Je hebt je trouwdag zorgvuldig voorbereid en iedereen een prachtige herinnering gegeven waar nog lang over nagepraat zal worden. Van die mooiste dag, waar je zolang naartoe hebt geleefd, moet je blijven genieten. Het is waarschijnlijk één van de mooiste herinneringen die je je leven lang bij je zult dragen. Een fotograaf heeft alle mooie momenten vastgelegd, familie en vrienden hebben jullie verwend met mooie speeches, lieve woorden en andere verassingen en straks kun je heerlijk nagenieten van al deze mooie momenten.

Om je gasten nog een mooi aandenken te geven aan jullie trouwen kun je ze een luxe glossy nasturen van jullie bruiloft als cadeau zodat ze in alle rust herinneringen op kunnen halen aan jullie dag.

We geven je hier een 5 leuke tips en laten je zien hoe je eenvoudig mooie bruiloftglossy maakt.

1. Maak een mooie cover.

Bruiloft Glossy Magazine

Als jullie trouwglossy in de brievenbus valt bij je ouders en getuigen en andere dierbaren beleven ze jullie dag weer opnieuw elke keer als ze ‘m doorbladeren. Maar een echte glossy is niet compleet zonder mooie cover. Die maak je heel gemakkelijk zelf of je gebruikt één van de speciale designs die al voor je klaar staan op myglossy.nl.

Een mooie cover maakt je glossy nog specialer. Gebruik een foto die de dag het beste in beeld brengt op de voorkant in combinatie met een mooie titel en verwijzing naar de datum. Kies een mooi sierlijk lettertype uit of maak de voorpagina van de LINDA na. Het kan allemaal.

In deze video laten we zien hoe je eenvoudig een mooie cover maakt.

2. Maak een mooie pagina en combineer een mooie foto met een voorwoord.

Aan het begin van je luxe magazine kun je het magazine inleiden met een voorwoord of bedankje. Het is een mooie gelegenheid om je gasten nog een keer te bedanken voor hun aanwezigheid en om te vertellen wat dat voor jullie betekent. Je kunt er ook in beschrijven hoe jullie de dag hebben ervaren en dat jullie deze luxe glossy hebben gemaakt in de hoop dat zij ook nog lang zullen nagenieten van die bijzondere dag. Er zullen zoveel prachtige foto’s zijn die allemaal een mooi plekje krijgen in deze glossy. Ook voor deze pagina geldt dat de combinatie van jullie tekst met de foto de pagina tot een waardevolle toevoeging aan jullie trouwglossy maakt.

3. Verzamel de speeches van familie, getuigen en vrienden en leg ze vast in jullie glossy.

Waarschijnlijk zijn jullie verrast met prachtige speeches en lieve woorden op jullie bruiloft. Familie en vrienden hebben hun best gedaan om jullie te verassen door mooie, grappige en bijzondere herinneringen op papier te zetten. Heel bijzonder dat je dierbaren dit voor je doen. Het zou zonde zijn als deze herinneringen vervagen in de loop van de tijd. Leg ze daarom vast in jullie eigen trouwmagazine. Vraag ze op als je ze nog niet gekregen hebt zodat je ze kunt verwerken in jullie glossy.

4. Maak pagina’s met een mooie quote of spreuk

Er zijn van die spreuken die onlosmakelijk aan een moment verbonden zijn. Dingen die iemand gezegd heeft of die je ergens hebt gelezen. Vaak krijgen nog meer betekenis als je zo’n spreuk gebruikt in combinatie met een foto. Je kunt er een mooie pagina van maken door ze paginavullend weer te geven op of naast een foto. Kies een mooi lettertype uit en experimenteer met verschillende tekstkleuren en lettergroottes om je pagina nog beter tot zijn recht te laten komen.

5. Maak eerst een voorselectie van je favoriete foto’s.

Het is eindelijk zover, je foto’s zijn terug van de fotograaf. Eindelijk kun ze allemaal bewonderen en herinneringen ophalen. Het werkt goed om een aparte map aan te maken met foto’s die je in je tijdschrift wilt opnemen. Daarbij kun je ook al selecteren welke foto je wilt gebruiken voor de cover en bij bepaalde onderwerpen in jullie magazine zoals de speech van de getuigen of familielid. Als je deze foto’s eerst ordent in aparte mappen dan hoef je er, bij het maken van je glossy, niet meer naar te zoeken.

Tot slot, doe inspiratie op bij andere magazines.

Je hoeft niet alles zelf te bedenken, je kunt je favoriete glossy er bijpakken en kijken wat jij mooi vindt. Vaak kun je er inspiratie opdoen voor je eigen pagina’s. Je maakt ze eenvoudig na en je kunt onze mooie designs ook gebruiken als basis. Probeer het nu!