Als je ingelogd bent kun je je “project” opslaan met de button “opslaan” of de optie “opslaan als” via de button bestand.

Als je kiest voor “opslaan als” kun je je project een naam geven. Als je meerdere versies hebt opgeslagen kun je de juiste versie dan makkelijker terug kunt vinden tussen de projecten.

Als je nu drukt op de button “bestand” en kiest voor de optie “open” krijg je jouw projecten te zien. Hier kun je je projecten openen om verder te kunnen werken en te bestellen.