Van je trouwdag waar je zolang naartoe hebt geleefd, moet je blijven genieten. Je hebt die bijzondere dag zorgvuldig voorbereid en iedereen een prachtige herinnering gegeven. Het is waarschijnlijk één van de mooiste herinneringen die je je leven lang bij je zult dragen, en waar nog lang over nagepraat zal worden. Alle mooie momenten zijn door de fotograaf vastgelegd. Familie en vrienden hebben jullie verwend met mooie speeches, lieve woorden en andere verrassingen. Nu is het tijd om heerlijk na te genieten van deze onvergetelijke dag.

Om je gasten nog een mooi aandenken te geven aan jullie trouwen kan je ze een luxe glossy of boek nasturen van jullie bruiloft als cadeau. Zo kunnen ze in alle rust herinneringen ophalen aan jullie dag.

We hebben 5 leuke tips voor je die laten zien hoe je eenvoudig een mooie bruiloftglossy of trouwboek maakt.

1. Maak een mooie cover

Myglossy.nl maak je eigen bruiloftsmagazine mooie cover

Met jullie cadeau beleven je ouders, getuigen en andere dierbaren jullie dag opnieuw, elke keer als ze het bekijken. Maar een echte glossy heeft natuurlijk een mooie cover nodig. Die maak je heel eenvoudig zelf, of je gebruikt één van de speciale ontwerpen die wij al voor je geselecteerd hebben op myglossy.nl.

Een mooie cover maakt je cadeau nog bijzonderder. Gebruik bijvoorbeeld een foto van het jawoord, in combinatie met een mooie titel en verwijzing naar de datum. Kies een sierlijk lettertype uit of ga juist voor iets stoers als dat beter bij je past. Het kan allemaal.

In deze video leggen we uit hoe je eenvoudig een mooie cover maakt:

2. Maak een mooie pagina en combineer een mooie foto met een voorwoord

Myglossy.nl maak je eigen bruiloftsmagazine foto met voorwoord

Je kunt je luxe magazine of boek inleiden met een persoonlijk voorwoord. Het is een uitstekende gelegenheid om je gasten nog eens te vertellen wat hun aanwezigheid voor jullie betekende. Ook kan je beschrijven hoe jullie zelf de dag hebben ervaren. En de hoop uitspreken zij ook nog lang zullen nagenieten met dit cadeau. Er zullen vele prachtige foto’s zijn die een plekje krijgen. Ook voor het voorwoord geldt dat de combinatie van tekst met foto de pagina extra bijzonder kan maken. Controleer altijd of je voldoende afstand bewaart tot de randen van de pagina.

3. Verzamel de speeches van familie, getuigen en vrienden en leg ze vast in jullie glossy.

Myglossy.nl maak je eigen bruiloftsmagazine verzamel speeches

Familie en vrienden hebben hun best gedaan om jullie te verassen door mooie, grappige en bijzondere herinneringen op papier te zetten. Heel bijzonder dat je dierbaren dit voor je doen. Leg daarom ook deze herinneringen vast in jullie eigen trouwmagazine of -boek. Vraag ze op als je ze nog niet gekregen hebt, zodat je ze kunt meenemen in dit mooie cadeau.

4. Maak pagina’s met een mooie quote of spreuk

Er zijn van die spreuken die onlosmakelijk aan een moment verbonden zijn. Dingen die iemand gezegd heeft of die je ergens hebt gelezen, krijgen vaak nog meer betekenis als je ze gebruikt in combinatie met een foto. Geef ze paginavullend weer op of naast een foto. Kies dan een passend lettertype uit en probeer verschillende tekstkleuren, lettergroottes en achtergrondkleuren om de pagina nog beter tot zijn recht te laten komen.

5. Maak eerst een voorselectie van je favoriete foto’s.

Myglossy.nl maak je eigen bruiloftsmagazine maak een voorselectie van je foto's

Zodra je de foto’s van de fotograaf binnen hebt, kan je ze eindelijk allemaal bewonderen en herinneringen ophalen. We raden aan om een aparte map aan te maken met foto’s die je in je cadeau wilt gebruiken. Je kunt zelfs al selecteren welke foto je wilt gebruiken voor de omslag en bij specifieke onderwerpen, zoals de speeches of de openingsdans. Als je deze foto’s eerst ordent in aparte mappen, dan hoef je er tijdens het maken van je glossy of boek niet meer naar te zoeken.

Tot slot, doe inspiratie op bij andere magazines

Je hoeft het wiel niet opnieuw uit te vinden! Je kunt je favoriete glossy er bij pakken en gebruiken als inspiratie voor jouw eigen glossy of boek. Je maakt ze eenvoudig na met onze editor, maar je kunt ook onze mooie designs gebruiken als basis. Probeer het nu!