Myglossy.nl tijdschrift maken van jouw favoriete recepten. Ook leuk als uniek als persoonlijk Cadeau.

Receptenboek maken

Receptenboekje maken als luxe magazine? Dit design voor een écht recepten boek staat voor je klaar. Voeg jouw recepten toe en maak jouw eigen receptenboek.

Myglossy.nl snelle verzending

Snelle levering

Binnen 5 werkdagen bezorgd

Myglossy.nl Gratis luxe afwerking 2

Gratis luxe afwerking

Luxe glossy of robuust matte finish

Myglossy.nl gratis online versie 2

Gratis online versie

Leuk om te delen 

Myglossy.nl Mooie kwaliteit

Hoogwaardige materialen

Mooie designs & templates

een eigen receptenboek maken als luxe tijdschrift

Kun jij ook zo genieten van al die mooie magazines met heerlijke recepten? Dankzij dit professionele ontwerp voor een luxe recepten tijdschrift maak je zelf een professioneel receptenboek van jouw lekkerste recepten.

Je kunt dit ontwerp eenvoudig vullen met jouw recepten en foto’s. Wij bezorgen jouw persoonlijk receptenboek binnen 5 werkdagen bij je thuis in de gratis luxe afwerking van jouw keuze. Ook leuk om cadeau te geven!

Myglossy.nl tijdschrift maken als uniek en persoonlijk Cadeau.

Professioneel design eenvoudig te personaliseren

Wij hebben al nagedacht over mooie lettertypen en layouts. Jij hoeft ze alleen maar te vullen met jouw recepten, verhalen en foto’s.

Myglossy.nl tijdschrift maken als uniek en persoonlijk Cadeau.

Totale creatieve vrijheid

Dupliceer de pagina’s die bij jouw recepten passen, verwijder de pagina’s die je niet gebruikt en verander eenvoudig de opmaak van pagina’s met onze handige ‘drag and drop’ editor.

Myglossy.nl tijdschrift maken als uniek en persoonlijk Cadeau.

Met liefde ontworpen 

Dankzij dit flexibele design, de mooie pagina’s en de gratis luxe afwerking krijgt jouw magazine de look en feel van een echte recepten glossy.

Dit basisdesign kun je helemaal aanpassen naar je eigen wensen

Gepersonaliseerd receptenboek

In dit design vind je professioneel vormgegeven pagina’s om jouw recepten maximaal tot hun recht te laten komen. Pas eenvoudig de teksten aan en voeg jouw foto’s toe in een paar muisklikken. Al onze designs zijn gemaakt om jou in staat te stellen echt professioneel magazines te maken. Als je vragen hebt helpen we je graag. Leuke tips, inspiratie, uitlegvideo’s en antwoorden op andere vragen vind je op onze pagina tips en inspiratie.

Video afspelen over Myglossy.nl_zelf tijdschrift maken

online receptenboek maken als cadeau

Met ons handige online programma en dit design kun je eenvoudig een digitaal receptenboek maken. De gratis online versie kun je makkelijk online delen en het project blijft bewaard in jouw eigen inlog zodat je het altijd kunt aanpassen of kunt gebruiken als basis voor je volgende receptenboek. 

Myglossy.nl tijdschrift maken met recepten, ook leuk als uniek en persoonlijk Cadeau.
Één van de pagina's uit dit template

receptenboek maken online

Zelf een receptenboek maken wordt extra leuk met dit design voor een receptenboek. Jij kunt nu alle recepten bundelen in dit mooie design. Het staat vol met prachtige pagina’s om jouw recepten mooi te vereeuwigen. Kies uit welke professioneel ontworpen pagina’s het beste bij jouw recepten passen, pas de pagina’s aan of verwijder de pagina’s die je niet gebruikt.

In ons handige online programma vind je vind je prachtige illustraties, mooie lettertypen en nog veel meer leuke mogelijkheden om jouw recepten pagina’s aan te kleden en mooi vorm te geven. Receptenboek maken in word kan ook. Je voegt jouw pagina’s eenvoudig toe. 

Myglossy.nl tijdschrift maken als uniek en persoonlijk Cadeau om jouw favoriete recepten vast te leggen en te delen.
Deze cover pas je eenvoudig aan in het template

Recepten bewaarboek

Creëer een tijdloos document en bundel al jouw recepten in een mooi vormgegeven en luxe recepten tijdschrift.  Een receptenboek zelf maken was nog nooit zo eenvoudig en leuk dankzij dit kant en klare design voor een echte recepten glossy.

Zelf receptenboek maken en bijwerken? Dat kan op MyGlossy.nl. Werk jouw receptenboek eenvoudig bij met nieuwe recepten elke keer als je dat zelf wilt. Jouw receptenboek blijft opgeslagen in jouw eigen account zodat je het steeds kunt veranderen en nieuwe recepten kunt toevoegen.

Meer designs om een brochure of tijdschrift te maken

Heb je een vraag?

Op onze pagina tips & inspiratie vind je handige video’s en andere tips over hoe je de mooiste pagina’s maakt. Hier vind je ook antwoorden op vragen over de werking van ons programma.

Contact

Als je een vraag hebt stel deze dan gerust. We denken graag met je mee. Je kunt ons bereiken via ons contactformulier.

Verder werken aan je project

Als je al was begonnen aan een glossy en je wilt verder werken dan kun je je project openen via de de optie ‘project openen’ bij je accountgegevens. Deze optie kun je vinden door in te loggen.