nog nooit zo makkelijk. Binnen een handomdraai maak jij dé mooiste recepten pagina’s. Wil je liever een kookboek maken in Word? Voeg dan eenvoudig jouw pagina’s toe aan dit design. 

Als je vragen hebt helpen we je graag op weg! Leuke tips, inspiratie, uitlegvideo’s en antwoorden op andere vragen vind je op onze pagina  tips en inspiratie

Video afspelen over Maak nu een uniek en persoonlijk tijdschrift op Myglossy.nl

Gepersonaliseerd kookboek maken als cadeau

Een persoonlijk kookboek als cadeau geven of een kookboek maken voor de juf. Deze speciale verrassing ziet niemand aankomen! Door de prachtige pagina’s doet jouw kook magazine niet onder voor één van de bekende tijdschriften in de winkel. De kook glossy zit stampvol pagina’s die je zelf kunt vullen met jouw eigen recepten, tips en foto’s. Kortom, een uniek persoonlijk cadeau. Dankzij de mooie designs en luxe materialen is succes gegarandeerd.

Myglossy.nl tijdschrift maken met recepten voor heerlijke gerechten, ook leuk als uniek en persoonlijk Cadeau.
Één van de pagina's uit dit template

online kookboek maken

Online een kookboek maken is een kwestie van een paar muisklikken. Plak jouw recepten en foto’s snel en makkelijk in dit mooie design voor een echt kooktijdschrift. Wij sturen je het fysieke magazine binnen 5 werkdagen toe.

Het maken van dit digitaal kookboek én het online doorbladeren ervan is gratis. Nadat je het fysieke exemplaar hebt bestelt, ontvang je een link naar de online versie van jouw kook glossy zodat je deze online kunt publiceren en kunt delen met familie en vrienden.

Myglossy.nl tijdschrift maken als uniek en persoonlijk Cadeau of naslagwerk voor al jouw favoriete recepten.
Deze cover pas je eenvoudig aan in het template

Maak je eigen kookboek als luxe glossy

Leg jouw kookkunsten vast in een echte glossy en deel ze met anderen. Dit design is zo opgebouwd dat er voor elk soort gerecht en voor elke bereidingswijze passende pagina’s zijn.

Met mooie foto’s van jouw gerechten komen je recepten nóg beter tot hun recht. Op de website fotoclub.nl vind je veel handige tips over het fotograferen van jouw gerechten. 

Myglossy.nl tijdschrift maken over koken, ook leuk als uniek en persoonlijk Cadeau.
Één van de pagina's uit dit template

Meer designs om een brochure of tijdschrift te maken

Heb je een vraag?

Op onze pagina tips & inspiratie vind je handige video’s en andere tips over hoe je de mooiste pagina’s maakt. Hier vind je ook antwoorden op vragen over de werking van ons programma.

Contact

Als je een vraag hebt stel deze dan gerust. We denken graag met je mee. Je kunt ons bereiken via ons contactformulier.

Verder werken aan je project

Als je al was begonnen aan een glossy en je wilt verder werken dan kun je je project openen via de de optie ‘project openen’ bij je accountgegevens. Deze optie kun je vinden door in te loggen.