Myglossy.nl tijdschrift maken Portfolio maken

Portfolio maken fotograaf?

Pas dit design aan en maak een echt magazine als portfolio

Myglossy.nl snelle verzending

Snelle levering

Binnen 5 werkdagen bezorgd

Myglossy.nl Gratis luxe afwerking 2

Gratis luxe afwerking

Luxe glossy of robuust matte finish

Myglossy.nl gratis online versie 2

Gratis online versie

Leuk om te delen 

Myglossy.nl Mooie kwaliteit

Hoogwaardige materialen

Mooie designs & templates

foto portfolio maken

Bundel jouw werk in dit mooie portfolio template voor een luxe foto magazine. Het staat vol prachtige pagina’s om jouw foto’s tot hun recht te laten komen. Daarnaast vind je mooie tekstpagina’s zodat je jouw werk kunt toelichten.

Je kunt alle pagina’s wijzigen of jouw eigen ontwerp voor een portfolio magazine uploaden.  Probeer het nu en laat iedereen kennis maken met jouw werk in jouw luxe portfolio glossy.

Myglossy.nl tijdschrift maken als uniek en persoonlijk Cadeau.

Professioneel design eenvoudig te personaliseren

Wij hebben al nagedacht over mooie lettertypen en layouts. Jij hoeft ze alleen maar te vullen met jouw informatie en foto’s.

Myglossy.nl tijdschrift maken als uniek en persoonlijk Cadeau.

Totale creatieve vrijheid

Pas teksten aan, voeg mooie illustraties en iconen toe en verander eenvoudig de opmaak van pagina’s met onze handige ‘drag and drop’ editor.

Myglossy.nl tijdschrift maken als uniek en persoonlijk Cadeau.

Met liefde ontworpen 

Dankzij dit flexibele design, de mooie pagina’s en de gratis luxe afwerking heeft jouw portfolio de look en feel van een echte glossy.

Dit basisdesign kun je helemaal aanpassen naar je eigen wensen

Portfolio template met flexibele pagina designs

In dit ontwerp vind je veel verschillende pagina designs. Je kunt deze pagina ontwerpen gebruiken als basis voor jouw pagina’s door jouw foto’s en informatie te plaatsen. Als een bepaald pagina-ontwerp je bevalt kun je het kopiëren en zo vaak gebruiken als je wilt. Je kunt de pagina’s ook aanpassen en nieuwe pagina’s creëren. 

Myglossy.nl zelf brochure maken
Één van de vele pagina ontwerpen uit het thema 'Portfolio'

Template foto portfolio voor alle genres

Omdat je dit designs helemaal kunt aanpassen past het bij elk genre fotografie. Of je nou gaat om portretten, landschapsfotografie, trouwfotografie, productfotografie of een ander specialisme, dit template is de basis voor jouw portfolio.   Probeer het nu.

Myglossy.nl tijdschrift maken Portfolio maken
Deze pagina vind je ook terug in het thema 'Portfolio'

Bepaal zelf de look & feel van jouw portfolio

Dankzij onze handige drag and drop tool maak je de mooiste fotopagina’s in jouw portfolio. Naast het design zijn ook de papiersoort en de afwerking bepalend voor de look en feel van jouw portfolio. Bij My Glossy kies je zelf de papiersoort en de afwerking van jouw portfolio zodat het materiaal aansluit bij jouw stijl.

Myglossy.nl_zelf een tijdschrift maken
Myglossy.nl tijdschrift maken Portfolio maken

Maak een mooie cover voor jouw portfolio

De eerste kennismaking voor anderen met jouw portfolio is de cover. In ons template maak je cover op zoals jij dat wilt. Schuif met de opmaak en bepaal wat je wel en niet wilt gebruiken op jouw cover.

Of je nou gaat voor een zakelijke uitstraling of juist liever kiest voor een magazine look met titels en tekstkopjes, alles is mogelijk.

Meer informatie over het maken van en mooie cover vind je op de pagina tips voor een mooie cover.

Myglossy.nl tijdschrift maken Portfolio maken
Myglossy.nl_zelf een foto portfolio maken

Altijd toegang tot jouw projecten

Jouw project blijft opgeslagen in je eigen account. Zo heb je altijd toegang tot jouw portfolio zodat je het gemakkelijk kunt aanpassen en hergebruiken. Je kunt jouw projecten dupliceren en opslaan onder een andere naam. Bij een volgend project kun je één van de vorige portfolio’s gebruiken als basis. Dat werkt lekker snel.

Myglossy.nl tijdschrift maken Portfolio maken
Één van de vele pagina ontwerpen uit het thema 'Portfolio'

Portfolio maken in Indesign of Photoshop

Omdat je eenvoudig pdf bestanden upload naar Myglossy.nl kun je jouw portfolio ook maken in Indesign, Photoshop, Microsoft Word of een ander programma van jouw voorkeur.

Naast informatie over het formaat en importeren van pagina’s en het uploaden van pdf’s naar Myglossy.nl vind je nog veel meer handige tips en inspiratie op de pagina tips & inspiratie.

Meer designs voor een professioneel portfolio magazine.

Heb je een vraag?

Op onze pagina Tips & Inspiratie vind je handige video’s en andere tips over hoe je de mooiste pagina’s maakt. Hier vind je ook antwoorden op vragen over de werking van ons programma.

Contact

Als je een vraag hebt stel deze dan gerust. We denken graag met je mee. Je kunt ons bereiken via ons contactformulier.

Verder werken aan je project

Als je al was begonnen aan een glossy en je wilt verder werken dan kun je je project openen via de de optie ‘project openen’ bij je accountgegevens. Deze optie kun je vinden door in te loggen.