Als je een glossy maakt verjaardag of trouwdag is het leuk om één of meerdere pagina’s te wijden het geboortejaar/dag of de trouwdag. Daar kun je terug te gaan in de tijd en te beschrijven wat er op die dag nog meer gebeurde. 

Op https://www.defeestkamer.nl/ kun je een datum invoeren in het verleden en krijg je allemaal fun facts over die dag die je leuk kunt verwerken in je magazine.

Je kunt tekst van elke bron kopiëren door de tekst eerst te selecteren en dan te kopiëren met de toetscombinatie cntrl+c op Window’s of cmd+c op een Mac.

Om de tekst in je glossy plakken plaats je eerst een leeg tekstblok op je pagina door op de teksttool te klikken. Klik daarna in het tekstblok en plak je eerder gekopieerde tekst er in met de toetscombinatie cntrl+v op window’s of cmd+v op een mac in het tekstblok.

Als je grote stukken tekst wilt plakken werkt het vaak het makkelijkst als je eerst de lettergrootte van het tekstblok verkleint om het overzicht te houden. Je kunt ook een tekstblok van een andere pagina in zijn geheel kopiëren en plakken met dezelfde toetscombinatie.

Toetscombinatie cntrl+c op Window’s of cmd+c op een Mac om te kopiëren, cntrl+v op window’s of cmd+v op een mac om te plakken.